Dowody na istnienie Boga-Koniec Ateizmu
| Autor |
Wiadomość |
|
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
I w kalendarz, nie zapominaj o kalendarzu.
Ok, no i gdzie te Dowody Na Istnienie Boga i Koniec Ateizmu?
_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
| Pn cze 30, 2008 20:17 |
|
|
|
 |
|
No
|
spaliłem dowód osobisty i wszystkie dokumenty by nie świadczyć o Jezusie wreszcie jestem prawdziwym ateistą alleluja!!!
|
| Pn cze 30, 2008 20:21 |
|
 |
|
Seweryn
|
No napisał(a): spaliłem dowód osobisty i wszystkie dokumenty by nie świadczyć o Jezusie wreszcie jestem prawdziwym ateistą alleluja!!!
Nie do końca , gdyż rozmawiasz o Bogu częściej niż niejeden Biskup.
_________________ Jestem po ślubie. Fotograf i kamerzysta z Koszalina których polecam http://www.akcjafilm.pl Videofilmowanie również super. Opinia moja i żony.
|
| Pn cze 30, 2008 20:23 |
|
|
|
 |
|
No
|
To źle świadczy o biskupach...
|
| Pn cze 30, 2008 20:25 |
|
 |
|
No
|
...chociaż po namyśle ludzie to gliniane garnki więc chyba jednak mają twórcę  Ojejej mój pieczołowicie wypracowany ateistyczny światopogląd wali się pod ciosami naukowych faktów katolicyzmu co to będzie 
|
| Pn cze 30, 2008 20:28 |
|
|
|
 |
|
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
No napisał(a): To źle świadczy o biskupach...
Cóż moge powiedzieć ...

_________________ O ile Roland się orientował, religia krzyża jako kolejna nauczała, że miłość i morderstwo są ze sobą nierozerwalnie związane, a koniec końców Bóg i tak zawsze pije krew.
|
| Pn cze 30, 2008 20:30 |
|
 |
|
Sareneth
|
Jak mawiał mój kolega "Ocali nas żar prawdziwej wiary". To jeden z jego najmniej fanatycznych poglądów...
Cytuj: ...chociaż po namyśle ludzie to gliniane garnki więc chyba jednak mają twórcę Ojejej mój pieczołowicie wypracowany ateistyczny światopogląd wali się pod ciosami naukowych faktów katolicyzmu co to będzie kiedyś ktoś pisał, że garnek nie jest w stanie udowodnić istnienia swojego stwórcy. To takie smutne... A dowód osobisty (zwłaszcza cudzy) potrafi być taki okrutny 
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
| Pn cze 30, 2008 20:36 |
|
 |
|
Seweryn
|
No napisał(a): To źle świadczy o biskupach...
Biskupi rozmawiają dużo , ale ty rozmawiasz częściej .
Można nawet postawić tezę, że przeciętny Ateista rozmawia o Bogu częściej niż Katolik z tą różnicą , że używa przedrostka "nie" .
_________________ Jestem po ślubie. Fotograf i kamerzysta z Koszalina których polecam http://www.akcjafilm.pl Videofilmowanie również super. Opinia moja i żony.
|
| Pn cze 30, 2008 20:38 |
|
 |
|
Sareneth
|
To chyba dobrze, nie? Bo jakby dawał przedrostek "tak" to wyszedłby bełkocik... (Taki mały bełt)
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
| Pn cze 30, 2008 20:40 |
|
 |
|
No
|
oh niebożę
|
| Pn cze 30, 2008 20:44 |
|
 |
|
Sareneth
|
Właśnie! Bo katolik powiedziałby "takboże". To już jest bełkot (taki duży bełt). Ja wcalę nie kpię...
|
| Pn cze 30, 2008 20:47 |
|
 |
|
Seweryn
|
No napisał(a): ...chociaż po namyśle ludzie to gliniane garnki więc chyba jednak mają twórcę  Ojejej mój pieczołowicie wypracowany ateistyczny światopogląd wali się pod ciosami naukowych faktów katolicyzmu co to będzie 
Dokładnie ,człowiek składa się z atomów tak jak garnek , różnica polega tylko na nieskończenie bardziej skomplikowanym ich uporządkowaniu . Ateista wierzy, że garnek nie może powstać sam , ale człowiek jak najbardziej 
|
| Pn cze 30, 2008 20:49 |
|
 |
|
Sareneth
|
Ale to jest zastanawiające. Człowiek może zginąc sam, a garnek nie... Niezwykłe...
|
| Pn cze 30, 2008 20:52 |
|
 |
|
WaszJudasz
zbanowany na stałe
|
Przeciętny garnek jest poza tym potencjalnie trwalszy niż przeciętny człowiek.
Cytuj: Ateista wierzy, że garnek nie może powstać sam , ale człowiek jak najbardziej
-?
|
| Pn cze 30, 2008 20:54 |
|
 |
|
Sareneth
|
Garnki też bywają okrutne...
|
| Pn cze 30, 2008 20:55 |
|
|
|