Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wątek powitalny :)
Witamy wszystkich nowo przybyłych... 
|
Cz kwi 01, 2010 21:37 |
|
|
|
 |
Neytiri
|
No to czas na mnie,od jakiegoś czasu czytuje to forum,a trafiłam tu dość...nietypowo Mam na imię Iza,mam 25 lat.Moje hobby to hodowla zwierząt egzotycznych,głównie węży,ale nie tylko...i to właśnie dzięki mojej pasji trafiłam tutaj  Najpierw wpadłam do waszej galerii,ponieważ są tam zdjęcia z hodowli pana R.Kubika którego bardzo cenię jako hodowcę i miłośnika tych pięknych stworzeń. Potem przy okazji przejrzałam wasze forum i bardzo mi się spodobało.Widzę że toczy się tu wiele mądrych,ciekawych dyskusji i o ile tylko czas pozwoli będę częściej wpadać. Przy okazji "odświeżyłam" swoją wiarę,bo ostatnio nie wiem sama czemu jakoś oddaliłam się od Kościoła...może w ferworze codziennej pogoni "za chlebem" zapomniałam o tym co najważniejsze. Tak to moje ukochane węże zaprowadziły mnie z powrotem do Kościoła...być może dla niektórych dziwna historia,ale prawdziwa Pozdrawiam wszystkich na forum.
|
N kwi 04, 2010 15:15 |
|
 |
Charles
|
Witam. Nazywam się Kamil mam 18 lat i jestem z Górnego Śląska. Chodzę do technikum na profil elektronik. Na forum wpadłem przypadkiem  Jestem osobą wierzącą. Pozdrawiam.
|
N kwi 04, 2010 18:42 |
|
|
|
 |
wesolek
Dołączył(a): Wt kwi 06, 2010 12:33 Posty: 1 Lokalizacja: brzesko
|
Witam wszystkich jestem tu nowa
|
Wt kwi 06, 2010 12:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Neytiri napisał(a): Najpierw wpadłam do waszej galerii,ponieważ są tam zdjęcia z hodowli pana R.Kubika którego bardzo cenię jako hodowcę i miłośnika tych pięknych stworzeń.
Bóg naprawdę działa czasem w dziwny sposób. Witamy wszystkich nowych. 
|
Pt kwi 09, 2010 21:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzień dobry  Daniel, 35 lat, północno-zachodnia część Polski. Pozdrawiam!
|
Cz kwi 29, 2010 8:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witamy.
|
Cz kwi 29, 2010 21:00 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
I zachęcamy szersze grono do wypowiadania się w kwestiach nie tylko związanych z religią i wiarą - ale społeczno politycznych 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt kwi 30, 2010 12:30 |
|
 |
mPL
|
Witam wszystkich. Zarejestrowalem się ponieważ interesuje mnie historia a co za tym idzie religia oraz podział chrzescijanstwa. Niedlugo wybieram się na studia. Mieszkam w centrum mazowsza. Pozdrawiam.
|
So maja 01, 2010 19:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witamy i pozdrawiamy. (:
|
Pt maja 07, 2010 22:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Witam wszystich serdecznie. Mam na imię Jarek, lat 40, jestem z Podlasia. Pozdrawiam. 
|
Śr maja 12, 2010 19:24 |
|
 |
zagubiona_21
|
Witaj;) Owocnych dyskusji;)
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Cz maja 13, 2010 19:23 |
|
 |
cezary1
Dołączył(a): Pt maja 21, 2010 17:13 Posty: 1 Lokalizacja: Sztokholm/Szwecja
|
witam was jestem cezary i mam pytanie czy wiara katolicka jest naprawdę czy to bujdy człowieka w bieli
|
Pt maja 21, 2010 17:22 |
|
 |
zagubiona_21
|
pytasz czy wiara katolicka istnieje?? raczek tak o ile nie mam omamów;) Człowieka W Bieli nie widziałam, ale bywa tu czasem CzłowiekBezOczu może go zna;)
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Pt maja 21, 2010 17:29 |
|
 |
xMarcinx
Dołączył(a): Pn maja 24, 2010 17:40 Posty: 2 Lokalizacja: Holy City
|
Witam! Jestem Marcin, mieszkam w Częstochowie. Na forum wpadłem przypadkiem. Po przeczytaniu kilku wątków stwierdziłem, że może być ciekawe więc się zarejestrowałem  pozdrawiam!
|
Pn maja 24, 2010 17:56 |
|
|
|