Autor |
Wiadomość |
Dural
zbanowany na stałe
|
Frater! Potraktowales nas jak Murzynka Bambo, wciskajac na sile "fotografie" i liczysz na powazne traktowanie?
Moze lepiej zaczac od poczatku?
Osobiscie przepowiadam slabe wyniki Twojej "pracy".
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Wt sie 04, 2009 21:53 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
TAJEMNICA MSZY ŚWIĘTEJ 3
CHWAŁA NA WYSOKOŚCI BOGU Ponieważ był to dzień świąteczny, w kościele rozbrzmiała Chwała na wysokości. Matka Boża powiedziała: Uwielbiaj i błogosław z całej swojej miłości Świętą Trójcę, uznając, że jesteś jednym z Jej stworzeń.
Osoba potrzebująca ochronić inne osoby zaczerpnie z informacji przeze mnie podawanych konkretne informacje. Osoba niecierpliwa poszukująca taniej i łatwej sensacji nie przebrnie przez pliki multimedialne, więc pisać będę także `śladowo`, ale kluczowe informacje są w plikach multimedialnych i linkach.
Nie zawsze dołączam komentarz i będę postował w tym temacie tylko wtedy, gdy będzie zainteresowanie, gdyż nie jest to dla mnie odpoczynkiem, a nadto korzystam ze Wsparcia Modlitewnego.
Nie zawsze daję konkretniejszy komentarz do zawartości, jak choćby trzy ostatnie linki, których przesłanie jest potężne.
Dziś informacja o … satanistycznej znacznie ohydniejsza, niż składanie ofiar z ludzi.
A mimo to niektórzy z was zapewne mogą dostać wyraźnych konwulsji odsłuchując ten plik, co może oznaczać … - dojdziemy do tego.
http://www.rekolekcje.sluzew.dominikani ... 05-200.mp3
A wkrótce pierwszy z filmów z Egzorcystą. w mszy satanistycznej kobieta ogrywa kluczową rolę
opętań kobiecych jest znacznie więcej niż męskich
|
Śr sie 05, 2009 0:36 |
|
 |
Old Piernik
|
Pisz dalej Frater.
Te ataki na Ciebie są bardziej niż znaczące, widać musi by w tym dobro.
|
Śr sie 05, 2009 8:14 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
A dlaczego opętań kobiecych jest więcej? Jakoś to mężczyźni częściej zajmują się satanizmem i okultyzmem...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Śr sie 05, 2009 9:41 |
|
 |
Ninurta
|
Sareneth napisał(a): A dlaczego opętań kobiecych jest więcej?
może jesteśmy podatniejsze? "histeria macicy" i te klimaty...
|
Śr sie 05, 2009 11:03 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
Dziwne... Skorą większość tarocistów, okltystów, magów, alchemików, satanistów, sektciarzy i innych to mężczyźni, to oni powinni padać cześciej ofiarą "opętań przez szatana"... Dziwne...
A może kobiety są bardziej podatne na sugestie? Bo nie jest tajemnicą, że bardziej pobożne są kobiety...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Śr sie 05, 2009 11:23 |
|
 |
katarzyna1988
|
Sareneth napisał(a): A może kobiety są bardziej podatne na sugestie? Bo nie jest tajemnicą, że bardziej pobożne są kobiety...
Myślę, że kobiety są bardziej podatne na nerwice eklezjogenne, tak samo jak na inne nerwice. Kto wie, czy część opętań nie ma takiego podłoża...
