Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 4:55

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
 Jak wystapić z kościoła 
Autor Wiadomość

Post Jak wystapić z kościoła
Dzień dobry
chciałbym się dowiedzieć jak wygląda procedura odstąpienia od wiary chrześcijańskiej i czy jest to mozliwe droga pokojową.
Zaraz zostane zbluzgany od satanistów, więc uprzedze, nie tu nie chodzi o wiare w jakiegoś diabła czy coś tego typu, po prostu mam swoje powody aby odstąpić od chrześcijanizmu.

z góry dziekuję za pomoc, jeśli takowa otrzymam

Cz sie 27, 2009 23:08

Ale przemyśl to jeszcze :)

Cz sie 27, 2009 23:10

Dziękuję za szybka odpowiedź, z całą pewnościa skorzystam z przywilejów apostazji z pełna świadomością jej skutków.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Cz sie 27, 2009 23:17

Wszemir widzisz, nic nie bolało, ani z naszej strony, ani ze strony samej procury wierzę że włos Ci z głowy nie spadnie. Mam nadzieje że Twoja decyzja nie opiera się na podobnie błędnym przekonaniu jakie tu zaprezentowałeś. Mnie osobiście zdziwiło stwierdzenie że jedyne co tu otrzymasz od bluzgi. Współczuje jeśli ktoś Cie mocno doświadczył, ale pamiętaj że jeden, grupa, czy nawet wielu, to nie znaczy wszyscy.

No i na przyszłość, szukanie samemu jest nieraz bardzo owocne i dające wiele satysfakcji, a mam wrażenie że niedługo będziemy musieli tu streszczać doniesienia z onet-u, bo po co wchodzić jak można na forum zapytać co tam w kraju się dzieje.

Cz sie 27, 2009 23:31
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 4 ]