Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 07, 2025 14:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Następna strona
 do dziewczyn 
Autor Wiadomość

Nutko, ja też bym chciała masaż stóp, i nie tylko stóp, kto się na to pisze?

Jaaaaa ! :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi: :brawo: :jupi:
To znaczy mi wystarczy kark i barki - w pracy komputer i książki, w domu komputer i książki, na uczelni komputer i książki...

Pt lut 18, 2005 23:30

ja masuje noc przyworzonymi przeze mnie przyprawami, ktore zrabowalem na mych podbojach.

Masuje gardlo od srodka pieczonymi przez mych niewolnikow smokami i masuje uszy pan mymi nadzwyczajnymi wierszami, a chlopow mymi wywodami spoleczno-kulturalno-sportowo-obyczajowo-ekonomiczno-grabierznymi.

So lut 19, 2005 1:37

wiking, zjadłabym takiego pieczonego smoka. Jako wierszokleta, odpowiedz mi, czy kobiety zamykają wtedy uszy stoperami, czy starają się być przy tym wierszoklepaniu kulturalne?
Twoje wywody do chłopów są b. szeroko horyzontalne. Ale bestia z ciebie, musisz mięc dużą głowę, żeby tyle wiedzy udżwignęła!
A i , co za tym idzie, karczycho. Chyba cię nie rozszyfrowałam, czy ty on, czy ona? Fantazję masz super, powinieneś wiking pisać s.f, jak Lem.

So lut 19, 2005 12:15

Karczycho mam rzeczywiscie duze.
Z Glowa jednak nie przesadzajmy, moj helm to nie statek, tylko male czolno.:rotfl: :piwko:

Co do tego odgadywania to dzic trawie resztki wczoeajszej uczty i nie rozumiem o co chodzi.:puknij: :no:

A na moje wiersze panny mdleja a nie uciekaja, nie wiesz ze Mickiewicz byl niewolnikem u mego pra dziadka, i wtedy sie nauczyl pisac wiersze, a jak wiadomo kazdy syn powinien przerastac swego ojca, a co dopiero pra ojca. :rotfl2: :rotfl2: :kreci: :kreci:

So lut 19, 2005 12:29

So lut 19, 2005 13:15

So lut 19, 2005 16:26

kola, czy nie wiesz, że wątkiem jest "do diewczyn". Więc mężczyżni powinni tez się wypowiadać, w ten, czy inny sposób. Najważniejsze, że znależliśmy tu potomka Mickiewicza!!! Jeszcze trochę, a okaże się, że wikinng to potomek M.C.Skłodowskiej. Bo, skoro takie przyprawy przywozi z wypraw wojennych, że aż palą gardło, to wszystko możliwe. Chemia też jest jego domeną.
Wikinng, tylko proszę cię nie wynajduj już pierwiastków. Tablica Mendelejewa juz nie zmieści ani jednego. Stwórz coś naturalnego, np znieś jajko-zawsze to rzecz organiczna.
Co do trawienia, ja też wczoraj się przeżar...aż wstyd, w końcu post mamy... :jem1: :kawa: Trzbaby mnie chyba albo pomasowac, albo :bije:

So lut 19, 2005 18:02

Masaż bejzbolem! Darmo! Na zlecenie, bez zlecenia zresztą też :D

So lut 19, 2005 19:50

So lut 19, 2005 20:35

Życze wszystkim upojnej nocy. :D

So lut 19, 2005 20:36

nospheratu, ty jesteś chyba najlepszym tu masażystą. Reflektuję na masaż kijem bejsbolowym, kola, jakimś biczem też może być. Bijcie chłopcy!!!
My nie zostaniemy niewdzięczne, pomścimy się.
Zemsta ucztą bogów :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal: :dostal:

So lut 19, 2005 21:30

Bobo zcalym szacunkiem, ale podam do sadu, twierdzicz ze moja prababka nie byla wierna swojemu mezowi??

So lut 19, 2005 23:42

wiking, twoja prababka , nie wiem czy była niewierna, gdzie i kiedy ja to napisałam? Widzisz, sam wydałeś prababkę. A , w ogóle myślę, że za grzechy przodków nie my odpowiadamy. Ale, jeśli był przystojnym facetem, tzn. podobnym do ciebie , to wcale jej się nie dziwię. Jeśli jesteś z północy, to musisz być zmarżluchem, czy mieszkasz na biegunie północnym, bo jeśli tak, to co wy tam grabicie? Śnieg, śnieg, białe misie, ale gdzie tam smoki?
A studiujesz zapewne sztuki walki północnej, na grubą zwierzynę typu miśki, renifery, czy tak? :jezor: :jezor: :jezor:

N lut 20, 2005 11:21

Widac nie bardzo uwaznie czytasz moje posty, napisalem ze Mickiewicz byl niewolnikiem u mego pra dziadka, wiec jesli ja mam byc potomkiem Mickiewicza to znaczy ze moja pra babka, ten tego i to jeszcze z niewolnikiem!

Wlasnie dlatego ze na polnocy nic nie ma to jedzimy grabic na poludnie, i dtalego potrzebuje baby ktora sie by zajela gospodarstwem na cala zime!!!

Zmarlakiem nie jest gdyz mnie rozgrzewa milosc do tej przyszlej partnerki i zar poezji jaki nosze w sobie. A smoki sa prawie wszedzie, tam na polnocy nawet je mozna latwiej znalesc gdyz tam kilka z nich ma swoje zamki i tam spraszaja czesto inne. Jeden z takich baronow smokowych jest mym kumplem i gdy ma jakis niemilych krewnych czy znajomych pozwala mi na nie polowac.

N lut 20, 2005 13:08

biedny kola, czy on się łapie w tym wszystkim. Widzisz, wiking, ja faktycznie nieuważnie czytałam twoje posty, tak po prędce. Jak mogłam postawić taki zarzut?
Ale jako północny rycerz, jako prawdziwy wiking masz zjeżdżalnię typu brzytwa na swoim pirackim statku. I w tym momencie się ciebie zaczynam bać!
"Żar poezji", hm , jak to pięknie powiedziałeś, położyłeś mnie teraz na łopatki. Cóż ja mogę wymyśleć?! Muszę pomyśleć.
Nie podoba mi się, że na południu polujesz na te smoki, żebyś nie wpadł na mnie, bo ja tu mieszkam. Jesteś solidarny z baronem smokowym. No, no - wyższa sfera zwierzyny łownej. Dobre! Chyba lubisz być chwalony, mam takie odczucie, czy się mylę, ty smokohrabio?
Niebianskie łoże, gdzie leży mój smok.
Pachnie, jak obłok wśród gwiazd,
Przyświeca mym zmysłom,
Przesłania mi świat...
:buja:

N lut 20, 2005 18:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 297 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Następna strona