Autor |
Wiadomość |
Johnny99
|
Cytuj: zanim udzielono mi jakichkolwiek odpowiedzi napisano to:
Outsider, Ty w ogóle masz jakąś świadomość co się dzieje w wątkach, w których dyskutujesz ? Czy świadomie kłamiesz ?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr paź 07, 2009 10:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
widzę marku, że jak zwykle widzisz to co chcesz...
a informowanie cię o tym, że, że dwójka moderatorów, o których wspomniałem to jumik i pędziwiatr, jak zwykle nie trafi do twej świadomości...
johnny...
moja uwaga dotyczyła wyłacznie jednego wątku...
z podanym linkiem i z cytatami - trudno tego niezauważyć...
|
Śr paź 07, 2009 12:58 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Chodząca reklama > profile.php?mode=viewprofile&u=11654 ? bo jakoś treści w żadnym poście nie widzę :/
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pt paź 09, 2009 16:47 |
|
|
|
 |
saxon
|
Treści faktycznie nie widać - ale jeśli reklama to czego? 
|
Pt paź 09, 2009 21:54 |
|
 |
zielona_mrowka
|
W ostatnim programu telewizyjnego wcześniej dokumentu TVP, jeszcze wcześniej programu Radia Maryja and so on... W tej chwili taka forma reklamy w internecie jest dość popularna - zatrudnia się ludzi aby "rozmawiali" o danej marce na forach dyskusyjnych... a że niektórzy robią to nieudolnie... dziwie się, że spamera się toleruje...
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pt paź 09, 2009 22:13 |
|
|
|
 |
saxon
|
Musi być strasznie bogaty no i wszechstronny skoro tyle mediów go zatrudnia do spamowania na naszym forum 
|
Pt paź 09, 2009 22:56 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Mam prośbę o skasowanie mojego postu:
viewtopic.php?p=468708#468708
Zrobiłem błąd w tagu i za dużo się wytłuściło. Następny zawiera wersję poprawioną.

So paź 10, 2009 15:49 |
|
 |
Kamyk
|
Zrobione 
|
So paź 10, 2009 22:00 |
|
 |
Korat
|
Moderator WIST usunął mój temat , w którym zadałem pytanie i chciałem sie dowiedzieć opinii na ten temat. Nie znam powodu dla którego to zrobił. Założyłem więc drugi temat w którym spytałem czy są tematy których nie można poruszać i tenże wątek również został zamknięty. Również został usunięty mój post, w którym skrytykowałem takie praktyki. Założyłem potem temat , w którym chciałem sie dowiedzieć czy ktos z użytkowników również spotkał się z taką dyskryminacją. Zostałem w nim potraktowany przez jednego z użytkowników jak idiota. Fakt , mogłem to zrobić od razu tutaj , ale najnormalniej w świecie nie wiedziałem o istnieniu tego działu . Nie musiałem być przez to obrażany , zresztą także tamten wątek został zamknięty. Jestem tu krótko , a już spotkałem się z taką uszczypliwości i dyskryminacją , jakiej na codzień trudno jest doświadczyć. Teraz zapewne i do tego co tu napisałem sie ktos przyczepi, ale myśle że nie można tego zostawić samemu sobie.
_________________ "Ktokolwiek znalazł Chrystusa musi dowodzić innych do niego. Wielka radość nie może byc tylko dla siebie. Musi byc przekazywana"
Benedykt XVI
|
Pn paź 12, 2009 23:00 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Cytuj: Zostałem w nim potraktowany przez jednego z użytkowników jak idiota. Yes, yes, yes! Coś o mnie Cytuj: Fakt , mogłem to zrobić od razu tutaj , ale najnormalniej w świecie nie wiedziałem o istnieniu tego działu
Tak, bo jesteś święta krowa i z pewnością miałeś tak ważne pytanie, że nie miałeś ani sekundy, żeby przejrzeć forum, zapoznać się gdzie i o czym można pisać, no i jaki jest regulamin. Cóż, widać tylko ja takie rzeczy robię, gdy jestem nowy w jakimś miejscu...
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn paź 12, 2009 23:07 |
|
 |
Korat
|
Każdy popełnia błedy i mi się one też przytrafiają przyznaje sie. Nie rozumiem jednak dlaczego z tego powodu mnie ośmieszasz. Prosze bardzo ukamieniuj mnie jesli to ci dobrze zrobi.
_________________ "Ktokolwiek znalazł Chrystusa musi dowodzić innych do niego. Wielka radość nie może byc tylko dla siebie. Musi byc przekazywana"
Benedykt XVI
|
Pn paź 12, 2009 23:12 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Gdybyś tylko był w zasięgu wzroku... eh, znów zakpił ze mnie los...
Nie ośmieszam Cię, tylko zastanawiam się mocno, nad sensem Twojego ciskania się i wiercenia, jak każdy wie co w przeręblu. Stary- chill out. Tematy zniknęły nie bez powodu- jakbyś poczytał, to byś zrozumiał. Ale nie, łatwiej jechać po moderacji, stawiać się w roli uciskanej, biednej mniejszości, tak krzywdzonej przez wszystkich wkoło...
Co jak co, ale moderacja tu jest na przyzwoitym poziomie. Zdarzają się potknięcia, jasne, ale poza tym jest dobrze. Ergo- nie dobrze jest z Twoimi tematami.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn paź 12, 2009 23:23 |
|
 |
WIST
|
Korat
1. Czy Jezus był gejem - nie ja go zamknąłem.
2. Zapytanie o zamknięty temat - tu jest dział i temat do skarg, więc tamten został zamknięty.
3. Złośliwość w jednym z tematów pod moim adresem - jako nie na temat i jako złośliwość została wycięta.
Nie martw się, wszystko jest do wglądu dla Administratora, więc nikt tu nie ukrywa niczego, ani nie czyni samowoli. Po prostu nie tolerujemy głupot, szczególnie jeśli nie byłeś łaskaw swoich jakkolwiek próbować poprzeć dowodem.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pn paź 12, 2009 23:42 |
|
 |
Korat
|
Pytanie miałem poprzeć dowodem ? Spróbuj to przemysleć czy tak sie da.
Chciałem podyskutować na ten temat. Na innym forum wynikło z tego wiele ciekawych rzeczy, myslałem że tutaj dojdziemy do jakichs wspólnych wniosków.
A złośliwość to ty pierwszy pokazałes mówiąc , że wymyslam głupoty i zadaje głupie pytania. Będąc konsekwentnym w tym co robisz powinienes także usunąc i także ten swój post. Ja ciebie nazwałem mądralą, a ty mi zarzuciłes głupote, a to jest różnica. Zresztą dalej nie wiem dlaczego akurat ten wątek został usunięty. Ok nazwałes go głupim ,ale nie chce już mówić ile na tym forum jest tematów, które kwalifikują się pod to słowo , a mimo to ludzie w nich piszą i mają się w najlepsze.
Chciałbym sie dowiedzeć w takim razie kto usunął wątek o Jezusie.
Benedykt XVI
|
Wt paź 13, 2009 17:51 |
|
 |
saxon
|
Ja usunąłem - podobnie jak będę usuwał tematy w podobnym stylu czyli np. "Czy Maryja była prostytutką?" lub "Czy apostołowie byli pedofilami?"
Na innych forach zapewne znajdą wielu czytelników - tutaj będą usuwane.
I wbrew Twojemu podpisowi - są niestety głupie pytania.
|
Wt paź 13, 2009 20:26 |
|
|
|