Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 21:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
 Protest przeciw meczetowi w Warszawie 
Autor Wiadomość
zbanowany na stałe

Post Re: Protest przeciw meczetowi w Warszawie
Z ta wysokoscia skojarzyl mi sie Maszt Radiowy w Konstantynowie 650 m!!
No ale TEZ sie zawalil. :P

Śr mar 31, 2010 20:06

Teresse napisał(a):
Minaret jest symbolem panowania islamu na danym terenie. Dlatego musi byc wyzszy niż wieże kościołów. Nie wiem jaki będzie nasz- ale jesli wyższy- to juz wszystko jasne.

18 metrów. Raczej niższy od większości kościołów, które muszą być wysokie, aby symbolizować panowanie chrześcijaństwa na danym terenie.

Śr mar 31, 2010 22:05
Jajko napisał(a):
Teresse napisał(a):
Minaret jest symbolem panowania islamu na danym terenie. Dlatego musi byc wyzszy niż wieże kościołów. Nie wiem jaki będzie nasz- ale jesli wyższy- to juz wszystko jasne.

18 metrów. Raczej niższy od większości kościołów, które muszą być wysokie, aby symbolizować panowanie chrześcijaństwa na danym terenie.

Spokojnie- Jajko- może dożyjesz nowego Pana...
Zatęsknisz wtedy za starym... :razz:

Śr mar 31, 2010 22:16

Cyryl napisał(a):
Rojza Genendel,przypuszczam,że Tobie nawet świątynia diabelska by nie przeszkadzała.Jedynym pozytywnym skutkiem opanowania Europy przez islamistów byłoby poprawienie przez nich zakresu tolerancyjnosci u takich osób jak Ty przy użyciu bata i podobne argumenty.Wikkanki jako czarownice pierwsze dadzą głowę pod miecz.

Z łaski swojej, bez osobistych wycieczek.
Istotnie, dla mnie świątynie jakichkolwiek wyznań to tylko budowle. Bardzo chętnie je zwiedzam, dla estetycznej przyjemności.

Śr mar 31, 2010 22:55

To zwiedż sobie następnym razem dla przyjemnosci estetycznej świątynię z krzyżykiem wiszącym na odwrót.

Cz kwi 01, 2010 11:23

Teresse.Jedynym szczęśliwym przypadkiem dla Polski jest to,że jest krajem niezamożnym .Dlatego
nie pchają się do nas muzułmańscy emigranci sciągający następnie rodziny i żerujący na zasiłkach.Na szczęscie dalej atrakcyjne pozostaną dla nich bogatsze kraje Zachodniej Uropy i Skandynawia i niech tak będzie dalej ze szkodą dla nich i pozytkiem dla nas.Zaznaczę ,że nie mam nic przeciw innym emigrantom np. z Wietnamu.

Cz kwi 01, 2010 11:31

Cyryl napisał(a):
To zwiedż sobie następnym razem dla przyjemnosci estetycznej świątynię z krzyżykiem wiszącym na odwrót.

Na pewno skorzystam, w przerwie między piciem krwi noworodka a warzeniem w kotle datury...

Cz kwi 01, 2010 11:33

to pośpiesz się,bo jak islamisci opanują Europę,to utną głowę

Cz kwi 01, 2010 11:43

Cyryl napisał(a):

Chętnie. Znasz jakąś?

Cz kwi 01, 2010 14:17

jajko,niestety nie znam,ale myślę,że jak będziesz wytrwale do tego dążył ,to znajdziesz odpowiednią dla siebie świątynię.

Cz kwi 01, 2010 14:39

Ja bym również prosił, bez osobistych wycieczek. I wróćcie do tematu

Cz kwi 01, 2010 14:58

Cytuj:
Poogladaj sobie muzułmańskie getta na przedmiściach Paryża,Lyonu, Malmo albo w Londonistanie.Najpierw pojawiaja się budy z kebabami i różne kramy,potem przybywa brunetów o sniadych cerach i pań w róznych burkach i chustach na głowach,powstaje minarecik ,a na koniec niedobitki rdzennych mieszka ńców same się wyprowadzają z takich dzielnic.Jednocześnie jak meczety się wypełniają,pustoszeją kościoły.Śpij sobie dalej w nieświadomości,któregoś pięknego poranka obudzi Cie wycie muezina z meczetu w Twojej dzielnicy

