Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz.4
Autor |
Wiadomość |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: A właściwie to po co ma Ci gość coś udowadniać
No bo nie ma czym udowadniać. Jałowośc życiorysu opozycyjnego Jara Kaczyńskiego jest oczywista.
Jedyne do czego jest ten gosciu zdolny to kompromitujace wypowiedzi dla ciemnych mas.
Ostatnio puszcza bajeczki o AK (moze chodziło mu o Afrika Korps?). Być moze niedługo dowiemy się, że "dzielny" Jarosław służył w Legionach lub tez osobiście ukatrupił Ulryka von Jungingen pod Grunwaldem. [...]
[...] - jo_tka
|
Cz cze 11, 2009 9:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
CzłowiekBezOczu, nie ma o czym dyskutować, bo zacietrzewienie userów rodem z PO jest niereformowalna.
Armia zombi, w postaci Palikotów, Niesiołów, Eugeniuszy, Rakoczych idzie falą i tratują, pożerają swoich adwersarzy.
Zero kultury, opluwanie, to ich znak.
Czy z zombie, można w ogóle dyskutować kulturalnie o czymkolwiek?
Lepiej im dać kość do pogryzienia, żeby ich zająć czymś produktywnym.
|
Cz cze 11, 2009 9:35 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Dla zwolenników PiSu, mówienie prawdy jest opluwaniem. Natomiast głupoty wypowiadane przez Wodza sa świetością
Za Stalina też tak było...i sie skończyło. Wódz tez sie skończy i to chyba już wkrótce. Wielu PiSowców ma go już powyżej uszu, poza oczywiście liżytyłkiem Kamińskim. Ten bowiem wypowiadając sie o którymkolwiek Kaczyńskim doprowadza normalnych ludzi do torsji. Fatalny lizus.
Acha! ostatnio Wódz powiedział, że tylko on sam lub Bóg moga go odwołac z funkcji Wodza. Ciekawe kto w tym duecie jest ważniejszy? Obserwując Wodza i cały PiS, obawiam sie, ze Bóg jest na drugim miejscu 
|
Cz cze 11, 2009 9:47 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
eu_geniusz napisał(a): ... Za Stalina też tak było...i sie skończyło. Wódz tez sie skończy i to chyba już wkrótce..............
To dlaczego tak rozpaczasz i się wściekasz?
Powinieneś się cieszyć. 
|
Cz cze 11, 2009 10:00 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): eu_geniusz napisał(a): ... Za Stalina też tak było...i sie skończyło. Wódz tez sie skończy i to chyba już wkrótce.............. To dlaczego tak rozpaczasz i się wściekasz? Powinieneś się cieszyć. 
Ja sie i cieszę , i martwię, bo jeśli się PiS nie rozleci to z kimś innym na czele może być dla PO groźniejsze niz teraz  . Najgroźniejszy byłby DOrn , ale jego juz w PiS nie ma 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Cz cze 11, 2009 11:37 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Osiris - podaj to źródło które uznałeś za wiarygodne. Skoro wklejasz taki tekst, wymaga tego minimum przyzwoitości. Nie mam zamiaru przeszukiwać za Ciebie googli.
Eu_geniusz - uprzedzam, że za następnym razem poleci cały post. Żeby nie było że cenzuruję krytyczne opinie.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz cze 11, 2009 11:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jot_ka, żadne z tych źródeł nie jest wiarygodne a nie mam zamiaru za nie ręczyć.
Albo nie czytasz co piszę, albo udajesz, że nie rozumiesz co piszę.
Tamten post z cytatem spełnił swoje zadanie (jako jeden z przykładów paszkwila), więc jeśli Ci przeszkadza możesz go skasować, bo nie jestem do niego w żaden sposób przywiązany.
Jednakowoż żądam też, aby Rakoczy podał swoje źródło tych rewelacji o Kaczyńskich.
Dlaczego od niego nie żądasz podania źródła?
|
Cz cze 11, 2009 14:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz cze 11, 2009 14:50 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Jednakowoż żądam też, aby Rakoczy podał swoje źródło tych rewelacji o Kaczyńskich. Dlaczego od niego nie żądasz podania źródła?
