|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
prywatna szkola katolicka z internatem?
Autor |
Wiadomość |
iwona10
|
 prywatna szkola katolicka z internatem?
Szukam pilnie prywatnej szkoly z internatem w polsce . Mam nietypowa sytuacje w ktorej jestem zmuszona przeniesc dziecko do takiej szkoly.Jezeli ktokolwiek orientuje sie w tym temacie prosze o pomoc.Dzieko jest w czwartej klasie podstawowej jest to bardzo samodzielny chlopczyk.
|
So sty 03, 2009 18:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: prywatna szkola katolicka z internatem?
iwona10 napisał(a): Szukam pilnie prywatnej szkoly z internatem w polsce .
1. Gdziekolwiek w Polsce?
2. Jak wysokie opłaty możesz ponosić ? (zazwyczaj są to szkoły prywatne i jest czesne)
Możesz skorzystać np. z katalogu szkół Stowarzyszenia Przyjaciół Szkół Katolickich
http://www.spsk.edu.pl/index.php?id=c
|
N sty 04, 2009 13:29 |
|
 |
Suchy1712
|
Taką krzywde dziecku robić....
|
Pt sty 23, 2009 20:27 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Z opisu koleżanki wiem - faktycznie, poziom nauki wysoki.
Ale i dużo patologii, przerostu formy (tj, dziwacznych ambicji rodziców) nad treścią (tj. wolą dziecka, co chce samo robić).
Ja odradzam.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So sty 24, 2009 14:43 |
|
 |
marta_poznan
|
 też szukam takiej szkoły
witam,
podobnie jak autorka postu, szukam prywatnej szkoły podstwowej z internatem dla dziewczynki, której mama ciężko choruje i nie moze sie nia zająć.
prosze o namiary konkretnej szkoły. sprawa pilna!
_________________ "Pan jest mocą swojego ludu Pieśnią moją jest Pan Moja tarcza i moja moc.."
|
So kwi 04, 2009 14:51 |
|
|
|
 |
ankaciekawa
|
Polecam szkoły sióstr Nazaretanek w Warszawie i w Kaliszu, więcej informacji www.nazaretanki.edu.pl
_________________ Chwała Panu
|
So kwi 04, 2009 15:26 |
|
 |
marta_poznan
|
ankaciekawa napisał(a): Polecam szkoły sióstr Nazaretanek w Warszawie i w Kaliszu, więcej informacji www.nazaretanki.edu.pl
anka- Dziekuje za odpowiedź. Jednak ja szukam szkoły podstawowej z internatem, a Siostry prowadzą tylko gimnaz. i liceum
_________________ "Pan jest mocą swojego ludu Pieśnią moją jest Pan Moja tarcza i moja moc.."
|
So kwi 04, 2009 19:55 |
|
 |
djdomin
|
No cóż, to też jest trauma dla dziecka tak małego... Lepszym rozwiązaniem byłby tata lub dziadkowie, ciocia, stryj czy wuj dziecka.
U nas działa gimnazjum z internatem i część dzieciaków ma problemy z rozłąką z rodziną - a cóż dopiero mniejsze.
_________________ Dominik Jan Domin
|
N kwi 05, 2009 0:14 |
|
 |
ankaciekawa
|
_________________ Chwała Panu
|
N kwi 05, 2009 9:29 |
|
|