Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 20:18

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1509 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 101  Następna strona
 Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 5 
Autor Wiadomość
Post Re: Wszystko o rządzących i opozycji w Polsce, cz. 5
Przykład działania polityka ponad podziałami politycznymi - młody, aktywny, na którego oddaję głos obu rękami :)
http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255, ... balow.html
http://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Jarubas

So sty 23, 2010 13:43

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):
Alus! Na naszej gdańskiej regionalnej telewizji pokazano ten "pałac" kupiony przez Kurskiego.
Kurski podał prezydenta Sopotu do sądu, ponieważ on tak jak Ty podważał uczciwość tego zakupu.
Kurski na szczęście nagrał stan tej leśniczówki w czasie, gdy kupował. Miałam okazję widzieć co to była za rudera, okropna.
Pozostaje pytanie, czy słusznie podał prezydenta Sopotu do sądu. Przy stronniczości sądów, mało jest prawdopodobne, że sprawę wygra.

A czemu nie zostawił tej rudery ubogiej rodzinie zmarłego lesnika...w ramach "solidarnego państwa" IV RP???

Nie wiem dlaczego, Prawdopodobnie dlatego, że ta rudera do mieszkania w takim stanie nie nadawała się.
A więc w imię "solidarności IV RP" pozbawił ich zbędnego balastu.

So sty 23, 2010 14:58
Gita2 napisał(a):
Nie wiem dlaczego, Prawdopodobnie dlatego, że ta rudera do mieszkania w takim stanie nie nadawała się.

Ładne wyjasnienie :)
W przypadku zakupu owej rudery przez posła PO byłoby to "pokazał prawdziwa obłudną liberalną twarz różowy krwiopijca" :D

So sty 23, 2010 15:36

Gita2 napisał(a):

Faktycznie, prawdziwie solidarne wzorem IV (R)P(RL).
"Pozbawił ich zbędnego balastu"... :D

Nawiasem mówiąc to mnie g***o obchodzą zakupy Kurskiego, ale takie teksty są po prostu śmieszne.

So sty 23, 2010 19:01

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

W przypadku zakupu owej rudery przez posła PO byłoby to "pokazał prawdziwa obłudną liberalną twarz różowy krwiopijca" :D

W wypadku posła PO, byłaby to faktycznie prawda.

So sty 23, 2010 20:59

Znalazłam to w internecie:

http://www.prezydent.iblogger.org/002.htm

So sty 23, 2010 21:02

Gita2 napisał(a):

A co to przepraszam jest? Jedyny sondaż w Polsce, w którym Kaczyński prowadzi... i to jeszcze jaką przewagą? "Niezależny sondaż", hmmm, podejrzanie to śmierdzi ;-)

Cytuj:

Czyli co, kiedy Kali zabrać krowę, to dobrze?

So sty 23, 2010 21:28
zbanowany na stałe

Pokaż mi inny sondaż w internecie w którym nie prowadzi? Ja mam jeszcze jeden w którym też PiS prowadzi.

https://polskie-partie-polityczne.appspot.com/

Tak dziwne to w porównaniu z tymi "oficjalnymi sondażami", ale w 2005 roku tez mieliśmy sondaże podobne; przewaga Tuska nad Kaczyńskim wynosiła ponad 10%.

So sty 23, 2010 23:20
Zobacz profil WWW

I w 2007 r. też "sondaże były sfałszowane", jak głosił z mównicy Wielki Mały Wódz.

A co do wiarygodności sondaży innych niż te "oficjalne" to Lepper mówił, że Samoobrona będzie miała dwucyfrowy wynik. I to samo Korwin-Mikke o jego koalicji z Jurkiem i Giertychem i ich sondażach.

N sty 24, 2010 1:11
zbanowany na stałe

Taki sam bełkot jaki prezentujesz w innych tematach, poparty jedynie kłamstwem.
Proszę o cytat z Kaczyńskich o sfałszowaniu sondaży manipulancie. Wy genetyczni pisożercy jesteście przesiąknięci własna wiarą w to co piszecie, ale to tylko pewne skrzywienie charakteru.
Jak wybrałeś Leppera do sejmu to teraz nie zwalaj winy na PiS.
I przypomnę Ci, że w 2007 roku w sondażach wygrywał PiS, niewielką ilością procentów, 2-3 a nawet 1%.

http://www.money.pl/gospodarka/polityka ... .html?p=mt

ale potem przyszedł :D Balcerowicz z odsieczą, bo jakże ktoś mógłby jego "sukces" gospodarczy przyćmić i pokazać, że bez tego pzprowskiego "ekonomisty", można dobrze, uczciwie budować polską gospodarkę i pomógł swoim lewackim liberałom;

http://niepoprawni.pl/blog/80/jak-zmani ... -2007-roku

Oczywiście antyklerykał, ateista, "chłopak za pieniądze" był z Tobą!

http://www.youtube.com/watch?v=5paAqXYsfEI

Właśnie dlatego dziwię sie takim osobom jak Alus, że w jednym szeregu stają z tymi pajacami.

