Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 4:22

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
 Czy chcesz mieć możliwość edycji postów? 

TAK 82%  82%  [ 82 ]
NIE 18%  18%  [ 18 ]
Liczba głosów : 100

Autor Wiadomość
(...) Zresztą dzisiaj była taka sytuacja - nie wiem, kto zareagował, ale pozytywnie i bardzo fajnie.

To jest Twoja ocena - subiektywna. Na pewno jest ktoś, komu akurat to działanie się nie spodobało ;-)

Pn lip 03, 2006 19:39

Wątpię, żeby komuś nie podobało się gdy moderator usuwa posty nic nie wnoszące, nie związane z tematem.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn lip 03, 2006 19:47
Zobacz profil WWW

( ocena, czy coś jest zgodne z tematem, także jest subiektywna)

Pn lip 03, 2006 19:49

Czy uważasz, że ten post w jakikolwiek sposób (poza faktem, że znalazł się w owym temacie) był z tamtym tematem związany :?: :)

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pn lip 03, 2006 19:50
Zobacz profil WWW

nie chce edycji postów ze względu na to, że jest to stosowane na forach w niecnych zamiarkach
łatwo zmienić swój post i osobe odpowiadającą ośmieszyć-bo nie pisze na temat
wiadomo, że katolik nie zniży się do kłamstwa jak i inny uczciwy obywatel RP ;)
przez co nie zmieni swojej odpowiedzi na banialuki zmieniane jak ustawy
sorry ;) jak rekawiczki :P

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pn lip 03, 2006 20:06
zbanowana na stałe

ktoś by miał zmieniać posty ,żeby coś zmanipulować ,ośmieszać :)?

Nawet jeśli.. to myślę, że to przesada by była już.
Nawet głupkowi z całym szacunkiem dla głupków :P
nie chciałoby się tego typu praktyk 'uprawiac' .

Ja jestem jak najbardziej nie tylko za EDYCJĄ postow ale takze za USUWANIEM wlasnych postow.

Dla mnie juz wiele razy na tym forum bylo meczace to ,ze naprzyklad chcialam cos pogrubic i zle mi pogrubilo i juz niemoglam tego zmienic i potem moj post wygladal smiesznie czy niedokladnie , nie tak jak chcialam..
Lub tez skopiowal mi sie czyis post i tego nie zauwazylam i tez to glupio wygladalo potem ktos pomyslal ze ja to napisalam a to mial byc cytat kogos... i ze dlugi post byl smietnik trudno sie bylo odnalezc takie tam..
kasowanie usuwanie postow tez by bylo bardzo na miejscu.

Ja naprzyklad zalozylam temat w zlym dziale, potem zobaczylam ,ze jest do tego odpowiedni dzial ,ale niestety tylko mod mogl cos z tym zrobic.

wiec mowicie ,ze moderatorzy przez udostepnienie opcji edycji ( z moja propozycja rowniez kasowaniem) mieliby wiecej do roboty
ja wlasnie uwazam,ze by mieli miej...

no ,ale jak kto woli to nie moje forum wiec niewazne jak kto chce to do nich nalezy decyzja wiec oczywiscie sie podporzodkuje.
Najlepiej jakby zrobic ankiete - nie wiem czy takowa byla robiona kto za kto przeciw i wiekszoscia glosow forumowiczow po prostu :D
ustalic czy z edycja czy bez.
Takie moje zdanie jest.

ja oczywiscie jestem na TAK :)

Wt lut 10, 2009 14:56
Wow, nie domyśliłbym się, że jest taki temat. Gratulacje *Julka* za wykopanie tego. Też oczywiście kliknąłem na TAK.

Wt lut 10, 2009 15:04

Edycja na TAK - ale ograniczona - do chwili PIERWSZEJ odpowiedzi. Programistycznie to chyba nie problem?

Wtedy i będzie mozliwość poprawy literówki, i zabezpieczenie przed oszustami.

