Autor |
Wiadomość |
Gita2
|
 Re: Wybory 2010
Alus! Jeśli położę na wagę zalety i wady Kurskiego, przeważą zalety, ale wątku nie pociągnę, gdyż temat to:"Wybory 2010", a Kurski nie będzie startował w tym roku w wyborach.
|
So lut 06, 2010 9:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Alus! Jeśli położę na wagę zalety i wady Kurskiego, przeważą zalety, ale wątku nie pociągnę, gdyż temat to:"Wybory 2010", a Kurski nie będzie startował w tym roku w wyborach. Jesli przyjmiemy, że kłamstwa, szyderstwo, zdrada należą do cnót głównych 
|
So lut 06, 2010 9:51 |
|
 |
Kamyk
|
Gita2 napisał(a): Niestety nie będę mogła głosować na Jacka Kurskiego z dwóch powodów: 1. Kiedyś wystąpił w programie Kuby Wojewódzkiego Czy to w ogóle jest powód który powinien decydować o tym na kogo głosujemy? Czy nie jest tak, że powinny decydować kompetencje i oddanie sprawie, a nie udział w jakimś programie?
|
So lut 06, 2010 10:07 |
|
|
|
 |
Gita2
|
No cóż, ja jestem dość wymagająca, jeśli chodzi o ludzi w ogóle, a co do polityków tymbardziej. Dlatego dla mnie Palikot to dno, a Kurski dużo stracił z tego względu, że wystąpił w programie Kuby wojewódzkiego. Wszyscy, którzy tam występuja tracą w moich oczach.
|
N lut 07, 2010 18:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisała: Cytuj: A Radek Sikorski chyba nie wystartuje.....rozpętałby jazgot "pradziwych Polaków" że nie chcą Żydówki w pałacu prezydenckim. A ja go nie chcę za sknerstwo. Nie rozumiem jak taki bogaty człowiek zakłada w samochodzie za 200 tys. zł instalację gazową. To tak jakby w Maybachu, czy rolsie zakładać dla oszczędności taką instalację. Żenada na całej linii. Gdyby nie wybuch w samochodzie żony nigdy byśmy się o tym nie dowiedzieli. To jakieś normalne dziadostwo, a nie zdzierżę dziadostwa w pałacu. Jak pomyślę, że dla oszczędności w cerowanych skarpetkach pojedzie na jakiś szczyt, to ciarki po plecach.
|
N lut 07, 2010 20:42 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): No cóż, ja jestem dość wymagająca, jeśli chodzi o ludzi w ogóle, a co do polityków tymbardziej. Dlatego dla mnie Palikot to dno, a Kurski dużo stracił z tego względu, że wystąpił w programie Kuby wojewódzkiego. Wszyscy, którzy tam występuja tracą w moich oczach. Twoje duże wymagania sprowadzają się do wystepowania w jakimś programie??????? Nie interesuje Cię postawa, zachowania prezentowana na codzień??? To może kolejne osoby z PiS spadły....w sobotę w Krakowie w teatrze Groteska robili z siebie błaznów osiris - nic odkrywczego - im bogatszy tym większy sknera, bo większa potrzeba powiększania dóbr. Wtedy nie człowiek posiada pieniądze, ale pieniądze posiadają człowieka.
|
Pn lut 08, 2010 9:05 |
|
 |
Gita2
|
Alus! Wszystko mnie interesuje dotyczące kandydatów, na prezydenta, posłów, czy samorządowców. Udział w różnych programach również. Ten rozrywkowy show w Krakowie wzbudził we mnie mieszane uczucia, na pewno nie dodał punktów występijącym tam osobom, a to głownie z tego powodu, ze występowała również J.Senyszyn. A co jako fanka platformy powiesz na opinię zawartą w Naszym Dzienniku? http://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=po02.txt
|
Pn lut 08, 2010 10:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: osiris - nic odkrywczego - im bogatszy tym większy sknera, bo większa potrzeba powiększania dóbr. Wtedy nie człowiek posiada pieniądze, ale pieniądze posiadają człowieka. Konkluzja Twoja jest prawidłowa, tyle że nie usprawiedliwia to Sikorskiego jako kandydata na te wysokie stanowisko. On się nawet specjalnie nie kryje z tym sknerstwem a to w moich oczach dyskwalifikuje go na takie stanowisko. Nienawidzę i nie cierpię sknerów.
|
Pn lut 08, 2010 10:47 |
|
 |
Gita2
|
Sondaże przedwyborcze różnie wyglądają. http://www.prezydent.iblogger.org/
|
Cz lut 11, 2010 9:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sondaże mają to do siebie, że zniekształcają rzeczywistość na modłę tego, który je zamawia.
|
Cz lut 11, 2010 9:55 |
|
 |
Gita2
|
Dzisiaj swój start w wyborach na urząd prezydenta ogłosił Marek Jurek. Jakie szanse ma Marek Jurek? http://prawicarzeczypospolitej.org/aktu ... ,pokaz,705
|
So lut 13, 2010 21:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jakie szanse ma Marek Jurek? Ma parcie na szkło, więc jest okazja popajacować w telewizorni. Szanse zerowe ale przy okazji zabierze 2,3 procent PiS-owi, więc dla PO to dobrze że startuje.
|
So lut 13, 2010 22:20 |
|
 |
Gita2
|
Wydaje mi się, że szanse Marka Jurka rosną. Proszę nie lekceważyć tego kandydata.
|
Cz lut 18, 2010 17:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita, w wyborach ma szanse jedynie Kaczyński, ktoś z duetu PO oraz ten trzeci, ale na pewno nie Jurek.
|
Cz lut 18, 2010 18:13 |
|
 |
Gita2
|
Przy wyborach bierze sie również uwagę, kto będzie pierwszą damą. Druga tura Kwaśniewskiego, to duża zasługa Jolanty Kwaśniewskiej. Pomimo pieknego zyciorysu Marii Kaczyńskiej, nie sadzę, zby mogła ona dodać punktów prezydentowi. Elektorat RM pamietać będzie jej spotkanie 8 marca roku chyba 2006 z feministkami oraz tolerancyjne podejście pary prezydenckiej do aborcji. Nie łudźmi się, Lech Kaczyński ma bardzo słabe szanse na reelekcję. Niech PiS wystawi innego kandydata, albo poprze Marka Jurka. Zaznaczam, że to nie jest odosobniona opinia.
|
Cz lut 18, 2010 19:41 |
|
|
|