|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
będą się sądzić o kolejne tysiące
Autor |
Wiadomość |
Cyryl
|
 będą się sądzić o kolejne tysiące
Na łamach Frondy przeczytałem,że redaktor Terlikowski orzymał maila od adwokata pani Tysiąc celem wysłania pozwu w związku z jego poparciem udzielonym ks.Gancarczykowi.Ciekaw jestem kto będzie następny.
|
Pt lis 13, 2009 13:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: będą się sądzić o kolejne tysiące
Cyryl napisał(a): Na łamach Frondy przeczytałem,że redaktor Terlikowski orzymał maila od adwokata pani Tysiąc celem wysłania pozwu w związku z jego poparciem udzielonym ks.Gancarczykowi.Ciekaw jestem kto będzie następny.
Środowiska feministyczno-proaborcyjne są obficie sponsorowane, a rozgłos ma służyc sprawie - będą więc wynajdywać kolejnych.
|
Pt lis 13, 2009 18:20 |
|
 |
Kancermeister
|
 Re: będą się sądzić o kolejne tysiące
Cyryl napisał(a): Na łamach Frondy przeczytałem,że redaktor Terlikowski orzymał maila od adwokata pani Tysiąc celem wysłania pozwu w związku z jego poparciem udzielonym ks.Gancarczykowi.Ciekaw jestem kto będzie następny. Na razie nie mogą ustalić adresu, pod który mogliby wysłać p. Terlikowskiemu oficjalny pozew. Czego, jak sądzę, sam zainteresowany raczej im nie ułatwi. Tak to się mści zwłoka w pracach nad dokumentem elektronicznym...
Pt lis 13, 2009 19:12 |
|
|
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Na razie nie mogą ustalić adresu, pod który mogliby wysłać p. Terlikowskiemu oficjalny pozew.
Baaaa! P. Tysiąc to do dzisiaj ma problem z imionami ojców jej dzieci. Dawała gdzie sie dało i problem tysięczny ma 
_________________ Właściciele agencji towarzyskiej tym się różnią od polityków, że posiadają
umiejętność ogarnięcia bur..lu.
|
So lis 14, 2009 21:54 |
|
 |
Acro
|
Eugeniusz - jak to mówią mądrzy ludzie: lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupiego, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Co tu dyskutować? Jest prawomocny wyrok, Gancarzyk się zagalopował, Terlikowski mu wtóruje to i pewnie i jemu się oberwie i tyle. Dura lex sed lex. Inna rzecz, że mnie akurat logika tego wyroku przekonuje.
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
N lis 15, 2009 20:13 |
|
|
|
 |
Cyryl
|
Drogi przekonany ekspercie od wyroków.Nie jest prawomocny bo został zaskarzony do wyższej instancji.Z tego co zauważyłem na stronie pana Terlikowskiego pod jego wypowiedzia podpisalo się wiecej innych osób z podaniem swoich danych w tym z Polonii z zagranicy.Ciekaw jestem czy pan adwokat też im powysyła pozwy.
Z tego paragrafu co księdza Gancarczyka możnaby też oskarżyć nasza klasę polityków z panem prezydentem,prmierem i posłem Palikotem na czele.Poczekamy jak sytuacja będzie się dalej rozwijać.Redaktor Terlikowski z pełną świadomością ,że zostanie oskarżony,tekst opublikował.
|
N lis 15, 2009 21:05 |
|
 |
Acro
|
Faktycznie, zagalopowałem się, wyrok nie jest prawomocny, to dopiero pierwsza instancja.
Jeżeli inni politycy z nazwiska nazywali p. Tysiąc morderczynią - ma kobieta pełne prawo ich zaskarżyć i mam nadzieję, ze również zostaną skazani. A czym się kieruje przy wyborze osób do pozwów - nie wiem, to jej sprawa. Chyba atakuje tych najaktywniejszych.
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Pn lis 16, 2009 0:10 |
|
 |
kosiarz
zbanowany na stałe
|
Faktycznie nazywanie jej morderczynią, nie jest do końca prawdziwe..przecież nie zdążyła zabić swojego dziecka, czyli bardziej byłoby tu prawdziwe niedoszła morderczyni.
_________________ http://www.kppis.pl/forum/index.php
|
Pn lis 16, 2009 8:57 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: A czym się kieruje przy wyborze osób do pozwów - nie wiem, to jej sprawa. Chyba atakuje tych najaktywniejszych.