Wt lut 10, 2009 15:47
zbanowana na stałe

Wow, nie domyśliłbym się, że jest taki temat. Gratulacje *Julka* za wykopanie tego. Też oczywiście kliknąłem na TAK.

po nitce do kłębka :)

Ja jeszcze tylko dodam,że zauważyłam,że była ta ankieta
i , że większość forum jest na tak i to dużą przewagą głosów..

więc może by w końcu podjąć jakąś decyzję,
bo ankieta ankietami,wypowiedzi,wypowiedziami,ale
po coś to jest,więc trzeba teraz jakieś działanie wykonać.. ;) ?

Wt lut 10, 2009 16:27

Cz lut 12, 2009 11:41
Bledy mozna poprawic przed wyslaniem - a jak sie wkradna literowki czy ortografy, to czytajacy jakos to przezyja :)
OKROPNE bledy moga poprawic moderatorzy, co zreszta w pewnym sensie robia...
Po co edycja? Napisac, wyslac i czekac na odpowiedz albo pisac nastepny post w innym temacie. :)

Edytowac przed wyslaniem. Korzystac z opcji "podglad". Byc bardziej odpowiedzialnym wciskajac przycisk "Wyslij".
:)

Cz lut 12, 2009 12:18
zbanowany na stałe

Oczywiscie, ze tak. Pisze szybko i to w specyficznych warunkach a byki ktore
robie "wyplywaja" mi po pewnym czasie. Tak wiec 3XTak.

Cz lut 12, 2009 12:22

A ja na NIE :)
Bledy mozna poprawic przed wyslaniem - a jak sie wkradna literowki czy ortografy, to czytajacy jakos to przezyja :)
Po co edycja? Napisac, wyslac i czekac na odpowiedz albo pisac nastepny post w innym temacie. :)

Edytowac przed wyslaniem. Korzystac z opcji "podglad". Byc bardziej odpowiedzialnym wciskajac przycisk "Wyslij".

Przepraszam kihol, ale ty chyba z opcji "podgląd" nie korzystasz ;)

Cz lut 12, 2009 12:34
Oczywiscie, ze tak. Pisze szybko i to w specyficznych warunkach a byki ktore
robie "wyplywaja" mi po pewnym czasie. Tak wiec 3XTak.

Czy to, ze ktos pisze szybko i podobnie mysli ma upowazniac do wysylania w pospiechu?

Co za roznica, czy poprawisz od razu czy dopiero "po czasie", jak sie zorientujesz, ze wyslales nie to co "chciales" :D

Chyba wiemy co robimy i jestesmy w pewnym sensie odpowiedzialni za to co robimy, nawet w trakcie forumowych dyskusji, nawet dla rozrywki i zabawy...

W przypadku internetowych dyskusji wiaze sie to takze z szacunkiem dla innych... A "szacuneczek" po czasie? Co to za szacunek...

Jestem za nieedytowalnoscia postow takze za wzgledu na doswiadczenie na innych forach...

Dzieki temu, ze posty wysylane sa, takie jakie sa poznajemy sie lepiej wzajemnie. Wiemy, ze ten szybko pisze i szybko mysli, a ze inny jest staranny, bo i koloruje ladnie i ma zadbane posty, podzielone na stanowiace calosci myslowe akapity... Sa to wizytowki mowiace o ich autorach. Nie chcialbym zostac pozbawiony mozliwosci "poznania" w ten sposob innych rozmowcow...

Nie jest naszym zadaniem wysylanie wzorowych, bezblednych i cudownych postow! Edycja "po czasie" nie powinna miec miejsca. Badzmy po prostu odpowiedzialni za to co robimy i - szanujmy innych - caly czas. A nie tylko "po czasie"...

Cz lut 12, 2009 13:03

A ja na NIE :)

Uwaga, obalam Twój argument.

A co w przypadku gdy po wysłaniu posta przyjdzie mi do głowy jeszcze myśl, którą mógłbym jeszcze dodać?

Cytuj:
Nie jest naszym zadaniem wysylanie wzorowych, bezblednych i cudownych postow! Edycja "po czasie" nie powinna miec miejsca. Badzmy po prostu odpowiedzialni za to co robimy i - szanujmy innych - caly czas. A nie tylko "po czasie"...

ROTFL, pierwszy raz widzę by ktoś powiązywał edycję postów z szacunkiem do innej osoby. No gratuluję.

Cz lut 12, 2009 16:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona