Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 0:02

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi do moderacji II
No to trafiłeś. W takim razie przepraszam za "branie pod włos". Myślałem, że ostrzeżenie dostałem za wklejonego demota. Zwracam w takim razie honor ;)

A tak btw, to wiem, że to było chamskie. Miało być. Szkoda trochę, że nie przeanalizowałeś tego tematu parę stron wcześniej... może okazałoby się, że zrównanie pewnej grupy kobiet z rozwiązłymi szmatami też zasługuje na ostrzeżenie.

Biorąc pod uwagę, co adresat moich słów pisał wcześniej - nie żałuję. Ale mimo wszystko pozdrawiam ;)

Crosis

N sty 24, 2010 22:42

Szkoda, że nikt wcześniejszych tekstów, o których mówisz, nie zgłosił w "Uwagach do Moderacji" - nie mam czasu, aby czytać i analizować wszystko, co napisano na forum. Twoje zgłoszono - więc zareagowałem. A fakt, że ktoś pisze obraźliwie nie usprawiedliwia odpowiadania w taki sam sposób.

I również pozdrawiam - bez "mimo wszystko" ;)

N sty 24, 2010 23:00
cały post viewtopic.php?p=489892#p489892

Wt sty 26, 2010 23:40

Do Igora-moderatora. Pomimo zapowiedzi ostrzeżenia pozostaję przy zdaniu, że określenie: "W moim odczuciu" nie jest jednoznaczne.
A na marginesie pytam, ile minimum lat może mieć moderator, czy jest to objęte jakimś regilaminem?.
P.S.nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz.

Śr sty 27, 2010 17:29

Gita2 napisał(a):
Do Igora-moderatora. Pomimo zapowiedzi ostrzeżenia pozostaję przy zdaniu, że określenie: "W moim odczuciu" nie jest jednoznaczne.

Dla porządku podam, że chodziło o zdanie: "To na jakiej podstawie stwierdzasz, że <<projekt ustawy jest niestety kiepski>>? W moim odczuciu skoro coś tak jednoznacznie oceniasz, to powinnaś wiedzieć skąd ta Twoja ocena wypływa." Z postu: viewtopic.php?p=493477#p493477

Gita2 napisał(a):
A na marginesie pytam, ile minimum lat może mieć moderator, czy jest to objęte jakimś regilaminem?.

Nie jest to objęte żadnym regulaminem.

Śr sty 27, 2010 17:49

We wspomnianym temacie:

igor napisał(a):
Uważaj. Nie sprowadzaj merytorycznej dyskusji do poziomu osobistych wycieczek i prób obrażenia rozmówcy - następny tego typu wyskok będzie skutkował ostrzeżeniem. Dotyczy to oczywiście również innych uczestników dyskusji (tym razem ograniczę się tylko do porządków). Nikt nie musi się ze mną zgadzać ani mnie lubić. Nie ma też obowiązku odpowiadania na moje lub czyjekolwiek posty. Jeśli komuś brakuje argumentów to lepiej jest milczeć. Piszę to jako jeden z moderatorów tego działu.

i po przeanalizowaniu problemu podpisuję się pod tym

a za tekst:

Gita2 napisał(a):
Igor! Ile Ty masz lat chłopie?
Jeśli twierdzisz, że powiedzenie:"W moim odczuciu" jest jednoznaczne, to sądzę, że nie skończyłes jeszcze 16 lat.

sam dałbym ostrzeżenie

Śr sty 27, 2010 20:30

Oj, nie logowałam się długo na tym forum i juz widzę, że narozrabiałam. :O

Macie rację, napisałam za mocno, ostrzeżenie jak najbardziej się należy. Przepraszam wszystkich urazonych.

Jednak zdania o pracy Andrzeja Posackiego dotyczącej Pottera nie zmienię.

Śr sty 27, 2010 22:51
memberlist.php?mode=viewprofile&u=13016
jest zniekształconym symbolem satanistycznym - układ palców trochę nie wyszedł, ale łeb kozła i tak przypomina. Czy to było zamierzone- nie wiem.

Cz sty 28, 2010 10:42

baranek napisał(a):
memberlist.php?mode=viewprofile&u=13016
jest zniekształconym symbolem satanistycznym - układ palców trochę nie wyszedł, ale łeb kozła i tak przypomina. Czy to było zamierzone- nie wiem.
Chyba muszę donieść na samego siebie. Otóż mój awatar także może być uważany za zniekształcony symbol satanistyczny. Zniekształcony dlatego, że nie jest w pełni czarny (a wiadomo, że czarny kot był hodowany przez wiedźmy, które oddawały mu cześć boską jako wcieleniu szatana), ale za to jest jednocześnie labiryntem prowadzącym do wnętrza, zatem można go zinterpretować jako symbol mistycznych poszukiwań wewnętrznego oświecenia, czyli gnozy. Jest więc on niewątpliwie symbolem gnostyckiego satanizmu, a jego posiadacz powinien być spalony na stosie...

Zdaję sobie sprawę, że tym postem mogę zarobić ostrzeżenie, ale nie mogłem się powstrzymać.

Cz sty 28, 2010 11:57
Cytuj:
4. Zabrania się wypowiedzi o charakterze obraźliwym, propagującym treści satanistyczne, erotyczne (szczególnie w jakikolwiek sposób promujace pedofilię), faszystowskie, rasistowskie, ezoteryczne, neopogańskie itp. czy głoszących naukę sekt (dotyczy to również reklamowania stron o takiej tematyce).

Podpis i strona www w profilu Reguly łamią ten punkt regulaminu.

Cz sty 28, 2010 17:03
zbanowany na stałe

Proszę tylko, o przyjrzenie się pracy moderatora Igor. Moim zdaniem wykorzystuje swoje uprawnienia w dyskusji z użytkownikami forum.

Cz sty 28, 2010 18:28
Zobacz profil WWW

kosiarz napisał(a):
Proszę tylko, o przyjrzenie się pracy moderatora Igor. Moim zdaniem wykorzystuje swoje uprawnienia w dyskusji z użytkownikami forum.

viewtopic.php?p=493636#p493636

Cz sty 28, 2010 18:33
zbanowany na stałe

Eh...

Cz sty 28, 2010 18:52
Zobacz profil WWW

Ostrzeżenie otrzymałeś za następującą wypowiedź:
kosiarz napisał(a):
Chłopaku to Ty uważaj, bo władza, chociaż taka niewielka, może w głowie przewrócić.
Nie powinieneś w dyskusji wykorzystywać swoich uprawnień moderatora, a tym bardziej straszyć użytkowników.
Staraj się nie robić błędów.

Edit: Pozwoliłem sobie to zacytować bo pierwotna forma Twojego poprzedniego posta zawierała tekst sugerujący, że zastępuję argumenty w dyskusji ostrzeżeniami. Później zmieniło się to na lapidarne "Eh..."

Cz sty 28, 2010 18:56
zbanowany na stałe

To może zacytuj też swój post, do którego się odniosłem ? będzie uczciwie. Czytałem Twoje inne dyskusje, wszędzie mieszasz funkcje modertora z dyskutantem.
Nie spotkałem się tutaj z taką formą dyskusji wsród innych moderatorów.
Nie miałem zamiaru z Tobą dyskutować, nie mam ochoty.
Mój pierwszy post w tym temacie, jasno okresla o co prosiłem.

Cz sty 28, 2010 19:10
Zobacz profil WWW
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 222  Następna strona