Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 12:55

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Aj, szkoda, że nie można edytować - szkoda. Bo jeszcze jedna myśl:

Oto jak potężną robią awanturę z powodu jednego ogłoszenia o konferencji naukowej o chrześcijańskim charakterze! Uprzejmie proszę administrację i moderatorów, aby zaprowadzili porządek na forum i uspokoili tych wściekających się, agresywnych i obrażających mnie ludzi!

Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2

So kwi 18, 2009 13:53

Aj, szkoda, że nie można edytować - szkoda. Bo jeszcze jedna myśl:

Oto jak potężną robią awanturę z powodu jednego ogłoszenia o konferencji naukowej o chrześcijańskim charakterze! Uprzejmie proszę administrację i moderatorów, aby zaprowadzili porządek na forum i uspokoili tych wściekających się, agresywnych i obrażających mnie ludzi!

Dołączam się do Crosby o reakcje moderacji na tego.... pana.
Niezły kabaret. Ktoś poprosił ( grzecznie) o jakiekolwiek argumenty pana tripleksa , a ten płacze ze go tym obrazili. :D :D

So kwi 18, 2009 13:58

Popieram PTRqwerty'ego. W tym momencie czuję się trochę obrażony, ponieważ Triplex, zarzucając mi (nam, ewolucjonistom) chamstwo i mylenie się, nie podał żadnego argumentu przemawiającego za tym jakoby miał on rację.
Co więcej- dalej rzucał swe oskarżenia aż w końcu zaczął pisać posty typu:"..." i "nie będę dyskutował z gówniarzami, jestem od was lepszy". Jeżeli kogoś się obraża, należy swe słowa poprzeć argumentami, inaczej jest to oszczerstwo.
Wiem, to Wasze forum i należy się Wam (katolikom) respekt jako gospodarzom, ale ten człek dosłownie rzuca oszczerstwami na lewo i prawo, bynajmniej nie przyczyniając się do dyskusji...
A Triplex jeszcze się ucieszy, bo zostanie męczennikiem swych przekonań...

@Triplex: gdybyś nie zauważył, co napisałem, to głównie ty obrażasz innych.

So kwi 18, 2009 13:58

1. Triplex podał ogłoszenie, które zaczęło być komentowane. Autor sobie tego nie życzył, bo było to w dziale Ogłoszenia, a dyskusja w jakiś sposób odciągała od informacji. Przyznając mu rację wydzieliłem odpowiedni wątek i zamknąłem możliwość komentowania ogłoszenia.

2. W wydzielonym wątku prawie wszystkich poniosło i poziom stał się żenujący, więc ostrzeżenia za niektóre "odzywki" powinni dostać wszyscy - poza PTRem. Kasuję więc wszystkie posty poza pierwszym dając tym samym ostatnią szansę na normalną dyskusję polegającą na wymianie argumentów. Informuję też, że jeśli ktoś z dotychczasowych dyskutantów wróci do "przepychanek" skończy się to tygodniowym banem.

3. Zbędne posty z Uwag do Moderacji usuwam. PTR zauważ, że zanim dostałeś bana byłeś ostrzegany. Jeśli Triplex będzie kontynuował dyskusje tutaj, również wyciągnę konsekwencje. Teraz zdarzyło mu się to po raz pierwszy.

So kwi 18, 2009 14:14

Dzięki. Takie rozwiązanie mnie satysfakcjonuje - jeśli nie w 100%, to w 99% Zapowiadam równocześnie - dlatego piszę to tutaj publicznie - że nie będę brał udziału w tamtej dyskusji i żeby nikt nie miał wątpliwości i pretensji. I na tym skończmy sprawę. :) Jeszcze raz DZIĘKI za reakcję i rozsądzenie. Przyznam, że i mnie nieco poniosło.

So kwi 18, 2009 19:01

Patrzę po tematach. ten ciągle zamknięty i bez odpowiedzi: viewtopic.php?t=20801
Chciałbym jednak się dowiedzieć jak można usunąć się z forum.

So kwi 18, 2009 19:07

myślę, że to całkiem rozsądne rozwiązanie sprawy.

Pzdr.

So kwi 18, 2009 19:07
Użytkownik Kori prosi uprzejmie o usunięcie jego konta. Przyczyna:nie podano.

Pn kwi 20, 2009 17:41

Przyczyna: nie da się rozmawiać z ludźmi twierdzącymi, że byli na mszy, podczas której Bóg uleczył 70 ludzi z choroby nowotworowej :-)

ech, po prostu - nie chcę nikomu psuć krwi nieumyślnie. dziękuję z góry ;]

Wt kwi 21, 2009 23:00

Ja sie pytam raz jeszcze: dlaczego cudowne uzdrowienia spotykają rownież ludzi niewierzących, a nawet wg Koscioła złych? Oni sien ie modla i jakos tez zdaza sie, ze nieuleczalna choroba nagle ustepuje. Bog? Jaki to ma sens? I po co sie modlic skoro jasne jest, ze Bog ma gdzies modlitwy a uzdrawia rowniez tych niewiernych?

A dlaczego ma gdzies? Bo wysluchuje ludzi proznych, ktorzy mają już tak wiele a gardzi tymi, ktorzy jego pomocy najbardziej potrzebuja, m.in miliony dzieci umierajacych z pragnienia czy glodu. Ale niee, kij w oko tym dzieciom, ja sie pomodle o premie w pracy :/

to Gruba Osmiornica.
Trzochę blisko bluźnierstwa jak dla mnie.... :-(

Pt kwi 24, 2009 19:05

forumowy software raczy ciągle użytkowników takim oto zdaniem:
"Nie możesz tak szybko ponownie użyć wyszukiawrki. Poczekaj chwilę i spróbuj ponownie "
Poprawcie w końcu te literówkę bo straszy tu juz od ładnych paru lat :-D

Pt kwi 24, 2009 22:47
Post Usunięcie konta!
Proszę o usunięcie mojego konta.
Proszę o usunięcie mojego adresu z bazy danych.Proszę nie pytać o uzasadnienie mojej prośby bo są to kwestie obiektywne.
Z góry dziękuję!

So kwi 25, 2009 9:15

Wydaje mi się że zegar na forum nie przestawił się jeszcze na czas letni. Przynajmniej ja widze że np. post napisany o 23.36 zapisuje sie pod godziną 22.36

[b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b]
"Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"

Wt kwi 28, 2009 22:32

zegar każdy przestawia sam w swoim profilu :)

Wt kwi 28, 2009 22:40

Sugeruję, żeby zaprowadzić porządek w tym temacie, gdyż użytkownicy "20 czerwca 2008" i "Jafo" rozwalają dyskusję jałową przepychanką. Awantura jest o post AHAWy. Nie rozumiem czemu, bo nikogo nie obraża, nie pisze nic, co byłoby bulwersujące... mam nadzieję, że ktoś posprząta ten bałagan, bo temat jest naprawdę ciekawy. Szczerze mówiąc zupełnie nie rozumiem dlaczego autor wątku rozwala w nim dyskusję.

So maja 02, 2009 0:43
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 222  Następna strona