Studenci wszystkich uczelni łączcie się... sesja idzie...
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
kawa napisał(a): kpk nawet przy mojej niechęci do przedmitów karnistycznych jest calkiem lekkostrawne. za to jak pomyślę o przyszlorocznym kpa, to chce mi się plakać 
KPA naprawdę lekkie jest. Niewiele tego, dość proste i lekkostrawne. Naprawdę
Zdałem KPC
Teraz - w piątek - prawo gospodarcze publiczne...
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr cze 18, 2008 9:50 |
|
|
|
 |
kawa
|
tomu- no i widzisz- to są pewne odchylenia,w zależności od ośrodka. Na UJ kpa jest największą rzeźnią, bywa, że ludzie nie kończą przez to studiów. Po prostu każdy ma swoją kosę, lubiącą udowadniać studentom, że niczego nie potrafią 
|
Śr cze 18, 2008 12:44 |
|
 |
ToMu
|
Ja patrzę bardziej na to, czy przedmiot jest interesujący, czy da się go przyswoić.
A wszędzie zdarzają się wykładowcy, którzy za punkt honoru stawiają sobie pokazać wszystkim, że choćby nie wiem ile umieli, z ich przedmiotem i tak będą mieli problemy. Lajf, że tak powiem.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr cze 18, 2008 13:32 |
|
|
|
 |
MonikaAstrid
|
2 rok turystyki i rekreacji mam za sobą  ... teraz już nic tylko odpoczywać, chociaż ja zaczynam sobie myśleć już o pracy licencjackiej (ogólny zarys), bo to się tak zdaje, a czas biegnie bardzo szybko. Rok temu byłam na spływie kajakowym Czarną Hańczą a dzisiaj jestem w domu i wydaje mi się jakby to było wczoraj 
_________________ Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę
"..dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu."
|
N cze 22, 2008 22:25 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Melduje się Bartas, student już IV roku teologii na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Dziś zdałem swój ostatni w tym roku akademickim, arcytrudny egzamin z Nowego Testamentu na ... uwaga ... piątkę  z czego się bardzo cieszę  mimo, że nie ścigam się z nikim
Bóg wynagrodził ten trudny dla mnie okres, spania 4 godziny na dobę, stres, zmęczenie itd. Dziękuję Mu za to!!!!
Witajcie wakacje  słońce, plaża, jezioro, może, las .... 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pt cze 27, 2008 18:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gratuluje!
Kujon 
|
So cze 28, 2008 22:50 |
|
 |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
Dziś zdałem swój pierwszy w tym semestrze egzamin z Katechetyki materialnej na ... 5  Bardzo się cieszę i Duchowi Świętemu dziękuję
Następne mam:
- 30.01 - bardzo ciężki - mariologia/pneumatologia (część ustana i pisemna)
- 5.02. - Nowy Testament
- 6.02 - Prawo Kanoniczne
 Wiem, to nieporozumienie, ale inaczej być nie mogło
10.02. - Stary Testament
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pt sty 23, 2009 22:10 |
|
 |
ToMu
|
Ostatnio nie miałem czasu tu zajrzeć...
Wczoraj miałem prawo prywatne międzynarodowe - skutecznie, mam nadzieję, zerówka, napisałem 3/4 - wyniki w czwartek najbliższy.
Teraz "tylko" jeszcze teoria prawa w środę. A to ciężkie będzie.
Liczę na wsparcie - zapewniając o swojej pamięci o współbraciach w tej męce 
|
So sty 24, 2009 14:11 |
|
 |
kawa
|
a ja wlaśnie zastanawiam się, czy zdawać prywatne międzynarodowe, bo mnie ostatnio odrzuca od tej materii. niby mam to w planie sesji, ale chyba odpuszczę sobie.
Za to we wtorek piszę egzamin z prawa o notariacie a zaraz potem z zamówień publicznych. to już calkiem interesujące jest. 
|
So sty 24, 2009 18:21 |
|
 |
dobry_dziekan
|
Esz...
W tym semestrze boję się tylko Podstaw Analizy Algorytmów :<
_________________ "Mówią, że niepełna wiedza jest rzeczą niebezpieczną, ale jednak nie tak złą, jak całkowita ignorancja." T. Pratchett
|
So sty 24, 2009 20:57 |
|
 |
ToMu
|
Prawo prywatne międzynarodowe do przodu
Z teorią prawa - gorzej - za mało czasu było, za mało się przyłożyłem - no i nie wiem, co to będzie.
Ale - po pierwszej odsłonie sesji na pewno już jestem
Czego i wszystkim życzę 
|
N lut 01, 2009 10:40 |
|
|
|