Cudowny dar i wielkie przekleństwo
Autor |
Wiadomość |
Amare Deus
|
 Cudowny dar i wielkie przekleństwo
Ludzie! Możecie wierzyć albo nie ale jestem jasnowidzem!!!! Nie wiedziałem o tym, myślałem że jak się 1\2 sny spełnią to przypadek ale nic przecierz nie jest przypadkowe.(A było ich 14-16) Nikt nie umie wytłumaczyć czemu akurat ja, Osobiście uważam że jeśli to żeczywiście dar to nie zasługuje na nego. Teraz jest coraz gorzej(na serio zaczynam się bać) Jak modląc się o to żeby Bóg pomógł mi używać daru tak jak powinienem żeby wypełnić plan jaki Bóg wobec mnie ma-sen 1 - opowiadałem Biblię diabłom 2-bez zastanowienia rysowałem Cż. Pentagram BEZ ZASTANOWIENIA Pomóżcie!!!
|
N gru 06, 2009 12:28 |
|
|
|
 |
Amare Deus
|
 Re: Cudowny dar i wielkie przekleństwo
Miałem terz 3 wizje-1 pomniki 2 ludzi opartych o drzwi(1 duży ze złota a drugi mały z kamienia) Dwa konie(może osły) jeden większy od drugiego Dwa krzyże też proporcje takie jak wcześniej Zawsze mniejsze po lewej a większe po prawej
|
N gru 06, 2009 12:31 |
|
 |
Okatina
|
Najlepiej by było abyś skontaktował się ze swoim spowiednikiem i wszystko opowiedział.
_________________ Miłość jest miarą, według której Pan będzie sądził nas wszystkich (Ojciec Pio)
www.catholicus.pl
|
N gru 06, 2009 15:48 |
|
|
|
 |
Sheeta
|
Też tak miałam, zniknęło, jak nauczyłam się zasad ortografii. Polecam!
N gru 06, 2009 16:52 |
|
 |
monika001
|
Amare Deus napisał(a): Ludzie! Możecie wierzyć albo nie ale jestem jasnowidzem!!!! Problem w tym, że taki dar nie musi pochodzić od Boga, a często pochodzi od szatana. Zdarza się u ludzi zajmujących się astrologią, magią, okultyzmem itp. praktykami sprzecznymi z Chrześcijaństwem....
|
N gru 06, 2009 17:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Amare Deus: czyli prawidłowe liczby to 1, 2, 3, 5, 14 i 16? Czy data jest znana? monika001: kontynuując wątek ortograficzny: Szatan, chrześcijaństwo  .
|
N gru 06, 2009 19:00 |
|
 |
oredaktor
|
Cytuj: Nie wiedziałem o tym, myślałem że jak się 1\2 sny spełnią to przypadek ale nic przecierz nie jest przypadkowe.(A było ich 14-16) http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vuCytuj: Problem w tym, że taki dar nie musi pochodzić od Boga, a często pochodzi od szatana. Zdarza się u ludzi zajmujących się astrologią, magią, okultyzmem itp. praktykami sprzecznymi z Chrześcijaństwem.... Z nauką tez są sprzeczne, wystarczy 
|
N gru 06, 2009 19:09 |
|
 |
Barnaba
|
Mam nadzieję że się mylisz - bo jeśli rzeczywiscie tak jest jak piszesz, to bardzo prawdopodobne że są to "dary" szatańskie. Koniecznie skontaktuj się z kompetentnym spowiednikiem (zakonnik ?). Jeśli masz możliwość to spróbuj sprawę wyjaśnić u diecezjalnego egzorcysty.
