Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 13:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 współczesne stosy 
Autor Wiadomość

Post współczesne stosy
Natknąłem się na stronę
http.//mamproces.pl/
Mottem strony jest hasło"czyli jak lewica rozpala stosy".
Wygląda na to,że za kilka lat za głoszenie chrześcijańskich poglądów na temat aborcji czy homopropagandy będziemy sądzeni.Czy historia z pierwszych wieków po Chrystusie powtórzy się?

Wt wrz 01, 2009 14:18

Wt wrz 01, 2009 14:19

Cyryl - szczerze? Być może. Ale nawet jeśli tak, to co z tego?
Poczekamy, zobaczymy...

Wt wrz 01, 2009 18:59

No więc mówiłam. Między innymi o tym, że aktywiści aborcyjni są powiązani z ogromnym biznesem aborcyjno-antykoncepcyjnym, który na zabijaniu dzieci i masakrowaniu kobiet zarabia krocie. Że wychowanie seksualne to nachalna akwizycja różnych farmakologicznych chemikaliów, od antykoncepcji, przez niebezpieczne szczepionki, po zabójcze środki poronne. Niby oczywiste, ale widocznie szczególnie niewygodne dla tych, którzy woleliby, żeby to był temat tabu.

Ktoś tu wpierw opowiada horrenda , a gdy to kogoś innego , będącego głównym negatywnym bohaterem tychże opowieści wkurzyło to w podręcznikowy sposób robi z siebie "męczennicę za sprawę". Dodam tylko ze w demokratycznym kraju każdy ma prawo pozwać każdego o wszystko. Zwłaszcza gdy się zostaje nazwanym mordercą , bo to o to pani Nowickiej chodzi. A pozwana szalenie zdziwiona... Trzeba być odpowiedzialnym za swoje słowa. Ale o to u wojującej fanatyczki "pro life" trudno, tak samo zresztą jak i u wojujących fanatyczek "pro choice" ! Czekam niecierpliwie na proces. I DOWODY na owe straszliwe proaborcyjne spiski? Dowody, tj. dokumenty, świadków, etc?
BTW równie chętnie obejrzałbym dowody na owe wytykane przez feministki 100 000 nielegalnych aborcji w Polsce :->

Brian: Nie musicie iść za mną, nie musicie iść za kimkolwiek! Musicie myśleć! Jesteście indywidualistami! Tłum: Jesteśmy indywidualistami! Brian: Wszyscy jesteście różni! Tłum: Wszyscy jesteśmy różni! Człowiek w tłumie: Ja nie jestem… Tłum: Ćśśś!

Wt wrz 01, 2009 20:09

Przecież produkcja srodków antykoncepcyjnych daje olbrzymie zyski.To świństwo w Ameryce znajduje sie już w takich ilościach w środowisku,że przedostaje się do zbiorników wodnych i samczyki niektórych gatunków ryb zaczynają częściowo przyjmować cechy żeńskie.Niechetnie się pisze o działaniu rakotwórczym,wpływie na masę ciała/obraz przecietnej Amerykanki/,na wzrost cisnienia krwi,ryzyko zatorów naczyniowych etc.
Podobnie z aborcją,przecież za każdym zabiegiem kryje się konkretna kasa i to wcale niemała dodając jeszcze wartośc tkanki płodowej którą mozna wykorzystać do celów medycznych czy kosmetyki.

Wt wrz 01, 2009 22:03

Przecież produkcja srodków antykoncepcyjnych daje olbrzymie zyski..

Ale nie o to ten proces ;-)
Pani Najfeld powiedziała o Pani Nowickiej ze ta cyt. "pracuje dla koncernów aborcyjnych" , czyli ze bierze kasę od nich za to co robi. Co pani Nowicka uznała za ciężkie pomówienie. Sąd to rozstrzygnie , ale akurat tu stawiam na wygraną , i to w cuglach , p.Nowickiej. Bo nie sadzę by pani Najfeld miała na owe branie kasy jakies dowody, ot tak sobie chyba chlapnęła w ferworze ideologicznego zacietrzewienia. A że przeciwniczka nie mniej zacietrzewiona ....
BTW: uporczywe łączenie antykoncepcji z aborcja to jedna z manipulacji w tej dyskusji. Druga strona zresztą też nie lepsza :-)

Brian: Nie musicie iść za mną, nie musicie iść za kimkolwiek! Musicie myśleć! Jesteście indywidualistami! Tłum: Jesteśmy indywidualistami! Brian: Wszyscy jesteście różni! Tłum: Wszyscy jesteśmy różni! Człowiek w tłumie: Ja nie jestem… Tłum: Ćśśś!

Wt wrz 01, 2009 22:16

Wykonywanie pracy nie musi sie wiązać z pobieraniem wynagrodzenia,może pani Nowicka pracuje z przekonania i nie pobiera wynagrodzenia ze szlachetnych pobudek ,czyli można powiedzieć,że pracuje społecznie.

Wt wrz 01, 2009 23:12

No i tu jest właśnie problem. Niektórym się wydaje że "społecznie" to znaczy maja prawo innym nawet do sypialni zaglądać i pod kołdry. Niech te panie dają przykład swoim życiem i kto będzie chciał to będzie naśladował. Od cudzego życia niezależnie czy to pro taki czy anty śmaki wara chamy*.

*Dlatego chamy, że to szczyt chamstwa i bezczelności żeby się komuś pchać z buciorami do życiorysu.

Wt wrz 01, 2009 23:49

No i tu jest właśnie problem. Niektórym się wydaje że "społecznie" to znaczy maja prawo innym nawet do sypialni zaglądać i pod kołdry. Niech te panie dają przykład swoim życiem i kto będzie chciał to będzie naśladował. Od cudzego życia niezależnie czy to pro taki czy anty śmaki wara chamy*.

*Dlatego chamy, że to szczyt chamstwa i bezczelności żeby się komuś pchać z buciorami do życiorysu.

Święta racja. Dotyczy obydwu pań w jednakowym stopniu ;-)

Śr wrz 02, 2009 6:52

Śr wrz 02, 2009 9:21

A to może przenieść te posty? Wniosek do moderacji ;-)

Śr wrz 02, 2009 12:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11 ]