Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 19, 2025 9:17

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 
 to jest po prostu smieszne.... 
Autor Wiadomość
Post to jest po prostu smieszne....
po przejrzeniu owego forum, jestem w szoku, bardzo negatywnym... portal wiara.pl jak dotad bardzo przezemnie cenionyi chetnie odwiedzany, szkoda ze nie zajrzalam tu wczesniej...

kim sa moderatorzy.... ?? 13 letnie dzieciaki wtracajace sie w kazda klotnie ??? (bez urazy)
wybaczcie to jest "chore" wiecej tu klotni niz jakichkolwiek normalnych tematow.... :cry: az strach poruszyc temat na ktorym nam zalezy...
hm... w sumie normalne jest to ze na kazde typowo tematyczne forum wtracaja sie przeciwnicy inaczej nie byloby dyskusji... ale ilosc problemow i klotni tu widniejacych jest szokujaca....

jesli chodzi o czat... nie narzekam :biggrin: czesto tam zagladam, ale bardzo chetnie popre widniejacy gdzies post dotyczacy usuniecia "botopa"

wszystko co napisalam jest tylko i wylacznie moim odczuciem...
ehh... powodzenia w prowadzeniu forum... :?

Pt gru 24, 2004 14:35

poza tym nie wiem czy we wszystko sie wtracaja moderatorzy i jakiego tematu nie mozna poruszyc zeby sie czegos dowiedziec? a jakie to sa normalne tematy, bo nie bardzo rozumiem ;)

Śr gru 29, 2004 0:13

Forum, jak sama nazwa wskazuje służy do wyrażania swojej opinii na jakis temat. Skoro to nie jest internetowe kółko różańcowe ani grupa wsparcie biblijnego, to znaczy, że można tu (oczywiście z zachowaniem zasad dobrego wychowania) poruszyc wszystkie temty.

Klótnie są na forum czymś całkiem normalnym (bez nich nie widzę sensu istnienia takowego miejsca), a jeśli pani (panu) zależy na odpowiedzi, bądź konwersacji tylko z katolikami, proszę o zaznaczenie tego w topiku. Zaręczam, że wszyscy inni zastosują się do tego.

Milego dnia.

Śr gru 29, 2004 11:56
Zobacz profil WWW

Niezbyt rozumiem czym spowodowany jest Pani szok.
Należy najpierw odróznic kłótnie, od ostrej dyskusji. Nie przecze, że kłótnie maja tutaj miejsce, ale z pewnościa nie dominuja we wszystkich tematach
Poza tym , wydaje mi sie, ze nie przeczytała Pani całego Forum, a tylko i wyłacznie kilka kontrowersyjnych topiców.

Dlatego tez uważam, ze Pani opinia jest całkowicie błedna i wyjatkowo tendencyjna.

Z tego co zdązyłem zauważyc Pani post przeczy sam sobie. Narzeka Pani na kłótnie, a równocześnie neguje działania moderatorów. Zapewniam, ze gdyby nie oni, to wtedy wszystkie tematy skończyłyby sie na kłótniach i wyzwiskach.
To samo dotyczy czatu

Cytuj:
ale bardzo chetnie popre widniejacy gdzies post dotyczacy usuniecia "botopa"

To może usunąc jeszcze księży i opików? Pozostawiając "wolna reke" wszystkim userom?

Prosze zatem przemysleć swój post jeszcze raz i zdecydowac sie na jedno konkretne rozwiązanie.

Pozdrawiam Szanowna Pania i zyczę Dosiego Roku

Śr gru 29, 2004 12:49

ja nie mam zastrzezen do dzialan moderatorow oni poprostu straja sie utrzymac porzadek na forum i to wszystko... gdyby ich nie bylo az strach pomyslec co by sie tu dzialo...

Śr gru 29, 2004 16:55
Ostatnio rzeczywiście coś niedobrego dzieje się na tamtym forum ... :-(

Śr gru 29, 2004 17:09

No, nie wiem, czy tak ostatnio. Od miesięcy tam nie zaglądam. Tam moderatorzy spali całymi dniami, podczas gdy na forum rzucano mięsem! Jak jest teraz, nie mam pojęcia. Ostre dyskusje, a nawet kłótnie są porządane, o ile zachowany jest umiar w doborze słów i nie ma zbyt osobistych wycieczek, które służą wyłącznie obrażaniu innych.

Śr gru 29, 2004 17:25
Nie odpowiadam tam od ok. 2- 3 tygodni ...

Śr gru 29, 2004 21:36

pożądane - coś mnie chyba zamroczyło :oops:

Śr gru 29, 2004 22:42

na tym forum wydaje mi sie ze wycinane sa jedynie posty ktore nie spelniaja warunkow okerslonych w regulaminie , tylko takie... mnie nie zdarzylo sie zeby jakis post zostal wyciety bezpodstawnie ;)

Śr gru 29, 2004 23:34
To może usunąc jeszcze księży i opików? Pozostawiając "wolna reke" wszystkim userom?

a przepraszam najmocniej, slowa nie pisnelam o usuwaniu ksiezy i opikow, wiec ?? to juz chyba nadinterpretacja....

N sty 02, 2005 21:43
a jesli chodzi o dzialania moderatorow...

viewtopic.php?t=1720

viewtopic.php?t=1706&start=0

N sty 02, 2005 21:50
Ciekaw jestem skąd tyle głosów krytyki wobec Moderacji ...
Tym bardziej, że "Forum.wiara" udało się zachować - jak do tej pory - najwyższy poziom dyskusji spośród wszystkich "forów" o tematyce religijnej jakie znam ... :co: (ok.10)
A może dlatego, że - jak do tej pory - na tym Forum nie dochodzi do "zakrzyczenia" osob wierzących i tych, które próbują bronić Wiary :co: oraz notorycznego "rozmywania tematów" :co:

Ja ze swej strony jestem za działaniami podejmowanymi przez Moderację. Co możnaby zmienić z poważniejszych posunięć :co:
Wydaje mi się, że tylko "zatrudnić" więcej Kapłanów, którzy potrafiliby - podobnie jak Saxon - w przystępny sposób objaśniać sprawy związane z Wiarą.

Pn sty 03, 2005 16:52

Pn sty 03, 2005 19:59
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 14 ]