Takis madrala, a prostej sprawy nie rozumiesz. Tysiąc nie kieruje NICZYM, jest zbyt prosta. Jest sterowana przez adwokatów organizacji proaborcyjnych, którzy wysyłają pozwy tylko tym osobom, które sa znane i z którymi rozprawa będzie korzystna. Nie tyle finansowo co medialnie. Powtórze więc Twoje słowa które skierowałes do mnie: Cytuj: lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupiego, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Ty własnie rozwiałes już wszelkie watpliwości. Panie "yntelygentny"
_________________ Właściciele agencji towarzyskiej tym się różnią od polityków, że posiadają
umiejętność ogarnięcia bur..lu.
|
Pn lis 16, 2009 9:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ks. Gontarczyk nie nazwał nigdy p. Tysiąc morderczynią.
A p. sędzia w sposób wielce uczony, wyrafinowany, uzasadniała wyrok:
- wiekszośc czytelników GN to ludzie z wykształceniem podstawowym i zasadniczym więc nie potrafią analitycznie czytac i pojmowac tego co czytaja i dlatego dosłownie przyjmują porównanie p. Tysiąc ze zbrodniarzami hitlerowskimi.
Przy takim uzasadnieniu wyroku żaden kuriozalny wyrok nie zaskakuje.
P. Tysiąc nie wolno urażac, a tysiące czytelników GN można w świetle prawa nazwać niekumatymi matołami.
|
Pn lis 16, 2009 9:58 |
|
 |
Acro
|
Cytuj: Takis madrala, a prostej sprawy nie rozumiesz. Tysiąc nie kieruje NICZYM, jest zbyt prosta. Jest sterowana przez adwokatów organizacji proaborcyjnych, którzy wysyłają pozwy tylko tym osobom, które sa znane i z którymi rozprawa będzie korzystna. Nie tyle finansowo co medialnie. wiesz lepiej czym kieruje lub nie kieruje się p Tysiąc i kto za tym wszystkim stoi. Jesteś Bogiem? Cytuj: Cytat: lepiej milczeć i sprawiać wrażenie głupiego, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Ty własnie rozwiałes już wszelkie watpliwości. Panie "yntelygentny" Przeczytaj tamten swój post. Coś wniósł do sprawy? Czy to tylko było takie pier dnięcie w celu oczernienia Tysiąc? Jak to się ma od obrażenia tej kobiety przez porównanie jej do zbrodniarzy hitlerowskich?
|
Pn lis 16, 2009 11:02 |
|
 |
Acro
|
Alus napisał(a): Ks. Gontarczyk nie nazwał nigdy p. Tysiąc morderczynią. A p. sędzia w sposób wielce uczony, wyrafinowany, uzasadniała wyrok: - wiekszośc czytelników GN to ludzie z wykształceniem podstawowym i zasadniczym więc nie potrafią analitycznie czytac i pojmowac tego co czytaja i dlatego dosłownie przyjmują porównanie p. Tysiąc ze zbrodniarzami hitlerowskimi. Przy takim uzasadnieniu wyroku żaden kuriozalny wyrok nie zaskakuje. P. Tysiąc nie wolno urażac, a tysiące czytelników GN można w świetle prawa nazwać niekumatymi matołami.
Porównał ją do zbrodniarzy hitlerowskich. A że w trzecim dnie można się doszukać, że nie dosłownie... Sorki - słowa wypowiadane publicznie trzeba ważyć.
|
Pn lis 16, 2009 11:04 |
|
 |
Acro
|
kosiarz napisał(a): Faktycznie nazywanie jej morderczynią, nie jest do końca prawdziwe..przecież nie zdążyła zabić swojego dziecka, czyli bardziej byłoby tu prawdziwe niedoszła morderczyni.
wytłumaczę ci to na żabie:
W Polsce obowiązuje prawo karne, cywilne itd a nie prawo kanonicze. Zgodnie z tymi kodeksami próba aborcji dokonana przez p Tysiąc NIE BYŁA próbą morderstwa. Sąd sądzi wg tych kodeksów, a nie wytycznych Watykanu. Czegoś tu jeszcze nie rozumiesz?
|
Pn lis 16, 2009 11:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Acro napisał(a): Porównał ją do zbrodniarzy hitlerowskich. A że w trzecim dnie można się doszukać, że nie dosłownie... Sorki - słowa wypowiadane publicznie trzeba ważyć.
Tylko pod warunkiem gdy ktoś usilnie chce tworzyć warstwy dna ....w takim poszukiwaniu uparty nawet w modlitwie "Ojcze nasz" znajdzie kolejne obrazoburcze dno.
A nazwanie bez dna czytelników GN matołami uważasz za naturalne?
|
Pn lis 16, 2009 11:14 |
|
 |
Kamyk
|
Widzę że ten temat naturalnie będzie ciągle mówił o sprawie Gościa i p. Tysiąc. Ponieważ taki temat już istnieje, ten zamykam
|
Pn lis 16, 2009 12:16 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 15 ] |
|
|