|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
to jest po prostu smieszne....
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 to jest po prostu smieszne....
po przejrzeniu owego forum, jestem w szoku, bardzo negatywnym... portal wiara.pl jak dotad bardzo przezemnie cenionyi chetnie odwiedzany, szkoda ze nie zajrzalam tu wczesniej...
kim sa moderatorzy....  13 letnie dzieciaki wtracajace sie w kazda klotnie  ? (bez urazy)
wybaczcie to jest "chore" wiecej tu klotni niz jakichkolwiek normalnych tematow....  az strach poruszyc temat na ktorym nam zalezy...
hm... w sumie normalne jest to ze na kazde typowo tematyczne forum wtracaja sie przeciwnicy inaczej nie byloby dyskusji... ale ilosc problemow i klotni tu widniejacych jest szokujaca....
jesli chodzi o czat... nie narzekam  czesto tam zagladam, ale bardzo chetnie popre widniejacy gdzies post dotyczacy usuniecia "botopa"
wszystko co napisalam jest tylko i wylacznie moim odczuciem...
ehh... powodzenia w prowadzeniu forum... 
|
Pt gru 24, 2004 14:35 |
|
|
|
 |
Julia
|
nie wiem co moderatorzy na to...
poza tym nie wiem czy we wszystko sie wtracaja moderatorzy i jakiego tematu nie mozna poruszyc zeby sie czegos dowiedziec? a jakie to sa normalne tematy, bo nie bardzo rozumiem 
_________________ Niebo gwiaździste nade mną, prawo moralne we mnie...
|
Śr gru 29, 2004 0:13 |
|
 |
qrczak7
|
Forum, jak sama nazwa wskazuje służy do wyrażania swojej opinii na jakis temat. Skoro to nie jest internetowe kółko różańcowe ani grupa wsparcie biblijnego, to znaczy, że można tu (oczywiście z zachowaniem zasad dobrego wychowania) poruszyc wszystkie temty.
Klótnie są na forum czymś całkiem normalnym (bez nich nie widzę sensu istnienia takowego miejsca), a jeśli pani (panu) zależy na odpowiedzi, bądź konwersacji tylko z katolikami, proszę o zaznaczenie tego w topiku. Zaręczam, że wszyscy inni zastosują się do tego.
Milego dnia.
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
Śr gru 29, 2004 11:56 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowna Pani qka
Niezbyt rozumiem czym spowodowany jest Pani szok.
Należy najpierw odróznic kłótnie, od ostrej dyskusji. Nie przecze, że kłótnie maja tutaj miejsce, ale z pewnościa nie dominuja we wszystkich tematach
Poza tym , wydaje mi sie, ze nie przeczytała Pani całego Forum, a tylko i wyłacznie kilka kontrowersyjnych topiców.
Dlatego tez uważam, ze Pani opinia jest całkowicie błedna i wyjatkowo tendencyjna.
Z tego co zdązyłem zauważyc Pani post przeczy sam sobie. Narzeka Pani na kłótnie, a równocześnie neguje działania moderatorów. Zapewniam, ze gdyby nie oni, to wtedy wszystkie tematy skończyłyby sie na kłótniach i wyzwiskach.
To samo dotyczy czatu
Cytuj: ale bardzo chetnie popre widniejacy gdzies post dotyczacy usuniecia "botopa"
To może usunąc jeszcze księży i opików? Pozostawiając "wolna reke" wszystkim userom?
Prosze zatem przemysleć swój post jeszcze raz i zdecydowac sie na jedno konkretne rozwiązanie.
Pozdrawiam Szanowna Pania i zyczę Dosiego Roku
|
Śr gru 29, 2004 12:49 |
|
 |
Julia
|
ja nie mam zastrzezen do dzialan moderatorow oni poprostu straja sie utrzymac porzadek na forum i to wszystko... gdyby ich nie bylo az strach pomyslec co by sie tu dzialo...
|
Śr gru 29, 2004 16:55 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jak np. na "Katoliku"
Ostatnio rzeczywiście coś niedobrego dzieje się na tamtym forum ... 
|
Śr gru 29, 2004 17:09 |
|
 |
Wanda
|
No, nie wiem, czy tak ostatnio. Od miesięcy tam nie zaglądam. Tam moderatorzy spali całymi dniami, podczas gdy na forum rzucano mięsem! Jak jest teraz, nie mam pojęcia. Ostre dyskusje, a nawet kłótnie są porządane, o ile zachowany jest umiar w doborze słów i nie ma zbyt osobistych wycieczek, które służą wyłącznie obrażaniu innych.
_________________ Oszukać diabła nie grzech...
|
Śr gru 29, 2004 17:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie odpowiadam tam od ok. 2- 3 tygodni ...
|
Śr gru 29, 2004 21:36 |
|
 |
Wanda
|
pożądane - coś mnie chyba zamroczyło 
_________________ Oszukać diabła nie grzech...
|
Śr gru 29, 2004 22:42 |
|
 |
Julia
|
na tym forum wydaje mi sie ze wycinane sa jedynie posty ktore nie spelniaja warunkow okerslonych w regulaminie , tylko takie... mnie nie zdarzylo sie zeby jakis post zostal wyciety bezpodstawnie 
|
Śr gru 29, 2004 23:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Belizariusz napisał(a): To może usunąc jeszcze księży i opików? Pozostawiając "wolna reke" wszystkim userom?
a przepraszam najmocniej, slowa nie pisnelam o usuwaniu ksiezy i opikow, wiec  to juz chyba nadinterpretacja....
|
N sty 02, 2005 21:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N sty 02, 2005 21:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ciekaw jestem skąd tyle głosów krytyki wobec Moderacji ...
Tym bardziej, że "Forum.wiara" udało się zachować - jak do tej pory - najwyższy poziom dyskusji spośród wszystkich "forów" o tematyce religijnej jakie znam ...  (ok.10)
A może dlatego, że - jak do tej pory - na tym Forum nie dochodzi do "zakrzyczenia" osob wierzących i tych, które próbują bronić Wiary  oraz notorycznego "rozmywania tematów"
Ja ze swej strony jestem za działaniami podejmowanymi przez Moderację. Co możnaby zmienić z poważniejszych posunięć
Wydaje mi się, że tylko "zatrudnić" więcej Kapłanów, którzy potrafiliby - podobnie jak Saxon - w przystępny sposób objaśniać sprawy związane z Wiarą.
|
Pn sty 03, 2005 16:52 |
|
 |
saxon
|
Zamknięty na prośbę założycielki tematu
|
Pn sty 03, 2005 19:59 |
|
|
|