Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 21:53

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość
Mathias napisał(a):
Tak, a Pan wie, co oni sądzą o Jezusie? A Maryję uważają za prostytutkę zgwałconą przez legionistę... To nieźli starsi bracia...

Religie Ci się pomieszały. Piszesz o judaizmie komentując fragment nauk muzułmańskich.

Pomieszało się wam totalnie :D ....to Hitler nazywał Maryję prostytutką zgwałcona przez legioniestę.
A co Islam mówi o Maryi macie opracowane przez Vatykan, więc nie siejcie zamętu
http://www.radiovaticana.org/polski/Art ... p?c=209076

Wt paź 07, 2008 19:25

Wt paź 07, 2008 20:09

A ja myślę, ze Mathias to troll... :?

Ja nie wiem, ale abstrahując od tego - wyjaśnisz mi w końcu o co chodzi z tym Twoim podpisem, a nie mnie zbywasz ...

Wt paź 07, 2008 20:25
Zobacz profil WWW

Pomieszało się wam totalnie :D

Więc zobacz szanowny Bartasie, coś uczynił - totalne pomieszanie. A wszystko przez nieuprawnione przypisanie intencji, których - jak mniemam - wcale u Teresy nie było. Na Twoim miejscu byłbym w przyszłości bardziej ostrożnym, również w naiwnym stosunku do "starszych braci".
Życie bowiem pokazuje, że można mieć starszego brata świętego, a można i zbrodniarza, właśnie odsiadującego sprawiedliwy wyrok. W drugim przypadku oczywiście należy mu się jako osobie szacunek (a więc od czasu do czasu odwiedziny i paczki), ale bez przesady - zbrodnię trzeba nazwać zbrodnią, a nie czynić zeń świętego - dlatego bo "starszy" i do tego "brat".
By przetrzeć oczy zerknij sobie tam: http://info.wiara.pl/index.php?grupa=4&art=1223400574 i tam: http://info.wiara.pl/index.php?grupa=4&art=1223375385
Notabene, z cytatu w podpisie Teresy wynika, że największymi antysemitami okazują się być sami Semici. Jak to pozory mylą!

PS. A nie mówiłem, że o Żydach można wszędzie? :D

Wt paź 07, 2008 20:31
Zobacz profil WWW

Dobrze zostawmy ten ten temat, niemniej jednak przykro jest patrzeć, Tereso, na Twój podpis. Jak się ma wyrażenie "zabij go!" (Żyda) do tego co jest fundamentem chrześcijaństwa, którego Ty jesteś wyznawczynią.

Wt paź 07, 2008 20:39
Zobacz profil WWW
Teresse napisał(a):
A ja myślę, ze Mathias to troll... :?

Ja nie wiem, ale abstrahując od tego - wyjaśnisz mi w końcu o co chodzi z tym Twoim podpisem, a nie mnie zbywasz ...

Hadisy - opowieści o życiu, naukach Mahometa powstawały wiele lat po jego śmierci.
To, którym posługuje się w podpisie Teresse, jest autorstwa Sahih Bakhariego.
Zostało spisane ok 254 lat po śmierci Mahometa.....wedle wierzeń muzułmanów mają to być dosłowne słowa Mahometa.

Wt paź 07, 2008 22:32

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=381342#381342

wcześniej zaś

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=381319&highlight=#381319

To jest oczywisty trolling - powtarza to samo, bo szuka zaczepki. Proszę zróbcie coś z tym, wracam po 6 miechach na forum a Seweryn trolluje wciąż tak samo. Paragraf na trolling w regulaminie jest, więc po co to komu?

Pt paź 10, 2008 23:10

Regulamin napisał(a):
Login i/lub podpis użytkownika nie może naruszać regulaminu forum. Nie może on zawierać imion Bożych lub nazw demonów, jak również imion, które są uważane za święte w jakiejkolwiek religii.

kolega aniolgabriel99 chyba nie czytał ...

A może nazwanie się archaniołem jest dozwolone ??

So paź 11, 2008 21:04
aniolgabriel99 już rano dostał ostrzeżenie i nakaz zmiany nicka (choć do tej pory nie raczył przeczytać PW), a osoby z uprawnieniami do banowania uczestników z nieodpowiednimi nickami w tej chwili są na Zlocie portalu wiara.pl.

So paź 11, 2008 21:31
Nie wątpię, Moniczko, że były- są na zlocie :)- ale faktem jest też, że anioł nie zarejestrował się dopiero w sobotę ;-) , więc Twoja uwaga jest ciut nietrafna :)

N paź 12, 2008 13:29

Dyskusja o alkoholu została usunięta - można o tym podyskutować tutaj:

viewtopic.php?p=383451#383451

Ten temat zaś niech pozostanie zgodnie ze swoim założeniem "Uwagami do moderacji".

Śr paź 22, 2008 11:13
Proszę zatem szumiego, żeby w swoich wypowiedziach powstrzymywał się przed wycieczkami personalnymi i nie obrażał userów tak, jak to zrobił w wyciętych postach, a zanim coś napisze- sprawdził.

Śr paź 22, 2008 14:29
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=18415

Jaki jest sens zostawiania podobnych tematów ?

Śr paź 22, 2008 14:32

Baranek a co Ty zewnętrzny nadzorca tego forum z ramienia kogo? Kościoła? Userów aktywnych tego forum?

Ja z chęcią odpowiem pierwszy i ostatni raz na tego typu pytanie, bo ze swoich działań jeżeli komuś mam się tłumaczyć to chyba tylko administratorowi ;)

Dziwię się również skąd nagła Twoja amnezja zasad działania moderatorskiego no ale ok, już nie truję ;)
1. User ziomek44 raczej nie wykazuje chęci przejmowania się prywatną korespondencją, tak więc prowadzi się z nim korespondencję otwartą poprzez forum.
2. Wersja obecnie przyjęta - uwagi na forum o tyle są ważne, że user je przeczyta, ale również i inni użytkownicy je przeczytają i zauważą, że jeżeli znów powstanie kolejny wątek-krzak tego usera nie będą z nim chcieli rozmawiać (skoro i tak każdy jego temat jest zamykany ;) )
3. Dlaczego tomat wisi? Głównie dlatego aby dać szanse userowi przeczytania odpowiedzi
4. Czy temat będzie wisiał? do czasu

Na koniec jeszcze raz - pamiętaj jestem użytkownikiem tego forum (skoro tutaj tak często przychodzisz to musi Ci bardzo zależeć na byciu członkiem tego forum), a nie jego administratorem. Więc błędne jest roszczenie sobie praw do wyjaśnień pewnych zasad działania forum. Mam nadzieję, że to rozumiesz i nie będziesz chcieć ode mnie więcej wyjaśnień moich działań, które Ciebie nie dotyczą. Jeżeli jednak nadal będziesz pytać musisz się liczyć, że Twoje prośby będę ignorować.

Pozdrawiam :)

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Śr paź 22, 2008 15:02

Proszę zatem szumiego, żeby w swoich wypowiedziach powstrzymywał się przed wycieczkami personalnymi i nie obrażał userów tak, jak to zrobił w wyciętych postach, a zanim coś napisze- sprawdził.

Problem w tym, że Twoje uwagi, nawet jeśli zasadne, są dość agresywne, co bardzo utrudnia adresatowi skorygowanie stanowiska. Nie jest to chyba wskazywanie błędu w duchu miłości bliżniego ;)

Śr paź 22, 2008 15:18
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 222  Następna strona