|
|
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Czego nie ma
mam osobisty kontakt z Bogiem ,powiem więc wam co mi powiedział o piekle i o szatanie
piekła i szatana nie ma i nigdy nie było ,wszyscy ludzie bez wyjątku trafią do nieba
|
| Śr kwi 15, 2009 17:21 |
|
|
|
 |
|
jogurt
|
A mnie regularnie odwiedzają kosmici, serio. 
|
| Śr kwi 15, 2009 17:24 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
aha i jeszcze jedno ,Bóg jedynie zastanowi się nad wzięciem do siebie wielokrotnych morderców a reszta wszyscy ludzie trafią do nieba
|
| Śr kwi 15, 2009 17:27 |
|
|
|
 |
|
strumyk
|
gryf444 napisał(a): aha i jeszcze jedno ,Bóg jedynie zastanowi się nad wzięciem do siebie wielokrotnych morderców a reszta wszyscy ludzie trafią do nieba
A co z ''jednorazowymi'' mordercami ?
dwa razy zabic to jeszcze norma ?
Czy to już wielokrotność....
hmmm ciekawa teoria....
W takim razie od dziś koniec z pracą nad sobą..
Nie zamordowałam nikogo..Nawet muchy nie skrzywdzę ..
Mam Niebo gwarantowane.... 
_________________ Trudno jest dżwigać świadomość własnych porażek.Jeszcze trudniej dżwigać kamienie sumienia.A już najtrudniej dostrzec i dżwignąć człowieka.
|
| Śr kwi 15, 2009 17:34 |
|
 |
|
strumyk
|
jogurt napisał(a): A mnie regularnie odwiedzają kosmici, serio. 
Masz szczęście...Ciebie kosmici...
A mnie tylko jeden..Alf czasem do mnie zagląda,i zostaje na obiedzie. 
_________________ Trudno jest dżwigać świadomość własnych porażek.Jeszcze trudniej dżwigać kamienie sumienia.A już najtrudniej dostrzec i dżwignąć człowieka.
|
| Śr kwi 15, 2009 17:37 |
|
|
|
 |
|
xeloreu
|
A do mnie wczoraj ET zapukał. Poważnie, mówił, że chce do domu.
_________________ ...
|
| Śr kwi 15, 2009 18:04 |
|
 |
|
Witold
|
Jak szatan nie istnieje. Przecież ja codziennie widuję się z nim w jego rezydencji w piekle, bo mam tam niedaleko domek letniskowy. Gramy sobie w bilard i rozmawiamy o życiu, śmierci i jajecznicy, a potem idziemy na spacer oglądać ludzi gotujących się w smole. To świetna zabawa, jakiej w telewizji nie uświadczycie.
A teraz pytanie ile jeszcze głupich odpowiedzi takich jak ta się tu znajdzie zanim ktoś z moderacji się wkurzy i zablokuje ten temat 
|
| Śr kwi 15, 2009 18:14 |
|
 |
|
strumyk
|
Witold napisał(a): A teraz pytanie ile jeszcze głupich odpowiedzi takich jak ta się tu znajdzie zanim ktoś z moderacji się wkurzy i zablokuje ten temat 
Temat bardzo dobry...
A odpowiedzi jeszcze lepsze
Czemu moderacja ma się wkurzyć..Dlatego,że Ktoś odkrył ,że wystarczy nie być mordercą, i mieć zagwarantowane Niebo ?
Przecież to odkrycie na skalę śwatową..
aaa zapomniałam,że raz w miesiącu zagląda do mnie Troll 
|
| Śr kwi 15, 2009 18:47 |
|
 |
|
szumi
Moderator
|
Istnieje temat "Piekła nie ma" tam możesz się wypowiedzieć w tej materii. Nie ma sensu zakładać nowych tematów!
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
| Śr kwi 15, 2009 18:50 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|