Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 23, 2025 22:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  Następna strona
 Znamię bestii 
Autor Wiadomość
Problem -> Reakcja -> Rozwiązanie Problemu

to będzie tak, że wywołają sztucznie jakąś katastrofe na świecie i w ramach bezpieczenstwa i pod pozerem wygody każdy dostanie chipa.

nie będziemy nawet nic rozważać wszyscy do okoła będą wszczepiac bo będą myslec ze to najlepsze rozwiązanie, antychryst zwiedzie całe narody.

Pt mar 06, 2009 17:10

proponuję przeczytać "Nocne dreszcze" Deana. R. Koontza. Takie małe wyobrażenie co się może stać w podobnym przypadku. Po za tym to ciekawy thriller =)

Nigdy nie ufaj maszynom... i kobietom.

So mar 07, 2009 9:53

Ci bardziej bojacy moga przeciez rozwazyc amputacje. :D

To by tłumaczyło dlaczego chip będzie wszczepiany w czoło.

So mar 07, 2009 11:23

A wytłumaczy mi ktoś co jest takiego "szatańskiego" w czipie płatniczym?

So mar 07, 2009 12:11

A wytłumaczy mi ktoś co jest takiego "szatańskiego" w czipie płatniczym?

W chipie zapisane są wszystkie Twoje dane więc można Cię śledzić, zlokalizować , zablokować konto itp. jeśli nie będziesz posłuszny władzy , którą może być bestia.

So mar 07, 2009 12:45

Dural napisał(a):
Ci bardziej bojacy moga przeciez rozwazyc amputacje.

To by tłumaczyło dlaczego chip będzie wszczepiany w czoło
.

No, i świetnie :)

Współczuję.... nie, ja nie współczuję, ja uważam ża pożałowania godne, że niektórzy katolicy idą za tymi bzdurnymi teoryjkami spiskowymi i jeszcze przystrajają je w swoją religię.

Czip - znamię bestii. Co za kretynizm...

So mar 07, 2009 13:29

Kretynizm czy nie, faktem jest że zostało coś takiego przepowiedziane 2000 lat temu. Prawdą jest również, że kontrola nad milionami ludzi, będzie o wiele łatwiejsza dzięki chipowi. Więc nie są to bezpodstawne obawy. Ignoruje je tylko ten, którego nie obchodzi rzeczywistość .

So mar 07, 2009 13:48

Witold napisał(a):

Kretynizm czy nie, faktem jest że zostało coś takiego przepowiedziane 2000 lat temu. Prawdą jest również, że kontrola nad milionami ludzi, będzie o wiele łatwiejsza dzięki chipowi. Więc nie są to bezpodstawne obawy. Ignoruje je tylko ten, którego nie obchodzi rzeczywistość .

Ignoruje to ten, który żyje w rzeczywistości realnej - nie we własnej, urojonej, w której znaczenie mają jakieś nawiedzone przepowiednie sprzed 2000 lat, w których nota bene nic o żadnych czipach nie ma. Świadectwem jakiegoś kompletnego odcięcęcia od rzeczywistości jest doszukiwanie się we współczesnym świecie oznak spełniania się tych przepowiedni.

So mar 07, 2009 13:56

faktem jest że zostało coś takiego przepowiedziane 2000 lat temu.

Takie przepowiednie mają to do siebie, że da się je pasować do tego co nam akurat pasuje.50 lat temu mogły to być tatuaże z obozów koncentracyjnych też na ręce też związek z handlem...

Cytuj:
W chipie zapisane są wszystkie Twoje dane więc można Cię śledzić, zlokalizować , zablokować konto itp. jeśli nie będziesz posłuszny władzy , którą może być bestia.

Jeśli podpadniesz władzy nie trzeba żadnych czipów by cię kontrolować systemy totalitarne jakoś sobie bez nich radziły i zresztą wciąż radzą.

So mar 07, 2009 13:59

nie będziemy nawet nic rozważać wszyscy do okoła będą wszczepiac bo będą myslec ze to najlepsze rozwiązanie, antychryst zwiedzie całe narody.

eee tam, odrazu cale narody..., jak bedziemy uzywac swoich skrzydel danych od Boga a nie tak jak do tej pory zamiatac nimi ulice to tych zwiedzionych bedzie naprawde garstka, no tylko cza chycic za swoj wlasny KRZYZ i isc za NAUCZYCIELEM - JEZUSEM.

So mar 07, 2009 14:01
Zobacz profil WWW

Cytuj:
faktem jest że zostało coś takiego przepowiedziane 2000 lat temu.