Co ma meczet wspólnego z budami z kebabami ? Gdzie w Polsce są getta muzułmańskie ? Na czym polega wina muzułmanów w tym, że kościoły pustoszeją ? To jest właśnie dowód naszej słabości: nie musielibyśmy się bać muzułmanów, gdybyśmy byli chrześcijanami. A my robimy odwrotnie: ło matko, matko, kościoły pustoszeją - więc trzeba protestować przeciwko budowie meczetu, bo inaczej będą pustoszeć jeszcze bardziej ! Nie boję się muezinów. To, czy nas wybiją muzułmanie, to wyłącznie nasz problem. I nie załatwi się go durnymi zakazami burek czy meczetów. Wiem, że jest o wiele przyjemniej PROTESTOWAĆ, wywieszać idiotyczne plakaty i podbudowywać się świadomością, że jest się "przebudzonym". Wszystko, byle tylko odwrócić wzrok od siebie. Bo to my wyrzuciliśmy naszą wiarę z Europy. Islam po prostu wchodzi w opuszczone miejsce. Sami tego chcieliśmy. Zasłużyliśmy na wyniszczenie. Szczerze mówiąc, nawet mnie to cieszy. Spełniają się przewidywania tych, których nikt nie chciał słuchać. Europa od dawna nie zasługuje na lepszy los. A mnie nie zależy na ziemskim zwycięstwie, zdobyczach terytorialnych itp.

Cytuj:
Nie wiem jak ty, ale ja już nie mam nadziei na jakieś masowe przebudzenie. Możesz im podtykać pod nos pisma islamu

Hehe, bo widzisz Teresse, od tego czytania pism islamu zaczęłaś nam teraz podtykać pod nos pisma chrześcijańskie, pisząc, jakie to one są brzydkie.. ostatnio nawet wychwalałaś jakiegoś imama za jego wiarę ! O co Ci więc teraz chodzi ? Kara od Boga ? No cóż, nie mnie osądzać..

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pt kwi 02, 2010 8:42

Johny99.Skoro uważasz,że Europa zasługuje na wyniszczenie to proponuję bardziej zatroszczyć się o własne zdrowie psychiczne :badgrin: .Może jeszcze napiszesz,że na wyniszczenie zasługują chrześcijanie w Pakistanie,Nigerii albo w Egipcie????
W Polsce na razie nie ma gett muzułmańskich i mam nadzieję,że nie powstaną,kościoły też są pełniejsze niż w innych krajach.Ale ci którzy uważają,że problem jest odległy od Polski,są w błędzie.Podaje link do blogu,który pojawił się na polskiej stronie internetowej popierający czeczeńskich terrorystów i zawierajacy treści szkalujące naszą wiarę
http://www.euroislam.pl/index.php/2010/ ... terroryzm/

Pt kwi 02, 2010 11:52

Gdzie ja powiedziałem, że chrześcijanie zasługują na wyniszczenie ? Oczywiście że nie zasługują, tak jak i muzułmanie nie zasługują. Na wyniszczenie zasługuje laicka Europa, która wyrzekła się chrześcijaństwa i dlatego właśnie pozwala rozwijać się agresywnej postaci islamu na swoim terenie. I nic tu nie pomoże absurdalny pomysł zakazywania kilkudziesięciotysięcznej wspólnocie wyznaniowej o uregulowanej sytuacji prawnej zbudowania sobie świątyni. Nawet jeśli zaczną tam składać ofiary z dzieci to co - zburzymy im to z tego powodu ? Szkoda by było ładnego budynku ( widziałem projekty ).. zresztą - ja jestem chrześcijaninem i mnie nikt nie obiecywał przyjemnego, bezpiecznego życia w świecie pełnym chrześcijan. Być może, jak niektórzy uważają, islam jest Antychrystem - tym bardziej nic na niego nie poradzimy. Trzeba czekać na Chrystusa i trwać w wierze, a nie się wygłupiać lataniem z plakatami.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Pt kwi 02, 2010 12:08

Johny99.Nasi przodkowie nie czekali,aż Chrystus za nich pewne sprawy załatwi tylko pod Wiedeń albo na Dzikie Pola wyruszali,co nie znaczy ,że nie polecali się Bożej Opatrzności.Nie siedzieli i czekali ,aż ich Tatarzy albo Turcy wyrżną jak barany.Nie wypisuj mi tu jakichś apokaliptycznych bajek.Właśnie trzeba plakatować i informować,bo sporo ludzi ma wodę z mózgu zrobioną przez różnych jajogłowych bo czytają o "religii pokoju".Może przynajmniej uda się uratować część Europy przed tą zarazą.

Pt kwi 02, 2010 12:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona