Młody Bóg - moja tworczość
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 dziekuje ministrant
 Widzisz masz takie same uczucia jak ja,będący w chwilach zwątpienia piszę ,i choć nie zawsze może mi się udać ta tworczość to dziekuję że jest i można...i mogę choć bez sensu napisać.
Twoja tworczość jes mi bardzo potrzebna,wiesz że nawet ciebie Groczak 7 polubiałem .
 Masz to co wiekszość ludzi w sobie posiada...- nazywa sie to talent.
i choć nie wszystko może wyjść cieszy mnie że tworzysz . za to Ci chcę podziekować
ministant-
janek pluta
/moje nicki/

|
| Pn sty 03, 2005 10:07 |
|
|
|
 |
|
qrczak7
|
Cytuj: Nie Qrczak, Bogiem się nie zostaje Weź sobie jakiś porządny słownik czy leksykon i sprawdz definicję Boga. Powinno Ci to wystarczyć NIe jesteś pokorna moja owco. Nawróć sie na drogę jedynego Pana. Zresztą, tak czy siak spotka Cię moje miłosierdzie  Cytuj: Widzisz masz takie same uczucia jak ja,będący w chwilach zwątpienia piszę ,i choć nie zawsze może mi się udać ta tworczość to dziekuję że jest i można...i mogę choć bez sensu napisać. Twoja tworczość jes mi bardzo potrzebna,wiesz że nawet ciebie Groczak 7 polubiałem . Masz to co wiekszość ludzi w sobie posiada...- nazywa sie to talent. i choć nie wszystko może wyjść cieszy mnie że tworzysz . za to Ci chcę podziekować ministant- janek pluta /moje nicki/
Jaki Groczak ? jaki talent ? Co to za próba nędznego podszycie się pode mnie ?
Ponadto mój drogi ten tekst, jest jednym z moich ulubionych, szczycę się nim i wielu przyznało, że mam czym. Wiesz, że jakoś twoja opinia (pisana zresztą chaotycznie i nieskładnie) nie robi na mnie wrażenia. Już nauczyłem sie ignorować wszystko co mówicie tym waszym irytującym, protekcjonalnym tonem.
Mimo wszystko i tak Cię kocham owco 
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
| Pn sty 03, 2005 16:13 |
|
 |
|
Spoonman
|
qrczak7 napisał(a): NIe jesteś pokorna moja owco. No fakt, w stosunku do ludzi nieczęsto bywam pokorny  tale bardzo się staram Cytuj: Nawróć sie na drogę jedynego Pana. Zresztą, tak czy siak spotka Cię moje miłosierdzie
Ja już się nawróciłem i liczę na Jego miłosierdzie.
Ty tez masz szansę, kazdy ma...nawet największy grzesznik

_________________ http://www.odnowa.jezuici.pl/
|
| Pn sty 03, 2005 16:24 |
|
|
|
 |
|
qrczak7
|
Niedobra owca !
Nie myśli trzeźwo, odrzuca miłość swojego stworzyciela. Pochłonie Cie owcze piekło
Jakby ktoś poza moja owcą, spoonem to czytał, to polecam przesłuchać Cure my tragedy (a letter to God) zespołu Cold. Genialne !
_________________ Jestem człowiekiem i jedyne czego mogę być pewny, to świadomość mojego istnienia. Jakakolwiek teza wygłoszona ponadto staje się dogmatem. Nie bądźmy niczego pewni, bo stworzymy kolejną religię.
|
| Pn sty 03, 2005 16:45 |
|
 |
|
Spoonman
|
qrczak7 napisał(a): NIe jesteś pokorna moja owco.
Widzisz w pośpiechu i ze zmęczenia przeoczyłem ten jakże ważny ustęp.
Nie jestem owcą żadnego człowieka, zapisz sobie w notesiku i wężykiem, wężykiem
Nie do końca wyczajam Qrczak czy robisz sobie z Nas wielkie jaja czy tylko małe...ale generalnie ciekawie się pisze
pzdr
p.s. polecam 'waking up beside U' i 'U complete me' Stabbing Westward - mniam mniam  Aaaaa i Sabbath Bloody Sabbath, ale w wykonaniu Good speed (albo Godspeed nie pamiętam) i Bruce`a Dickinson'a no wymiata 
|
| Pn sty 03, 2005 16:51 |
|
|
|
 |
|
qrczak7
|
Rzeczywiście moja owco, nie należysz do żadnego człowieka. Należysz jedynie do mojej miłości i nikt nie jest w stanie wymazać jej wspomnienia z twojego serca. Zasialem w was, ludziach tęskonotę za moim bytem. Całe wasze życie ma jedynie poglębić ją tak, bysmy w chwili połączenia cieszyli się soba przez całą wieczność.
Traktuje o tym cytat z Księgi Marabutow:
WKM (wielka księga marabutów) 12: 12-20
i rozchmurzyło się niebo,
a zza chmur wyłonił się on.
Był on bytem nieskończonym, qrczakiem nieba i ziemi.
I rzekł : stan się człowieku !
i stal się człowiek, bowiem w dawnych dniach materia była posłuszna qrczakowi.
I powiedział qrczak z niebios:
idź, człowieku rozmnażaj się i czyn materie piękną.
A na koniec i tak złączysz się w wiecznej qrczaczej miłości.
|
| Pn sty 03, 2005 17:17 |
|
 |
|
Spoonman
|
Qrczak albo:
1. świetnie się bawi
2. jest szalony
3. jest nienormalny
Kiedyś Cię zapytałem, nie odpowiedziałeś - w co Ty wierzysz
Widzisz jakiś sens istnienia

|
| Wt sty 04, 2005 7:00 |
|
 |
|
qrczak7
|
Punkt drugi równa się trzeciemu. A i tak wszystkie pasują do mnie jak ulał
DQ (dzieje qrczacze) 12:23-
I rzekl qrczak, odsłaniając chmury:
A nie nie bedziecie słuchac bredni tytch, którzy nie wierzą
Nie bedziecie się jawnie, badź w myslach sprzeciwiali woli mojej.
a gdyby ktoś stał się przyczyną zwątpienia jednego z tych, których stworzyłem, to bodajby go dziobalo stado marabutów,
aż czas się nie dopełni.
Amen
|
| Wt sty 04, 2005 23:32 |
|
 |
|
Spoonman
|
No nie, to nie to samo jadnakowoż  Ale nie przerzucajmy się terminologią
Szaleńca traktuję z przymrużeniem oka lub omijam z daleka bo bywa irytujący...nienormalnych zamykają w pokoju bez klamek żeby komuś i sobie krzywdy nie zrobili.
Podobają Ci się rzeczy, które tu wypisujesz  Dla kogo je piszesz

|
| Śr sty 05, 2005 7:15 |
|
 |
|
kola
|
Qrczaku!!
Ja w ciebie wierze. Oddaje sie w twoje silne ramiona. Chce byc twoja "owieczka"....
Pamietetaj w moim sercu zawsze znajdze sie dla ciebie miejsce...
|
| Śr sty 05, 2005 14:38 |
|
 |
|
Spoonman
|
Nadciągają posiłki....
Nie, że pizze dowieźli, ale ciężka piechota i oddziały doborowej konnicy

|
| Śr sty 05, 2005 14:59 |
|
 |
|
kola
|
drogi spoonmanie (człowieku łyżko).
1. Nie jestem żadną odsieczą, ani posiłkami, ani zapleczem logistycznym.
2. Od pewnego czasu śledze Wasze poczynania w celu polepszenia sobie humoru.
3. Postanowiłem wziąść udział w tej dyskusji ponieważ mnie zaciekawiła (czytać rozbawiła)
4. Tycząc się ciężkiej piechoty i oddziałów doborowej konnicy hmmmm....
Droga "łyżko do herbaty", takowe "środki" w naszych czasach uważane są za przestarzałe i raczej juz nie wystapują w żadej z armi. Zatem proszę Cię o porównywanie mnie czegoś bardziej nowego.
Pozdrawiam.
Ku chwale Qrczaka 7, on mym panem i zbawicielem
|
| Śr sty 05, 2005 15:35 |
|
 |
|
Spoonman
|
Dobry Wojak Szwejk 
|
| Śr sty 05, 2005 15:37 |
|
 |
|
kola
|
wiesz co łyżko do zupy, nie chce mi sie z toba gadac. Ja nie lubie ludzi, ani nie jestem śmieszny, wiec takie kometarze pozostaw dla siebie i ewentualnie dla swojego Boga..
|
| Śr sty 05, 2005 15:53 |
|
 |
|
Spoonman
|
Skoro nie lubisz ludzi to po co piszesz na forum, gdzie podstawową czynnością jest kontakt z ludźmi ? Patrz poniżej
Cytuj: Postanowiłem wziąść udział w tej dyskusji
|
| Śr sty 05, 2005 15:55 |
|
|
|