Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Sądzę, że temat viewtopic.php?t=20941&highlight= został zamknięty niesłusznie. Wyjaśnienie, jakoby "sprowadza się do gdybania" można zastosować do 99% tematów na forum, jak i do całej oficjalnej teologii.
Natomiast akurat taki temat pozwoliłby być może (trochę na to liczę) pokazać ciekawe argumenty przeciwko postawionej tezie (nieco infantylnej).
|
Pn maja 04, 2009 17:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A tu: viewtopic.php?t=20953&start=15, za sprawą kanap'a, dyskusja traci merytoryczność.
|
Wt maja 05, 2009 16:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy mógłbym prosić o przypomnienie mi (bo po prostu wyleciało mi z głowy, a nie chciałbym drugi raz tego samego błędu popełnić), czego dotyczył i co obrażał mój post usunięty przez pędziwiatra w temacie viewtopic.php?t=20948 ?
|
Śr maja 06, 2009 21:48 |
|
|
|
 |
Triplex
|
viewtopic.php?p=432834#432834
Zaczyna się robić nieciekawie - zamiast sensownych wypowiedzi zaczynają\ się wycieczki osobiste pod moim adresem (śLd). Warto by było rzucić okiem.
_________________ "I nie masz w żadnym innym zbawienia; albowiem nie masz żadnego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które byśmy mogli być zbawieni." (Dzieje Apostolskie 4, 12)
Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2
|
N maja 10, 2009 23:52 |
|
 |
Triplex
|
P.S. Z wyżej podlinkowanej dyskusji postanowiłem się wycofać, bo ona donikąd nie prowadzi a o poziomie szkoda gadać. Tym bardziej proszę, by spojrzeć tam, bo mogą się pojawić komentarze nie w temacie, a pod moim adresem. Z góry wielkie dzięki!
_________________ "I nie masz w żadnym innym zbawienia; albowiem nie masz żadnego imienia pod niebem, danego ludziom, przez które byśmy mogli być zbawieni." (Dzieje Apostolskie 4, 12)
Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2
|
Pn maja 11, 2009 2:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Triplex skoro nie dorastasz do poziomu a inni uzytkownicy musza sie klasc na podlodze by osiagnac Twoj poziom no to sorry.
Ja Szanownej i jakze wspaniales moderacji sugeruje przyjrzec sie osobie triplexa i jego ciaglemu miauczeniu na wszystkich gdy nie potrafi sprostac dyskusji.
Dziekuje za uwage.
pozdrawiam.
|
So maja 16, 2009 0:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
profile.php?mode=viewprofile&u=11710
xkrzychu - nick sugeruje bycie księdzem, którym chłopak nie jest. Niewszyscy czytają posty wstecz, żeby się dowiedzieć, kim ktoś jest 
|
So maja 16, 2009 12:28 |
|
 |
Zenonzet
|
Gdzie Ty tu widzisz sugestię bycia księdzem?
|
So maja 16, 2009 14:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moderator jumyk usunął mi to konto tylko za to, że szczerze się o niego martwiłem i życzyłem mu powrotu do normalności.
|
Wt maja 19, 2009 19:30 |
|
 |
saxon
|
kłamstwo - nick został zmieniony za wiedzą i zgodą właściciela, którym wcale nie był "hehehe"
zatem ban dla "hehehe"
|
Wt maja 19, 2009 20:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oszczerstwa rzuca sie dziś z taka łatwoscia.
Żeby sie z nich nie tlumaczyć usuwa sie posty, co za ludzie sa na tym swiecie:(
Proponuje tez podszkolić się w administrowaniu forum i nie dopuszczac do tego zeby ktos taki jak ja mógł przeciwstawiac sie cenzurze.
|
Śr maja 20, 2009 10:32 |
|
 |
saxon
|
baranek napisał(a): http://forum.wiara.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=11710 xkrzychu - nick sugeruje bycie księdzem, którym chłopak nie jest. Niewszyscy czytają posty wstecz, żeby się dowiedzieć, kim ktoś jest  Zenonzet napisał(a): Gdzie Ty tu widzisz sugestię bycia księdzem? hehehe napisał(a): Moderator jumyk usunął mi to konto tylko za to, że szczerze się o niego martwiłem i życzyłem mu powrotu do normalności. saxon napisał(a): kłamstwo - nick został zmieniony za wiedzą i zgodą właściciela, którym wcale nie był "hehehe"
zatem ban dla "hehehe"
|
Śr maja 20, 2009 10:36 |
|
 |
jeszczerazja
|
nie jestem zadnym xkrzychu i pisalem o zupelnie innej sprawie wiec zostalem naprawde bezpodstawnie zbanowany.
piszac "tego konta" mialem na mysli swoje konto czyli "hehehe"
|
Śr maja 20, 2009 11:03 |
|
 |
saxon
|
Zatem proszę pisać jednoznacznie w takich sytuacjach - z powyższego kontekstu i zestawienia postów wnioski nasuwały się same.
|
Śr maja 20, 2009 11:31 |
|
 |
jeszczerazja
|
No to super, ze sytuacja sie wyjaśnila. Pisząc tamto nie czytalem wsześniejszych postów i długo nie mogłem zrozumieć o co chodzi.
Żeby nie byc uważanym za kłamcę musialem zalozyc kilka kont.
Jest to tutaj chyba jakiś problem, że człowiek zostaję uznany za kłamcę, od razu zbanowany i nie ma jak się wytłumaczyć.
No ale wszystko wyjaśnione więc mogę uciekać z tego forum. Zajrzę tu jeszcze kiedyś sprawdzić czy sytuacja z cenzurą się poprawiła, bo gdyby nie to, to byłoby tu świetne miejsce do rozważań o wierze.
|
Śr maja 20, 2009 15:01 |
|
|
|