Jakiej muzyki słuchasz w tej chwili?
| Autor |
Wiadomość |
|
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Led Zeppelin: Rock'n'Roll oraz słynne Schody do nieba (:twisted: szatan nie śpi  )
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Pn paź 13, 2008 20:44 |
|
|
|
 |
|
nemo_
|
Bartas, wylacz tych szatanskich Zeppelinow ^^
u mnie na chwile obecna KULT - Polska.
|
| Śr paź 15, 2008 13:27 |
|
 |
|
Bartas
|
nemo_ napisał(a): Bartas, wylacz tych szatanskich Zeppelinow ^^
 Następny!!!  Powiedz, proszę, że to ironia
Led Zeppelin - piękna ballada Thank You
i idę spać. Dobrej nocki!!!!
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
| Śr paź 15, 2008 23:31 |
|
|
|
 |
|
nemo_
|
Bartas napisał(a): nemo_ napisał(a): Bartas, wylacz tych szatanskich Zeppelinow ^^ :? Następny!!! :? Powiedz, proszę, że to ironia :) :D Led Zeppelin - piękna ballada Thank You i idę spać. Dobrej nocki!!!!
Kolego, Twoje wypowiedzi jak widze sa na poziomie, wiec myslalem, ze sam ze domyslisz, iz jest to ironia. ironia, i to bardzo duza ;]
Queen - C-lebrity.
|
| Cz paź 16, 2008 15:20 |
|
 |
|
Bartas
|
nemo_ napisał(a): Kolego, Twoje wypowiedzi jak widze sa na poziomie, wiec myslalem, ze sam ze domyslisz, iz jest to ironia. ironia, i to bardzo duza ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Wiedziałem, wiedziałem  nemo_ napisał(a): Queen - C-lebrity.
To już nie Queen, drogi kolego!  Powinni zmienić szyld, ale The Cosmos Rocks całkiem, całkiem im wyszedł  Zwłaszcza We Believe z kościelnym chórem. Z kolei wspomniany przez Ciebie C-lebrity pierwszy raz usłyszałem, jadąc znad morza, w Radiowej Trójce (słuchałem ze swojego telefonu komórkowego, bo rodzinka słuchała durnej RMF-ki, więc zawczasu naładowałem komórę na full i straczyło pod sam dom) u Piotra Kaczkowskiego i ... utworek całkiem mi się spodobał. Sam Kaczkowski stwierdził: no ... dobrze, posłuchamy, posłuchamy. Dlaczego nie mielibyśmy Wielkim tego oświata zabronić tego, co kochają. Ok, ale nie pod nazwą Queen.
U mnie z kolei: John Lenon i jeden z jego ostatnich przebojów (Just Like) Starting Over z płyty Double Fantasy, która została podpisana w dniu śmierci przez Lennona, dla jego zabójcy.
Dalej w kolejce: The Beatles - The Long And Winding Road.
|
| Cz paź 16, 2008 20:55 |
|
|
|
 |
|
nemo_
|
Bartas napisał(a): nemo_ napisał(a): Queen - C-lebrity. To już nie Queen, drogi kolego! :) Powinni zmienić szyld, ale The Cosmos Rocks całkiem, całkiem im wyszedł :)
jeeej, ile jeszcze razy powtorzysz ze to juz nie Queen? kazdy to mowi, a Ty na tym forum chyba po raz tysiac piecset dwudziesty pierwszy. ;)
ja dzis "Underneath The Stars" mojej ulubionej bandy, czyli the cure. swiezutki kawalek z najnowszego albumu, bardzo przyjemna balladka. link do wideo z sobotniego (sobota tydzien temu, nie ta jutrzejsza :P) koncertu w Rzymie.
http://pl.youtube.com/watch?v=O6K4K7khCVU
|
| Pt paź 17, 2008 15:45 |
|
 |
|
nemo_
|
Bartas napisał(a): Z kolei wspomniany przez Ciebie C-lebrity pierwszy raz usłyszałem, jadąc znad morza, w Radiowej Trójce (słuchałem ze swojego telefonu komórkowego, bo rodzinka słuchała durnej RMF-ki, więc zawczasu naładowałem komórę na full i straczyło pod sam dom)
ehh, widze ze nie mozna edytowac swoich postow, wiec dopisze pod spodem. moja rodzinka w aucie tez slucha durnej rmf-ki, zetki albo, o zgrozo, eski. tak wiec rowniez w samochodzie sluchawaki ida w ruch 
|
| Pt paź 17, 2008 15:48 |
|
 |
|
Zencognito
|
|
| Pt paź 17, 2008 18:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Major Ponury
Słucham już od 3 godzin...Współczucia dla sąsiadów...
Piękne...szkoda, że dziewczyny pomyliły sie w finale...
|
| N paź 19, 2008 14:58 |
|
 |
|
bietka.romaniak
|
Na You Tube słucham takiej mieszanki muzycznej: Celine Dion i Andre a Bocelli, Ediht Piaf, Rubika..." Psalm z aniołem stróżem", Jean Michel Jarra "Vintage"... 
|
| Wt paź 21, 2008 10:42 |
|
 |
|
Bartas
|
Teresse napisał(a): Major PonurySłucham już od 3 godzin...Współczucia dla sąsiadów... Piękne...szkoda, że dziewczyny pomyliły sie w finale...
Hehe, harcerki  Nieźle!
U mnie z kolei Roger Waters - What God Wants? (Part 2) z jego genialnej płyty Amused To Death
|
| Wt paź 21, 2008 19:34 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Radio Smooth Jazz Cafe
Marka Niedźwiedzkiego
http://www.tuba.fm/index.php?id=radio&&pid=5
|
| Wt paź 21, 2008 20:52 |
|
 |
|
whistle
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 12:43 Posty: 275 Lokalizacja: Imielin
|
Teresse napisał(a): Major PonurySłucham już od 3 godzin...Współczucia dla sąsiadów... Piękne...szkoda, że dziewczyny pomyliły sie w finale...
Ładne:) ..z harcerskich to fajna jest jeszcze [url=/www.harcerze.net]11ADH Polana[/url]
_________________ "ktokolwiek nas spotyka od Niego przychodzi
tak dokładnie zwyczajny że nie wiemy o tym.."
|
| Śr paź 22, 2008 18:47 |
|
 |
|
Bartas
|
|
| Śr paź 22, 2008 19:59 |
|
 |
|
AniaF
|
Świetny kawałek E. Bem - Moje serce to jest muzyk.
Pozdrawiam ania.
_________________ "Panie, wskaż mi drogi Swoje
ścieżek swoich naucz mnie !"
Psalm 25,4
|
| Pt paź 24, 2008 22:01 |
|
|
|