Autor |
Wiadomość |
snafu
|
Maro15 napisał(a): wiele osób tutaj zna nieco Biblia to mogłoby mnie nieco oświecić...
Tylko, że to pytanie powinno być skierowane do ludzi, który twierdzą, że w Biblii pojawiają się opisy UFO.
_________________ "Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny." (Mt 25,13)
|
N sie 10, 2008 12:58 |
|
|
|
 |
WIST
|
Maro15 tak dla porządku, ludzi tutaj piszą nie zawsze coś traktując poważnie.
My tutaj nie uznajemy za wartościowe że ktoś coś powiedział, a zna się na tym o czym mówił. Zastanów się jakie to ma dla mnie znaczenie? Żadne, czytałem wiele na ten temat, też się zatem znam, ale to fajne bajki, nie fakty. Danikena też czytałem, też fajna książka, ale on tam ma swoją wizje i nic więcej.
Mi to nic nie mówi, bo z jakiej racji mam Tobie, czy tej osobie wierzyć na słowo? Zresztą czemu pytasz nas, niech ten kolega powie Ci, przecież się zna... a Ty nam tutaj przedstaw tą wiedzę.
Tak, wiele osób tutaj nieco zna Biblię, mówimy Ci zatem, według nas w Biblii żadnego ufo nie ma, podobnie nie ma go w inskrypcjach Egipskich, kolega powinien wiedzieć też coś na ten temat. Ty możesz zasięgnąć opinii i nam tutaj coś wkleić aby udowodnić, nie pytać o coś, o czym jasno zostało już powiedziane że to bzdura.
|
N sie 10, 2008 14:21 |
|
 |
WIST
|
Proponuje złośliwości faktycznie pozostawić dla siebie, obydwu Panom.
|
N sie 10, 2008 15:00 |
|
|
|
 |
cau_kownik
|
Maro15 napisał(a): wiele osób tutaj zna nieco Biblia to mogłoby mnie nieco oświecić... Moze by i mogly. Ale dlaczego te osoby mialyby chciec pomagac osobie, ktora sama nawet palcem nie kiwnie w tej sprawie? Maro15 napisał(a): cau_kownik jak nie masz nic ciekawego do napisania - lepiej nic nie pisz Wiesz, twoj post tez jakiejs rewelacji nam nie pokazal. Wiec pozwolisz, ze skorzystam z prawa do nudnych odpowiedzi na Twoje nudne posty.
Dziekuje.
_________________ ---
teh podpiss
|
N sie 10, 2008 15:19 |
|
 |
Maro15
|
Cytuj: Moze by i mogly. Ale dlaczego te osoby mialyby chciec pomagac osobie, ktora sama nawet palcem nie kiwnie w tej sprawie? Cytuj: proste - bo w internecie wszystko wyolbrzymiają a ja chcę na to odpowiedź z religijnego punktu widzenia. Ale jeśli chcecie, temat można uznać za zamknięty.
|
N sie 10, 2008 15:22 |
|
|
|
 |
WIST
|
Zatem odpowiedz otrzymałeś już kilka razy, słusznie idąc za kolegą moderatorem zamykam.
|
N sie 10, 2008 15:26 |
|
|
|