Takie przepowiednie mają to do siebie, że da się je pasować do tego co nam akurat pasuje.50 lat temu mogły to być tatuaże z obozów koncentracyjnych też na ręce też związek z handlem...

Cytuj:

Jeśli podpadniesz władzy nie trzeba żadnych czipów by cię kontrolować systemy totalitarne jakoś sobie bez nich radziły i zresztą wciąż radzą.

1)Myślałem że tatuaże to numer identyfikacyjny więźnia . O jaki handel chodzi?

2)Tu nie chodzi o kontrolę lecz o podprządkowanie jednostki. Sprawa jest bardzo ułatwiona i możliwe jest sterowanie ludźmi pilotem.

So mar 07, 2009 20:21

2)Tu nie chodzi o kontrolę lecz o podprządkowanie jednostki. Sprawa jest bardzo ułatwiona i możliwe jest sterowanie ludźmi pilotem.

Na razie nauka nie potrafi kontrolować mózgu pilotem. Nie potrafimy (jeszcze) za pomocą czipu sprawić, aby Kowalski z trzeciego piętra zagłosował na jedyna słuszną partię albo żeby wyniósł śmieci.
I nauce póki co takie "pranie mózgu" i kontrolowanie umysłu są obce.

Ale zaraz... albo nie, nic nie mówiłem.:x :twisted:

So mar 07, 2009 22:02

Na razie nauka nie potrafi kontrolować mózgu pilotem. Nie potrafimy (jeszcze) za pomocą czipu sprawić, aby Kowalski z trzeciego piętra zagłosował na jedyna słuszną partię albo żeby wyniósł śmieci.
I nauce póki co takie "pranie mózgu" i kontrolowanie umysłu są obce.

chip moze emitowac fale roznej czestotliwosci i poprzez to mozna wplywac na zachowanie ludzi. takei manipulacje by wybrac daną partię już są stosowane z powodzeniem.

Cytuj:

no trzeba znac dokladniej proroctwo, to sie mozna dowiedziec np. ze ci co maja znamie bestii beda miec wrzody na calym ciele, po tatuazach raczej tego nie bedzie. poza tym to bardziej pasuje: ma miec skale ogolnoswiatowa, beda go miec mali i wielcy, biedni i bogaci (jednym słowem WSYZSCY, nie tylko ci co są w obozach)

Cytuj:

zaloze sie ze wiele o tym nie czytales :)

Cytuj:
Ignoruje to ten, który żyje w rzeczywistości realnej - nie we własnej, urojonej, w której znaczenie mają jakieś nawiedzone przepowiednie sprzed 2000 lat, w których nota bene nic o żadnych czipach nie ma. Świadectwem jakiegoś kompletnego odcięcęcia od rzeczywistości jest doszukiwanie się we współczesnym świecie oznak spełniania się tych przepowiedni.

ignoruje to ten co chce ignorowac albo ten co mysli ze pozjadał wsyzstkie rozumy i wie najlepiej, no chyab ze ktos wykaze ze to nieprawda.
urojona rzeczywistosc? chipy- to fakt, plany co do nich to tez prawda. co do przepowiedni to sobie sam przeczytaj i porównaj, nikt nie moze miec (jeszcze) stuprocentowej pewnosci ze to akurat znamie bestii, ale jest to calkiem prawdopodobne.

Cytuj:
Współczuję.... nie, ja nie współczuję, ja uważam ża pożałowania godne, że niektórzy katolicy idą za tymi bzdurnymi teoryjkami spiskowymi i jeszcze przystrajają je w swoją religię.

nie wiem na jakiej podstawie nazywasz to bzdurna teoria, pewnei poprostu wedlug Ciebie jest nieprawdziwa i wyssana z palca. to normalny poglad dla kogos kto nie specjalnie wie o iluminatach, bilderbergach, nwo itd. warto troche poczytac, mimo ze czasem niektorzy glupoty pisza to mozna znalezc tam wiele prawdy.

Pozdrawiam

N mar 08, 2009 1:34

Takie chipy będą musiały przechodzić testy sprawdzania zgodności z zamówieniem.
Znaczy to tyle, że jeżeli będziemy chcieli chip odpowiedzialny za transakcje bankowe, to dostaniemy TYLKO taki, bez żadnych dodatkowych funkcji, takich jak emisje fal mogących wpłynąć na nasze zdrowie i zachowanie.

Ehhh te teorie spiskowe...

N mar 08, 2009 9:42
Zobacz profil WWW

N mar 08, 2009 10:23
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  Następna strona