Obrazek

N sty 24, 2010 8:47
Zobacz profil WWW
Kanał krytykujący Chaveza po prostu znikł

Cytuj:
W Wenezueli dostawcy telewizji kablowej zaprzestali nadawania kanału RCTV krytykującego prezydenta Hugo Chaveza. Kilka godzin wcześniej szef państwowego urzędu telekomunikacyjnego zarzucił niektórym kanałom łamanie przepisów dotyczących nadawania.

Czy wprowadzając nowe prawo hazardowe grozi nam to samo?

N sty 24, 2010 9:42
Gita2 napisał(a):
Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

I jestesmy w domu :D :lol:....tak własnie wygląda "prawda" w wydaniu IVRP i jej zwolenników.

N sty 24, 2010 10:13
kosiarz napisał(a):
Jak wybrałeś Leppera do sejmu to teraz nie zwalaj winy na PiS.

Nie sądzisz chyba, że wybierałam Leppera :D :lol: ....a kuriozum jest obwinianie wyborców SO za decyzję J. Kaczyńsjiego o koalicji z "wycieraczką PZPR".
Może teraz obciążysz nas za karesy Kaczyńskiego z Oleksym i Millerem?
Cytuj:
Dlatego dziwię się takim osobom jak Alus, że w jednym szeregu staja w tym pajacem

Bo nie potrafisz rozróżnić wskazywania niewłasciwych według mnie zachowań o. Rydzyka - który w przeciwieństwie do Twoich przekonań nie jest nieomylny.
Tylko papiez od ok.120 lat posiada ten status i tylko "ex kathedra".
Od bezreflesyjnego ataku na toruńskie media.
Wojewódzki ma osobiście na pieńku po słynnym parodiowaniu Szczuki w jego programie - zafundowali Polsatowi niezły balast.

N sty 24, 2010 10:29
zbanowany na stałe

Czy Ty choć raz Alus możesz ze zrozumieniem a co najważniejsze na temat, czytać i pisać?

Ja nie pisałem do Ciebie, pisałem do Witolda.
Jeżeli ktoś wybierał SO do Sejmu, także chciał by rządzili, tak jak wybierając PiS czy Ty wybierając PO. PSL w cale nie jest lepsze od SO, ani w kwestii zaszłości prl-owskiej, ani etyki, czy politycznej moralności. Może bardziej wyrachowane.
To co robi Pawlak w gospodarce a szczególnie w energetyce czy ogólnie rozumianym rynku paliw, to skandal.

Co znów wyjeżdżasz z o.Rydzykiem? wskaż mi choć jeden mój post wskazujący o czym Ty piszesz?

N sty 24, 2010 11:14
Zobacz profil WWW
kosiarz napisał(a):
Czy Ty choć raz Alus możesz ze zrozumieniem a co najważniejsze na temat, czytać i pisać?

Ja nie pisałem do Ciebie, pisałem do Witolda.
Jeżeli ktoś wybierał SO do Sejmu, także chciał by rządzili, tak jak wybierając PiS czy Ty wybierając PO. PSL w cale nie jest lepsze od SO, ani w kwestii zaszłości prl-owskiej, ani etyki, czy politycznej moralności. Może bardziej wyrachowane.
To co robi Pawlak w gospodarce a szczególnie w energetyce czy ogólnie rozumianym rynku paliw, to skandal.

Co znów wyjeżdżasz z o.Rydzykiem? wskaż mi choć jeden mój post wskazujący o czym Ty piszesz?

Przepraszam Cię bardzo - a kto rzuca retoryczne pytanie o stawaniu przeze mnie w jednym szeregu z Wojewódzkim, dając przy tym fotkę owego z nadrukiem TVTrwam.
Więc Ci odpowiedziałam - nie odpowiada mi szereg prezentowany przez Wojewódzkiego, choc nie odmiawiam mu prezentowanej inteligencji.
Nie stanę także w szeregu osób ubolewających nad losem braci chrześcijan w Wietnanie, a traktujących chrześcijan będacych w opozycji do ich przekonań:
- "Boże dziekuję Ci. ze nie jestem jak inni ludzie, zdziercy, oszuści,cudzołoznicy, albo jak i ten celnik" (Łk 18,11 )
- Boże czemu Twoja święta ziemia jeszcze nosi takich "prawdziwie obłudnych chrzescijan z PO".

W kwestii PSL - może bardziej wyrachowani - ale nie aferzyści z PZPRowska przeszłością.
Oczywiście wyborcy SO chcieli władzy dla owej partii - mają takie prawa wyboru.
Ale Kaczyński, który latami ostentacyjnie gardził Lepperem, dla utrzymania władzy tworzy koalicję z tak pogardzanym człowiekiem - przyznasz, że nie jest to normalne.
Widzisz prawie nikt nie podnosi zarzutu o kolaicję z LPR - bo obie partie pochądzą "z tej samej półki".

N sty 24, 2010 12:13
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1509 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 101  Następna strona