Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Regulamin napisał(a): 7. Login i/lub podpis użytkownika nie może naruszać regulaminu forum. Nie może on zawierać imion Bożych lub nazw demonów, jak również imion, które są uważane za święte w jakiejkolwiek religii. W przypadku rejestracji loginu sugerującego status osoby duchownej lub zawierającego imię i nazwisko osoby powszechnie znanej Administrator zażąda udostępnienia danych umożliwiających potwierdzenie tożsamości. Odmowa ich udostępnienia spowoduje skasowanie konta. Sprawdzenie tożsamości dotyczy również tych, którzy mając login neutralny podają się za takie osoby w treści napisanych wiadomości.
W związku z powyższym- czy osoba o nicku opat_90 jest osobą duchowną
opat (łac. abbas - ojciec, arm. abba - ojciec) - wyższy przełożony w męskich zakonach katolickich
|
N gru 21, 2008 14:33 |
|
|
|
 |
akacja
|
Baranku, daj spokój, przecież wiadomo że opat_90 jest młodym chłopakiem rozeznającym powołanie do kapłaństwa.
|
N gru 21, 2008 14:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
akacja,
1. my to wiemy- ktoś nowy może nie wiedzieć
2. regulamin obowiązuje wszystkich, czy nie ? Jeśli jednej osobie tak wolno, to za jakiś czas będziemy mieć młodego chłopaka, który nazwie się biskupem- bo kiedyś chce nim być 
|
N gru 21, 2008 14:55 |
|
|
|
 |
akacja
|
baranek napisał(a): 1. my to wiemy- ktoś nowy może nie wiedzieć Wystarczy jak ktoś nowy przejrzy posty opata_90 jeśli go czymś zaintryguje, by dowiedzieć się z nich, że on pisze na forum, bo rozeznaje powołanie do kapłaństwa baranek napisał(a): 2. regulamin obowiązuje wszystkich, czy nie ? Jeśli jednej osobie tak wolno, to za jakiś czas będziemy mieć młodego chłopaka, który nazwie się biskupem- bo kiedyś chce nim być
Już kiedyś w jakimś temacie powołaniowym, napisałam Ci że nie liczy się litera prawa (skrupulatne przestrzeganie nieraz bzdurnych przepisów prawa), ale oczekiwane spotkanie z Jezusem.
Podana przez Ciebie sytuacja jest nieadekwatna do sytuacji, gdy młoda osoba chce rozmawiać na forum o rozeznaniu powołania.
I traktuje się ją jak jakiegoś intruza łamiącego zasady, zamiast spojrzeć inaczej, na to że forum spełnia swoje funkcje, że pozwala młodym ludziom na temat rozeznania powołania porozmawiać.
Ale jeszcze saxon, na nas będzie zły że w dziale moderacja dyskutujemy między sobą 
|
N gru 21, 2008 15:04 |
|
 |
akacja
|
Baranku, pomyśl jeszcze ile krzywdy wyrządziłabyś młodemu chłopakowi, który przyszedł na forum by porozmawiać o rozeznaniu powołania do kapłaństwa, jeśli usunęłabyś mu konto, dlatego że brzmi ono "opat"
|
N gru 21, 2008 15:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
akacja- moja uwaga jest skierowana głównie do saxona, nie do Ciebie  Więc wybacz, ale tutaj dyskutować nie będę.
|
N gru 21, 2008 15:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
P.S. Z nowszych nicków-
TrustJesus4ever
- wiem, że to może być wyznanie wiary .. ale jakoś dziwnie do kogoś pisać "prawdziwy Jezusie" (no chyba, że źle tłumaczę, co jest możliwe  )
|
N gru 21, 2008 17:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
TrustJesus4ever - Zaufaj Jezusowi na zawsze
|
N gru 21, 2008 17:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
nie podoba mi sie zachowanie użytkownika baranek na forum wiara.pl
oprócz tego ze stara sie na każdym kroku dyskredytowac działania moderatorów, o czym swiadczą poprzednie strony tego tematu, to teraz jeszcze "to":
tak jak napisała akacja, wszyscy wiedzą kim jest opat, ok. 1 roku na forum, ponad kilkaset postów na koncie, młody chłopak prawdopodobnie ma powolanie, nikomu to jakoś nie przeszkadzało, aż do dziś.
Cytuj: 1. my to wiemy- ktoś nowy może nie wiedzieć
absurd!!
nikt nowy komu by to przeszkadzało jakoś sie nie znalazł, za to znalazł sie ktoś starszy, któremu nagle zaczęło to przeszkadzac.
oczywiście prosze administratora o nie traktowanie tego posta jako "dyskutowanie z barankiem"
bo ja z nim dyskutował nie będę, jest to raport na temat jego zachowania.
Proszę o przywołanie go do porządku.
|
N gru 21, 2008 18:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
temat
viewtopic.php?t=19162&highlight=
- Ovner, - Beelzeboss, - Nunnez
- do zbanowania.
|
Pn gru 22, 2008 14:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I znowu kilku (?) ktorzy chca rozrabiac:
viewtopic.php?p=395861#395861
Beelzeboss Nunnez Ovner
|
Pn gru 22, 2008 14:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=395943#395943
Taki temat już na forum istnieje (w dziale Sekty). Prosiłabym o zamknięcie tego i wykasowanie linku, pod którym znajdują się m.in. filmiki z nauką guru sekty.
|
Pn gru 22, 2008 20:29 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Proszę bardzo i dziękuję.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn gru 22, 2008 22:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Crosis - może w Twoim odczuciu miało to być zabawne, ale było chamskie. Nie życzę sobie takich tekstów na tym forum
Kamyku, ponieważ Twoja niekompetencja i ignorancja sięgają ostatnio szczytów, kwestionuję Twoją moderatorską decyzję.
Domagam się, abyś tutaj, w przeznaczonym do tego dziale wyjaśnił, co w mojej wypowiedzi, którą raczyłeś skasować, CI się nie podobało. Była ona cytatem z księgi rodzaju opatrzonym komentarzem zgodnym z nauczaniem KrK, które wegetarianizmu nie zabrania, ale nie znajduje podstaw do nakazywania go (których to podstaw na siłę stara się doszukać Teresse).
Jeśli więc jest taka instancja u Saxona, to składam oficjalną skargę na działalność Kamyka i proszę o rozpatrzenie tego w odniesieniu do mojego skasowanego posta. Powinniście go mieć w archiwum.
Crosis
|
Wt gru 23, 2008 17:41 |
|
 |
saxon
|
Może to i dziwne, ale Kamykowi chodziło o zwrot "Stolec Piotrowy", a nie o treść postu.
Faktem jest, że moderator powinien posiadać odpowiednią wiedzę, ale też nie jest w stanie wiedzieć wszystkiego, np. tego, że ów zwrot był kiedyś powszechnie używany i nie kojarzył się tak, jak nam może kojarzyć się dzisiaj.
Za zamieszanie przepraszam. Post przywróciłem - dwa zbędne usunąłem.
Pozdrawiam
|
Wt gru 23, 2008 18:45 |
|
|
|