|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Czy może być Księdzem???
Jeżeli ktoś miał stosunek seksualny z inną osobą ale utajnił to przed wstąpieniem do sanktuarium czy może być nadal księdziem jeśli ten fakt wyjdzie na jaw????
|
| Wt mar 31, 2009 16:24 |
|
|
|
 |
|
zielona_mrowka
|
Proszę powiedzieć co ma wspólnego ze sobą: stosunek seksualny, sanktuarium, i wyjście na jaw księdza?
Bardzo proszę zamiast pisać byle szybciej kolejne tematy, zastanowić się o co chcesz tak naprawdę zapytać i poprawnie zredagować swój post.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
| Wt mar 31, 2009 16:26 |
|
 |
|
Owieczka_in_black
|
Oj, Mrówcia, pewnie o seminarium chodziło
Ja osobiście nie rozumiem jedynie co znaczy to utajnienie. I o jakie "wyjdzie na jaw" chodzi.
_________________ Za snem tęskniąc pisarz przytula butelkę,
Tak, jakby spirytus mógł mu dodać ducha.
Słowa - kiedyś wielkie - stały się niewielkie;
Choćby wykrzyczanych - mało kto dziś słucha.
/Jacek Kaczmarski/
|
| Śr kwi 01, 2009 23:02 |
|
|
|
 |
|
strumyk
|
Owieczka_in_black napisał(a): Oj, Mrówcia, pewnie o seminarium chodziło Ja osobiście nie rozumiem jedynie co znaczy to utajnienie. I o jakie "wyjdzie na jaw" chodzi.
Owieczko utajenie to pewnie nie wyznanie tego podczas spowiedzi,zanim wstąpiło się do seminarium..
Wyjdzie na jaw...hmmm ..też tego nie rozumiem.... 
_________________ Trudno jest dżwigać świadomość własnych porażek.Jeszcze trudniej dżwigać kamienie sumienia.A już najtrudniej dostrzec i dżwignąć człowieka.
|
| Cz kwi 02, 2009 7:53 |
|
 |
|
jumik
|
Michał321, do chwili, gdy zdecydujesz się na uczestnictwo w dyskusji, którą zacząłeś, temat będzie zamknięty. Jeśli chcesz dyskutować, a nie tylko zakładać tematy, to napisz do mnie na priv w celu odblokowania. jumik
PS. Polecam też zapytaj.wiara.pl
_________________ Piotr Milewski
|
| Cz kwi 02, 2009 10:10 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |