|
|
|
Ateiści podatni na fałszywe kuszenie szatana
Autor |
Wiadomość |
booker
Dołączył(a): Pn cze 18, 2007 10:06 Posty: 625 Lokalizacja: Londyn
|
 Re: Ateiści podatni na fałszywe kuszenie szatana
Dziękuje kaloryfer.
Czyli w takim razie z ogładem można powiedzieć, że wyznawców Katolicyzmu jest 18% ogółu ludzkości?
_________________ "Mądrość jest umiejętnością widzenia rzeczy z różnej perspektywy"
|
Cz gru 17, 2009 22:23 |
|
|
|
 |
ateista1993
|
Ja jestem ateistą, nie palę, nie piję, nie przeklinam, jestem spokojny, nikomu nie wadzę. I to jest kuszenie szatana? Chyba szatan to do złych rzeczy powinien kusić.
|
Pt lut 05, 2010 23:13 |
|
 |
Acro
|
Akurat szatan zajęty jest komisją sejmową i o tobie zapomniał. Siedź cicho, bo w końcu skusisz!  PS Z tytułu wątku wynika, że istnieje też prawdziwe (niefałszywe) kuszenie. Ktoś wiem czym miałoby się różnić od fałszywego?
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
So lut 06, 2010 11:24 |
|
|
|
 |
ateista1993
|
Acro napisał(a): Akurat szatan zajęty jest komisją sejmową i o tobie zapomniał. Siedź cicho, bo w końcu skusisz!  Jakoś nie obawiam się tego, ba żadnych szatanów nie ma. No, ewentualnie można by nazwać tak niektórych ludzi.
|
So lut 06, 2010 12:10 |
|
|
|