Czy ty wiesz co piszesz? TO MOJE to OFICJALNY życiorys Kaczyńskich!!!!!
Po diabła ci źródło? Oni sami to opowiadają .... Wkopując siebie przy okazji 
_________________ "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające".
Julian Tuwim
|
Cz cze 11, 2009 15:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rakoczy nie wymiguj się.
Czy z powietrza to wziąłeś?
Jak wkopiowałem twój wywód w Google, to skierowało mnie na jakieś wypociny z jakiegoś forum a nie na jakąś oficjalną stronę Kaczyńskich, czy PiS.
Jeżeli stamtąd wziąłeś te rewelacje, wtedy chylę czoła przed Tobą i przepraszam.
|
Cz cze 11, 2009 15:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
osiris...nie kompromituj się  ...wstawiasz linki do powielanego paszkwilu przez anonimowych użytkowników internetu.
Radosna twórczość ludzi zawistnych, podobnie wiarygodna, jak ta o Kaczyńskich, choć podpisana
http://www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm
|
Cz cze 11, 2009 16:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus, nie odwracaj kota ogonem.
Znajdź w moim poście (gdzie jest ów cytat o Buzku) jakieś moje stwierdzenie, iż jest to prawda.
Ten post jest przykładem jak można z g........... mieszać ludzi a nie moim twierdzeniem na niekorzyść Buzka.
na siłę z Jot_ką próbujecie teraz mi wmówić, że to ja coś knuję.
Mój post był li tylko odpowiedzią na post Rakoczego, który też wkleił informację bez sprawdzenia czy są wiarygodne na zasadzie, że rzekomo sa to oczywiste oczywistości.
Dale więc czekam na wiarygodne źródło, z które czerpał Rakoczy.
Wijecie się i nie wiecie co z tym fantem począć.
Oczekujecie, że ja mam coś udowadniać, gdzie zastrzegłem sobie już w tamtym poście,, iż nie są to wiarygodne źródła, a Rakoczy pisze, iż o Kaczyńskich to 100% prawda, a nie potrafi na ten moment wskazać wiarygodnego źródła podanych przez siebie informacji.
|
Cz cze 11, 2009 17:04 |
|
 |
Jacek Rakoczy
|
osiris napisał(a): Dale więc czekam na wiarygodne źródło, z które czerpał Rakoczy. Wijecie się i nie wiecie co z tym fantem począć. Oczekujecie, że ja mam coś udowadniać, gdzie zastrzegłem sobie już w tamtym poście,, iż nie są to wiarygodne źródła, a Rakoczy pisze, iż o Kaczyńskich to 100% prawda, a nie potrafi na ten moment wskazać wiarygodnego źródła podanych przez siebie informacji.
OMG
Mój post podsumowuje to co Kaczyńscy mówią o sobie. Że mieszkali na Żoliborzu w apartamencie , że ich ojciec był w AK , etc. To co wkleiłem to OPINIA. Natomiast twój paszkwil zarzuca konkretne czyny utrzymywane W TAJEMNICY 
Julian Tuwim
|
Cz cze 11, 2009 19:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Mój post podsumowuje to co Kaczyńscy mówią o sobie
To wklej link.
Wykręcasz się cały czas sianem.
Gdzieś przecież posiadłeś te informacje, więc wskaż źródło onych.
Jeżeli twierdzisz, że sami Kaczyńscy opowiedzieli te rewelacje, to albo jest to gdzieś w internecie udokumentowane, albo pracujesz dla służb specjalnych i masz własne źródło ze swojego "zakładu", bo inaczej trudno wytłumaczyć te Twoje wypowiedzi.
Kolokwialnie reasumując, nie rób sobie jaj.
|
Cz cze 11, 2009 19:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nagle Rakoczy okazał się neptykiem w sprawach internetu, więc mu "łaskawie" pomogę i wskażę jedno ze źródeł, które uznaje za tak wiarygodne:
http://fundusze.wp.pl/oid,5376348,wid,11025098,wwid,11025098,opinie.html?ticaid=1830c
Wpisując odpowiednie hasło wysypie się pełno takich rzekomo wiarygodnych źródeł.
|
Cz cze 11, 2009 20:00 |
|
|
|