Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 21:33

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi do moderacji II
Pomijając fakt, że Kamyk ma rację. Zauważ, że nagość jest obecna nawet w sztuce sakralnej. Czego autorka owego "artykułu" wydaje się nie zauważać.

Przy czym z chęcią podyskutowałbym z Panią Elżbietą Krzewińską na temat artykułu, w którym nie dość, że rozminęła się z tytułem, to na dodatek napisała go tendencyjnie, pod absolutnym kątem pogrążenia samej nagości, bez jakiegokolwiek jej zróżnicowania (np celowe wystawienie nagiego skazańca w celu pohańbienia).

Jeśli ktoś ma kontakt do tej Pani, to z chęcią poświęcę swój czas i omówię ten artykuł.

Przy czym nie sądzę, żeby ten jeden artykuł definiował linię portalu wiara.pl. A już na pewno nie jest wyrocznią jeśli chodzi o naukę KRK (jak to wie nawet taki ateistyczny laik jak ja, to wstyd, że taka katoliczka jak Teresse wystawia takie argumenty).

Crosis

Śr gru 23, 2009 13:28

Teresse napisał(a):
Moderator Kamyk głosi poglądy niezgodne z Pismem Świętym a nawet z linią portalu wiara.pl

Odniosę się do samego sedna oskarżenia (abstrahując od zgadzania się / nie zgadzania się z kimkolwiek):

Nie widzę tu sprzeczności z Pismem Świętym.

Oczywiście jeśli nie satysfakcjonuje Cię ta odpowiedź, to skieruj pytanie/uwagę do saxona.

Śr gru 23, 2009 14:02
Zobacz profil WWW

Crosis napisał(a):
Pomijając fakt, że Kamyk ma rację. Zauważ, że nagość jest obecna nawet w sztuce sakralnej. Czego autorka owego "artykułu" wydaje się nie zauważać.

Przy czym z chęcią podyskutowałbym z Panią Elżbietą Krzewińską na temat artykułu, w którym nie dość, że rozminęła się z tytułem, to na dodatek napisała go tendencyjnie, pod absolutnym kątem pogrążenia samej nagości, bez jakiegokolwiek jej zróżnicowania (np celowe wystawienie nagiego skazańca w celu pohańbienia).

Jeśli ktoś ma kontakt do tej Pani, to z chęcią poświęcę swój czas i omówię ten artykuł.

Przy czym nie sądzę, żeby ten jeden artykuł definiował linię portalu wiara.pl. A już na pewno nie jest wyrocznią jeśli chodzi o naukę KRK (jak to wie nawet taki ateistyczny laik jak ja, to wstyd, że taka katoliczka jak Teresse wystawia takie argumenty).

Crosis

Moderatorzy, proszę go zbanować za nieodnoszenie się do moderacji w tym wątku.

Śr gru 23, 2009 14:28

Roy Batty napisał(a):
Moderatorzy, proszę go zbanować za nieodnoszenie się do moderacji w tym wątku.

Teraz mamy możliwość ostrzeżeń - i takie też zostało dane.

Śr gru 23, 2009 20:26

Moim zdaniem post Crosisa chyba powinien zostać przeniesiony stąd do właściwego wątku (z wykreśleniem przez Szanowną Moderację niefortunnego, ostatniego akapitu)?

Śr gru 23, 2009 21:20

Bardzo prosiłbym o zwrócenie uwagi na post użytkownika Niewierny^^^ w temacie jego autorstwa: Przekonajcie mnie do wiary http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=27&t=23620&p=486965#p486965
Niewierny^^^ napisał(a):
odopwiedzcie mi na te pytania a nie durnie piszecie sami nie wiecie o czym

Teraz nie wiem, czy durne jest pisanie moje i pisanie urzytkownika Barnaba, który również umieścił swój post w tym wątku - czy ja i Barnaba jesteśmy durniami.

Cz gru 24, 2009 1:33

viewtopic.php?f=23&t=23403&p=487552#p487552
Miło być nazwanym "Mędrcem" ale nie w takim kontekście. Były najwyraźniej próbuje na siłę udowodnić swoją wyższość i przy okazji nas obrażać.

[...]

nie ma sensu, żeby treść usuniętego postu zawierającego obraźliwe sformułowania była dalej na forum, nawet jako cytat - saxon

Nie jestem typem donosiciela, ale ten facie mocno mnie wkurzył.

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

Pn gru 28, 2009 0:26
Moderator

Wasze kłótnie zostały usunięte.

(J 8, 32b)

Pn gru 28, 2009 8:43

Mniej więcej o to mi chodziło. Dziękuję.

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

Pn gru 28, 2009 9:16

Cytuj:
Wprawdzie nie w celi, a w przytulnym mieszkanku nie wytrzymał i wziął się i powiesił dyrektor generalny Kancelarii Premiera. Czyżby nie mógł wytrzymać z Panem Premierem?! Przecież osobą POwszechnie lubianą. A może z nadmiaru wiedzy we łbie mu się POmieszało? Bo chyba nikt mu nie POmógł?!
Tak to niestety bywa, gdy się za dużo wie, np. o Zbychu, Rychu i Grzechu, lub Donku ? .
Eee ... to pewnie jakieś kłopoty "familijne" lub "osobiste".

http://info.wiara.pl/doc/400923.Zmarl-d ... i-premiera

A swoją drogą to chyba jakaś epidemia, najpierw zabójcy syna Olewnika, a teraz nawet VIP. I to jaki?! Tamci to proste chłopaki od mokrej roboty, a tu - patrzcie państwo obywatelstwo - człowiek elity. Prawa (a może lewa) ręka samego szefa rządu cudów i sukcesów.

http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=37&t=23397&start=120

Az mnie zatkało. Prosze o interwerwencję. :(
Rozum u tego pana już dawno zasnął.

Pn gru 28, 2009 14:17

Prośba o przesunięcie tu postu ratio viewtopic.php?p=488302#p488302 ponieważ jest to pytanie do moderacji. Wtedy będę mógł wyjaśnić skąd się wzięło to "u Rydzyka".

A poza tym, to wszystkim wszelkiej pomyślności w nowym 2010. roku.

Satanista ;)

PS. Do zarzutów Ukyo może się odniosę. Jeszcze myślę jak ... :)

Pt sty 01, 2010 11:46
Zobacz profil WWW

ratio napisał(a):
Mam pytanie do moderacji: dlaczego na forum katolickim pozwala na takie niegrzeczne zwroty jak "Rydzyk" w odniesieniu do kapłana-zakonnika. Minimum kultury obowiązuje tu chyba każdego, nawet satanistę.

@Edit
Z tego samego powodu, dla którego pozwalam pisać per Tusk czy Kaczyński

Pt sty 01, 2010 13:59

Kamyk napisał(a):
Z tego samego powodu, dla którego pozwalam pisać per Tusk czy Kaczyński

Jeszcze raz podkreślam "na katolickim forum"? ... nie przekonałeś mnie tą racjonalizacją.

Pt sty 01, 2010 19:28

a co ma tematyka forum do rzeczy? mamy pisać ojciec dyrektor kapłan zakonnik biznesmen Tadeusz Rydzyk?

Pt sty 01, 2010 19:45
Drobne pytanie: czy nie rozregulował się Wam zegarek na serwerze? Bo tak ze 25 minut przekłamuje mi czas pisania postów ;).

N sty 03, 2010 16:10
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 222  Następna strona