Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 8:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
 Ojciec Bartoś zrzucił habit 
Autor Wiadomość

Marnie wyręczyłeś Zoltana :D - nic nie ma o karze dla o. Htyniewicza ze strony abp. Życińskiego....bo takiej nie było.
SweetChild napisał(a):
ale jak szukam na tej stronie tekstu "upomnienie" czy nazwiska abp. Życińskiego, to nic nie znajduję.
Awa napisał(a):
mam to samo co Sweet child

Eh sieroty, sieroty. Sieroty Boże. :)
Niby to takie "otwarte", a takie zamknięte. Na, jak nazywał ten walor Pan Zagłoba, fantazję. Widocznie za mało miodu pijacie, a tylko to piwsko i piwsko.
No dobrze. To podam wam wędkę. Podstawcie sobie pod "upomnienie" treść pochwała. Pochwała herezji :D
By jeszcze było łatwiej: słowo kluczowe "KUL".
Oczywiście nie szukajcie czasem w tekście pod linkiem genowefa, bo tam z pewnością nie znajdziecie.

Zoltan ma poczucie humoru, nie powiem. Życiński pochwala herezje Hryniewicza? :D

So lip 19, 2008 2:29
Zobacz profil WWW
Taki mądry, że ho-ho, a "heretyka"-autora podanych cytatów nie zna :jupi:

So lip 19, 2008 7:41
Moze nie umie gooogla obslugiwac? Ja znalazlam, ale nie bede mu odbierac frajdy szukania.

So lip 19, 2008 12:16

Podstawcie sobie pod "upomnienie" treść pochwała. Pochwała herezji :D
By jeszcze było łatwiej: słowo kluczowe "KUL".
Oczywiście nie szukajcie czasem w tekście pod linkiem genowefa, bo tam z pewnością nie znajdziecie.

Nie w tekście pod linkiem genowefa, nie abp. Życiński a KUL i nie upomnienie a pochwała. Ale poza tym wszystko się zgadza. :rotfl2:

Pn lip 21, 2008 10:19

Marnie wyręczyłeś Zoltana :D - nic nie ma o karze dla o. Htyniewicza ze strony abp. Życińskiego....bo takiej nie było.
To może jeszcze w ramach wyręki podasz kto jest autorem cytowanych wypowiedzi? :)
Ależ ja nie cytowałem tekstu o karze dla o.Hryniewicza, ale link do artykułu, gdzie opisano herezje i podano źródła wypowiedzi (pod pod tekstem są przypisy). Poza tym napisałem, że "nieco wyręczę". Zwrot "nieco" oznacza, że moja "wyręka" jest mała, niewielka i absolutnie nie załatwia sprawy.

Pn lip 21, 2008 10:35
Nie będą szukać, bo wszelkie rozważania, medytacje eschatologiczne Jana Pawła II i W. Hryniewicza nie przystają do ich wizji Kościoła.
Oczywiście autorem jest Jan Paweł II, cytaty pochodzą z książki "Przekroczyć próg nadziei" - pierwszy str 70, drugi - 140 :)

Pn lip 21, 2008 10:39
Jedynie to Adaśko Staś i Genowef, ale Alus to sztywniak.
Idź sie naucz tańczyć.

Pt lip 25, 2008 17:43
Powiedział co wiedział ....a Jana Pawła II gdzie kwalifikujesz? :-)

Pt lip 25, 2008 19:52
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 158 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11