Autor |
Wiadomość |
jatsek
zbanowana na stałe
|
 Re: Demony. Istnieją?
Alus napisał(a): Zły adres....garść złota to napewno rzuci Ci demon, tylko go wezwij - nawet wór złota Ci da. Naprawdę to jest takie proste? Demony rozdają wory złota na prawo i lewo? Wystarczy tylko poprosić?
|
N sty 24, 2010 12:55 |
|
|
|
 |
Monosiu
|
Domo istnieją, rozmawiałam kiedyś z egzorcystą, który opowiadał, dość oględnie, o rzeczach, których doświadczył podczas wypędzania złych duchów. Poza tym, polecam książkę "Wyznania Egzorcysty" - Księdza Gabriele Amorth'a. Bardzo pouczająca książka.
|
Pt sty 29, 2010 17:21 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Domo istnieją, rozmawiałam kiedyś z egzorcystą, A ja usilnie staram sie porozmawiac z demonem i nie wychodzi. Wniosek z tego; egzorcysci sa gadatliwi, demony nie. Ewentualnie demony nie istnieja a egzorcysci tak. Wybierz co chcesz.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Pt sty 29, 2010 23:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dural napisał(a): A ja usilnie staram sie porozmawiac z demonem i nie wychodzi. Wniosek z tego; egzorcysci sa gadatliwi, demony nie. Ewentualnie demony nie istnieja a egzorcysci tak. Wybierz co chcesz. A on usilnie bawi sie z Tobą w ciuciubabkę......a jak już pozwoli Ci na rozmowę, to zagada Cię przez wieczność.
|
So sty 30, 2010 9:11 |
|
 |
No
|
Monosiu napisał(a): Domo istnieją, rozmawiałam kiedyś z egzorcystą, który opowiadał, dość oględnie, o rzeczach, których doświadczył podczas wypędzania złych duchów. Poza tym, polecam książkę "Wyznania Egzorcysty" - Księdza Gabriele Amorth'a. Bardzo pouczająca książka. Porozmawiaj z bioenergoterapeutą, też usłyszysz różne ciekawe historie o leczeniu chorób za pomocą kosmicznych energii, czakrach itd. napisano też o tym mnóstwo książek które znajdziesz w dziale z ezoteryką. Pytanie tylko czy ludzie czerpiący różnego rodzaju korzyści z wiary w takie rzeczy są wiarygodnym źródłem.
|
Cz lut 04, 2010 15:56 |
|
|
|
 |
Acro
|
Pewno, że demony istnieją! Ja np jestem demonem seksu! Ale - miłe panie - nie musicie wierzyć na słowo... 
_________________ Religia to para kul potrzebnych jedynie tym, którzy mają słabe nogi (Denis Diderot)
|
Cz lut 04, 2010 17:51 |
|
|
|