NIE dla homoseksualistów na paradzie Pułaskiego
Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
Rojza Genendel napisał(a): Przeciwnie, parady gay/les są wesołe i kolorowe.
Zupełnie jak cyrk.
Gdy oglądam zdjęcia z parad na zachodzie i widzę niektóre stroje w których się ci ludzie pokazują, to naprawdę jestem zniesmaczony. A mnie trudno zniesmaczyć.
Ludzie powinni być konsekwentni. Jeśli chcą być traktowani jak normalni ludzie to czemu na paradach mających ukazać jacy są robią z siebie cyrkowe dziwadła?
|
Cz paź 02, 2008 22:22 |
|
|
|
 |
Rojza Genendel
|
Zencognito napisał(a): Rojza Genendel napisał(a): Przeciwnie, parady gay/les są wesołe i kolorowe. Zupełnie jak cyrk.
A co w tym złego? Sama na takie okazje ubieram się zwyczajnie, ale... niektórym DQ zazdroszczę polotu.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Cz paź 02, 2008 22:51 |
|
 |
Zencognito
|
Rojza Genendel napisał(a): A co w tym złego?
Patrz ostatnie zdanie mojego posta.
|
Cz paź 02, 2008 22:56 |
|
|
|
 |
Grzegorz P
|
Zgoda z panem zencognito!
_________________ DEUS VULT!
http://www.forum.krucjata.org.pl/
|
Cz paź 02, 2008 23:02 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Zencognito napisał(a): Rojza Genendel napisał(a): A co w tym złego? Patrz ostatnie zdanie mojego posta.
Widzę, ale nie rozumiem. Mają iść w garniturach i garsonkach w rytm marsza pogrzebowego? Wtedy będą traktowani jak normalni ludzie? Będą tolerowani jeśli będą siedzieć jak mysz pod miotłą?Nie będą chodzić za rękę po ulicy?
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Cz paź 02, 2008 23:07 |
|
|
|
 |
Grzegorz P
|
A już dopowiadając do wątku:
Kto kazał plugawić pomnik nieznanego żołnierza????
Kto niósł pod oknem papieskim transparent "promuję homoseksualizm"????
Może PANI, skoro pani się już ujawnia, że chodzi na takie obrzydliwe zloty!!!!
Ładna mi impreza...
|
Cz paź 02, 2008 23:11 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Na szczęście żyję w kraju który pozwala mi na wolność głoszenia swoich poglądów i manifestowania ich.
Nie wiem, czy jesteś z Krakowa, wiem że stąd jest twoja organizacja. I widzisz- to miasto należy do nas wszystkich. Także do mnie i do ciebie.
|
Cz paź 02, 2008 23:14 |
|
 |
Grzegorz P
|
CO ZA BEZCZELNOŚĆ!
W imię wolności można promować homoseksualizm na Pomniku Nieznanego Żołnierza w Krakowie i można naszemu papieżowi podtykać pod nos takie obrzydliwości!
Z panią nie da się rozmawiać! Niech pani nawet nie próbuje grać niezaangażowanej! Ja się na to nie nabiorę. Znam już pani postawę z tego forum. A teraz już wiem, że pani chodzi na te diabelskie zloty!
Homoseksualizm to grzech wołający o pomstę do nieba, zgorszenie i rozmaite schorzenia. Nie jestem głupi, żeby nie umieć czytać raportów medycznych. TO JEST BAGNO! I żaden homoseksualista NIE MA PRAWA wyłazić z tym bagnem do niewinnych dzieci bawiących się przed domem!
Ale nie ja jestem od wymierzenia kary. Boża Sprawiedliwość wie lepiej komu i ile się należy. Jednak nie chciałbym być w skórze tych, co sieją demoralizację na ulicy, w dzień sądu ostatecznego! Mimo to modlę się za was - niech Pan Bóg was w porę uratuje...
|
Cz paź 02, 2008 23:26 |
|
 |
Zencognito
|
Rojza Genendel napisał(a): Widzę, ale nie rozumiem. Mają iść w garniturach i garsonkach w rytm marsza pogrzebowego?
Nie udawaj Rojza, że nie wiesz o co chodzi. Między tęczowym cyrkiem a ponurym konduktem pogrzebowym jest szeroka gama ubiorów.
Dla wyjaśnienia i zakończenia tego wątku.
Jak ubierają się normalni, zwykli ludzie:
Co widzimy na zachodnich paradach homo (zdjęcie i tak bardzo lightowe, wystarczy w google graphics wpisać "gay parade" aby znaleźć naprawdę hardcorowe fotki):

|
Cz paź 02, 2008 23:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
każda grupa ma prawo do wysyłania petycji - inna może wysyłać kontrpetycje
mnie się to podoba
jedni wysyłają inni się oburzają - takie ich święte prawo 
|
Pt paź 03, 2008 4:20 |
|
 |
jo_tka
|
Pozostaje tylko poprzeć przedmówcę. Każdy może sobie wysyłać petycję jaką chce. Zarówno tę Grzegorza, jak i Crosisa. Pytanie tylko: po co?
Zamykam temat, dział ogłoszeń to nie miejsce dyskusji o homoseksualistach, homoseksualizmie, etc.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pt paź 03, 2008 9:20 |
|
|
|