8 grudnia-godzina łaski od 12.00do13.00 nie przegapmy !!!
Autor
Wiadomość
Anonim (konto usunięte)
Re: 8 grudnia-godzina łaski od 12.00do13.00 nie przegapmy !!!
Izabelle napisał(a):
Przeczytałam to dopiero dzisiaj Ale to nic, jeśli Pan da to nie ostatni 8. grudnia w moim życiu
Masz przez 366 dni godzinę miłosierdzia o 15,00
So gru 12, 2009 14:38
Gita2
Re: 8 grudnia-godzina łaski od 12.00do13.00 nie przegapmy !!!
8 grudnia Godzinę Łaski odprawiłam w domu. Mam nadzieję, że modlitwy za grzeszników przyczynią się do nawrócenia. Odmówiłam również codzienną modlitwę za grzesznka wybranego przez Boga:"Boże Ojcze proszę Cię, aby moc płynąca z Krzyża Jezusa Chrystusa, cierpienie i wstawiennictwo Jego Bolesnej Matki oraz wstawiennictwo wszystkich żwiętych, przyniosły nawrócenie człowiekowi, którego powierzyłeś mojej modlitwie. Ratuj Go , Panie! Amen" Znacie tę modlitwę?
Śr gru 16, 2009 10:44
Anonim (konto usunięte)
Re: 8 grudnia-godzina łaski od 12.00do13.00 nie przegapmy !!
W mojej obecnej parafii NMP Wspomożenia Wiernych w Rumi, Godzinę Łaski można odprawić w kościele. Jutro od godz. 12.00 do 13.00 modlic będziemy się o Łaski dla duszy i ciała, dla bliźnich i dla siebie. Oczywiście odprawione będą msze św, ponieważ 8 grudnia to uroczystość Niepokalanego Poczęcia NMP.