Autor |
Wiadomość |
jo_tka
|
Witam.
Prosiłabym jednak o używanie tego wątku, ewentualnie tego do przedstawiania się, jeśli ktoś czuje taką potrzebę.
I przypominam, że forum to nie biuro matrymonialne. Zwłaszcza dla borsuków po reinkarnacji...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz sie 07, 2008 6:37 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
Gdzieś znikł mój poranny wpis. To już na temat Regulaminu nie wolno nic pisać?
Cz sie 07, 2008 13:02 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Konstruktywnie owszem, ale żeby pisać dla samej sztuki pisania? eeee
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz sie 07, 2008 13:34 |
|
|
|
 |
Herubin
|
Bardzo przepraszam za spowodowanie zamieszania. Moim celem nie było umieszczenie ogłoszenia matrymonialnego!! Chciałem napisać kilka słów po prostu. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w pisaniu na forach, rzadko korzystam z komputera, u siostry jedynie. Proszę o wyrozumiałość!
Pozdrawiam
|
Cz sie 07, 2008 21:27 |
|
 |
filippiarz
|
Proszę o otwarcie wątku o striptizie: viewtopic.php?t=17582 ze względu na błędne rozumienie wypowiedzi użytkowników i nieprawidłową interpretację Biblii przez WISTa.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Wt sie 12, 2008 13:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
jo_tka napisał(a): I przypominam, że forum to nie biuro matrymonialne. Zwłaszcza dla borsuków po reinkarnacji...
Czy ktoś może mi wyjaśnić ten wpis moderatora  Czy user pisał gdziekolwiek, że jest "borsukiem po reinkarnacji" ? 
|
Wt sie 12, 2008 16:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wcięło mi 2 posty z PW, które dostałam 10.08.08. Przyszło powiadomienie na pocztę, ale postów nie ma 
|
Wt sie 12, 2008 17:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zapewne ten kto je wysłał skasował zanim zdążyłaś wejśc i przeczytać.
|
Wt sie 12, 2008 17:58 |
|
 |
vi
|
baranek napisał(a): Czy ktoś może mi wyjaśnić ten wpis moderatora  Czy user pisał gdziekolwiek, że jest "borsukiem po reinkarnacji" ? 
Zgaduję: dany user doskonale wie o co chodzi
(taka wakacyjna zgadywanka) 
_________________ Cóż z tego, że go kiedyś zdmuchniesz w mgnieniu oka, skoro wciąż przemijając – wciąż jeszcze jest sobą? Ja ten Twój świat, co mija, kocham Panie! – kocham! Jak żywą kadzielnicę bujam go przed Tobą! (Beata Obertyńska)
|
Wt sie 12, 2008 18:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Zapewne ten kto je wysłał skasował zanim zdążyłaś wejśc i przeczytać.
Czyli nie mogło być to spowodowane tym, że miałam zapchaną skrzynkę?
A właśnie się tak zastanawiam, jak to jest? One się kasują, jeżeli ktoś je skasuje zanim ja zdążę przeczytać? I dlaczego postów, które ja wysyłam nie ma w skrzynce "wysłane"?
|
Wt sie 12, 2008 18:17 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Bo nazwy są zamienione  Tzn. "Wysłane" - takie które wysłałaś, ale jeszcze ich druga strona nie przeczytała "Do wysłania" - to takie wysłane i już przeczytane 
jeśli się skasuje PW z "wysłane" tzn. że osoba, do której było ono adresowane nie zdążyła jeszcze go przeczytać
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Wt sie 12, 2008 18:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak - one znikają jeśli ktoś je wykasuje zanim odbiorca je otworzy. Kal Ty komuś wyślesz PW i od razu je skasujesz, to ten drugi dostanie wiadomość że ma PW w skrzynce, ale jak wejdzie do niej żeby przeczytać to nic tam nie znajdzie.
Posty wysłane są w skrzynce "Do wysłania", a te do wysłania w "Wysłane". Tylko nie pytaj czemu tak jest 
|
Wt sie 12, 2008 18:22 |
|
 |
Stanisław Adam
|
zielona_mrowka napisał(a): Bo nazwy są zamienione  Tzn. "Wysłane" - takie które wysłałaś, ale jeszcze ich druga strona nie przeczytała "Do wysłania" - to takie wysłane i już przeczytane 
jeśli się skasuje PW z "wysłane" tzn. że osoba, do której było ono adresowane nie zdążyła jeszcze go przeczytać
Mnie już Forum wytresowało przez dwa lata we właściwym rozróżnianiu wysłanych od do wysłania. Takie NOMEN OMEN. A nie warto by wreszcie to naprawić?
Wt sie 12, 2008 18:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dobrze, chyba rozumiem... Ale to jest szkomplikowane 
|
Wt sie 12, 2008 18:26 |
|
 |
Stanisław Adam
|
baranek napisał(a): jo_tka napisał(a): I przypominam, że forum to nie biuro matrymonialne. Zwłaszcza dla borsuków po reinkarnacji... Czy ktoś może mi wyjaśnić ten wpis moderatora  Czy user pisał gdziekolwiek, że jest "borsukiem po reinkarnacji" ? 
Ja coś o tym wiem, ale nie powiem. Regulamin! 
Wt sie 12, 2008 18:28 |
|
|
|