_________________ Z lękiem społecznym można walczyć!
http://lek.spoleczny.w.interia.pl
...a z brakiem szacunku i zrozumienia wobec cierpiących na zaburzenia psychiczne walczyć trzeba.
|
Śr sie 05, 2009 11:43 |
|
 |
Sareneth
|
A kto wie, czy większość z tych "optętań" to nie są normalne choroby psychiczne? Bo nie każdy chodzi regularnie do psychiatry...
|
Śr sie 05, 2009 13:07 |
|
 |
katarzyna1988
|
Ponoć przed odprawieniem egzorcyzmu najpierw wzywany jest psychiatra. Jednak ludzka psychika jest jeszcze bardzo mało zbadana i nie wiadomo, czy część opętań w przyszłości nie będzie uznana za chorobę. Tak jak kiedyś opętaniem tłumaczono epilepsję...
_________________ Z lękiem społecznym można walczyć!
http://lek.spoleczny.w.interia.pl
...a z brakiem szacunku i zrozumienia wobec cierpiących na zaburzenia psychiczne walczyć trzeba.
|
Śr sie 05, 2009 13:42 |
|
 |
zszywacz
|
frater napisał(a): Natomiast sataniści tu są, bo czują moją obecność ...
Tak wszyscy się za Tobą zlatują? Jesteś aż taki ważny?
Trochę pokory 
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Śr sie 05, 2009 14:58 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
zszywacz napisał(a): frater napisał(a): Natomiast sataniści tu są, bo czują moją obecność ...
Tak wszyscy się za Tobą zlatują? Jesteś aż taki ważny? Trochę pokory 
Przepraszam Wszystkich, za te słowa, widać daleko mi do Świętości
TAJEMNICA MSZY ŚWIĘTEJ 4
LITURGIA SŁOWA
Nastąpił moment Liturgii Słowa i Maryja kazała mi powtórzyć: Panie, dzisiaj chcę słuchać Twojego Słowa i przynieść obfity owoc. Proszę, aby Twój Duch Święty oczyścił wnętrze mojego serca, aby Twoje Słowo wzrastało i rozwijało się w nim.
Potem Najświętsza Maryja Panna powiedziała: Chcę, abyś uważała na czytaniach i na całej homilii. Pamiętaj o tym, co mówi Biblia, że Słowo Boże nie wraca, dopóki nie wyda plonu. Jeśli będziesz pilnie słuchać, część z tego, co usłyszysz, pozostanie w tobie. Powinnaś spróbować przywoływać przez cały dzień te słowa, które zrobiły na tobie wrażenie. Czasem to mogą być dwa wersy, innym razem lektura całej Ewangelii, a czasem tylko jedno słowo. Smakuj je przez resztę dnia, a stanie się ono częścią ciebie. Życie zmienia się, jeśli pozwoli się, aby Słowo Boże przemieniało osobę.
http://odsiebie.com/pokaz/2056705---7fb4.html
|
Śr sie 05, 2009 15:37 |
|
 |
WIST
|
A teraz pytanie za 100 punktów: frater po co to wklejasz i co to ma wspólnego z tematem satanizm? Skoro nie możesz ujawnić swoich informacji na publicznym forum to po co tu jesteś?
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Śr sie 05, 2009 15:46 |
|
 |
Ninurta
|
Cytuj: http://odsiebie.com/pokaz/2056705---7fb4.html
reggaemova? jesteś mistrzem absurdu... szkoda, że chyba niezamierzonego.
|
Śr sie 05, 2009 16:49 |
|
 |
maro110
|
WIST napisał(a): A teraz pytanie za 100 punktów: frater po co to wklejasz i co to ma wspólnego z tematem satanizm? Skoro nie możesz ujawnić swoich informacji na publicznym forum to po co tu jesteś?
Wist zacznij działac.. frater nie ma zamiar nic ciekawego wnieść do tematu.. wkleja tylko teksty z innych źródeł, jakieś głupie linki.. i ta czcionka.. i te kolory.. mnie to drażni.. czemu nie może pisać jak większość z nas.. tylko drażnić oczy?? rozciągać stronę itp..
|
Śr sie 05, 2009 17:26 |
|
 |
WIST
|
Właśnie działam, czekam na odpowiedz fratera...
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Śr sie 05, 2009 17:48 |
|
|
|