_________________ pozdrawiam Barnaba (dawniej Marek MRB) www.analizy.biz
|
N gru 06, 2009 20:08 |
|
 |
oredaktor
|
Barnaba napisał(a): Mam nadzieję że się mylisz - bo jeśli rzeczywiscie tak jest jak piszesz, to bardzo prawdopodobne że są to "dary" szatańskie. Koniecznie skontaktuj się z kompetentnym spowiednikiem (zakonnik ?). Jeśli masz możliwość to spróbuj sprawę wyjaśnić u diecezjalnego egzorcysty. Jak czytam takie "rady" to mam ochotę kogoś trzepnąć bez łeb W psychologii wyróżnia się takie "jasnowidztwo" jako rodzaj déjà vu : déjà rêvé – już śnione To zjawisko jest normalne i zdarza się dość często, ale nie jest ani paranormalne, ani nadzwyczajnym darem A jeśli ciągle się upierasz przy swoim to zgłoś się po swój milion $ od Jamesa Randiego http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html
|
N gru 06, 2009 20:43 |
|
 |
Barnaba
|
oredaktor napisał(a): Jak czytam takie "rady" to mam ochotę kogoś trzepnąć bez łeb Dobry pomysł. Trzepnij się. oredaktor napisał(a): W psychologii wyróżnia się takie "jasnowidztwo" jako rodzaj déjà vu : déjà rêvé – już śnione Przecież napisałem "jeśli masz rację". Bowiem znamy także jasnowidztwo jako objaw szatański i bynajmniej nie jest normalne.
_________________ pozdrawiam Barnaba (dawniej Marek MRB) www.analizy.biz
|
N gru 06, 2009 21:23 |
|
 |
r4dz10
|
jak mam Ci dziękować?! już wiem co mi jest!  wszystko się zgadza, czasem jestem w stanie "przewidzieć" resztę  ! tylko czy to normalne, jeśli zdarza się to odczucie raz na 2-3 miesiące?
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
Pn gru 07, 2009 19:56 |
|
 |
monika001
|
grzmot napisał(a): monika001: kontynuując wątek ortograficzny: Szatan, chrześcijaństwo  . Owszem - chrześcijaństwo. Natomiast słowo szatan zostało napisane poprawnie Chyba, że masz dla tego ducha szczególny szacunek  , to pisz go sobie dużą literą, ale proszę nie wskazuj takiej pisowni jako właściwej, tym bardziej na forum publicznym.
|
Pn gru 07, 2009 20:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
monika001 napisał(a): Natomiast słowo szatan zostało napisane poprawnie Chyba, że masz dla tego ducha szczególny szacunek  , to pisz go sobie dużą literą, ale proszę nie wskazuj takiej pisowni jako właściwej, tym bardziej na forum publicznym. 1. Wspominając "tego ducha", jasno wykazujesz, że chodzi Ci o konkretnego ducha. Ergo, imię własne - piszemy dużą literą (w razie wątpliwości zajrzyj do słownika PWN). 2. Co to znaczy "tym bardziej na forum publicznym"? Czy z racji pisania na forum publicznym mam ignorować zasady pisowni? 3. W nieskończenie mało prawdopodobnym przypadku, gdybym nagle uwierzył w całe to latające tałatajstwo, to z mitologii chrześcijańskiej akurat Szatan jest najbardziej godny szacunku - bo dzięki Niemu ludzie zyskali rozum.
|
Pn gru 07, 2009 22:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A przy okazji, czy mi się wydaje, czy z mojego posta wyleciał kawałek będący odpowiedzią na post Janka'99, który również znikł z nieznanych przyczyn? W jaki sposób akurat te dwa strumienie myśli przekonwertowane na kod ASCII mogły zaniżyć poziom tak ambitnego i wyrafinowanego wątku?
|
Pn gru 07, 2009 22:21 |
|
 |
monika001
|
grzmot napisał(a): monika001 napisał(a): Natomiast słowo szatan zostało napisane poprawnie Chyba, że masz dla tego ducha szczególny szacunek  , to pisz go sobie dużą literą, ale proszę nie wskazuj takiej pisowni jako właściwej, tym bardziej na forum publicznym. 1. Wspominając "tego ducha", jasno wykazujesz, że chodzi Ci o konkretnego ducha. Ergo, imię własne - piszemy dużą literą (w razie wątpliwości zajrzyj do słownika PWN). 2. Co to znaczy "tym bardziej na forum publicznym"? Czy z racji pisania na forum publicznym mam ignorować zasady pisowni? Zajrzałam. Inaczej nie odpowiadałabym na twoje bezpodstawne uwagi. Zarówno Słownik języka polskiego PWN, jak i Słownik poprawnej polszczyzny PWN wskazują wyraźnie, że słowo szatan piszemy małą literą. Twoje pouczenia są więc niezasadne. Pzd.
|
Wt gru 08, 2009 16:35 |
|
|
|