Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Autor |
Wiadomość |
Dural
zbanowany na stałe
|
 Re: Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Elbrus, Ty masz bardzo naganne podejscie do kobiet. Zarowno Julce jak Gicie2 nie chodzi przeciez o prawde. One wymarzyly sobie zamach na swojego idola i to wszystko. Napiszesz "kwiaty zaatakowaly odurzajaca wonia obsluge i poczlapaly do szafy, by przezyc upadek samolotu" bedziesz dla nich wybitna jednostka swiata nauki. A Ty tylko zbijasz z pantalyku i zbijasz. Tak dzentelmen nie robi! 
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Cz kwi 22, 2010 15:09 |
|
|
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
Dural napisał(a): Elbrus, Ty masz bardzo naganne podejscie do kobiet. Zarowno Julce jak Gicie2 nie chodzi przeciez o prawde. One wymarzyly sobie zamach na swojego idola i to wszystko. Napiszesz "kwiaty zaatakowaly odurzajaca wonia obsluge i poczlapaly do szafy, by przezyc upadek samolotu" bedziesz dla nich wybitna jednostka swiata nauki. A Ty tylko zbijasz z pantalyku i zbijasz. Tak dzentelmen nie robi!  Po 1. to jest tylko Twoje zdanie- niestety błędne Po 2. skąd możesz wiedzieć o co nam chodzi i dlaczego wypowiadasz się w naszym imieniu? Po 3. Lech Kaczyński nie był moim idolem Po 4. Ironia wylewa się z was non stop
|
Cz kwi 22, 2010 15:38 |
|
 |
Gita2
|
Dural z Tobą nie mozna dyskutować, nad Toba trzebą ubolewać. Z Alus, chociaż nie zgadzam się diametralnie mozna dyskutować, zmień awatar na "[...]" to bardzo blisko "dural". Myślę, że to mój ostatni post w temacie "Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli". Szkoda, że poważny temat sprowadzasz do parodii, a gdzie moderatorzy? Gdy wprowadziłam wątek: "Żałoba narodowa" został zamkniety, a pozostał ten na którym grasuje niejaki [...] dural.
[...] - krytyka też ma swoje granice i nie pozwalamy tu na obrażanie innych. Kamyk
|
Cz kwi 22, 2010 16:58 |
|
|
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
1. Jezeli MOJE zdanie, to skad TY wiesz, ze bledne? 2. Z tych niezwykle spojnych i trafnych wypowiedzi! Perelek elokwencji ktore wypisujecie! 3. Wrodzona skromnosc nakazala mi pominac idola numer 1, oboje wiemy, ze LK byl idolem nr2. 4 Ironia potwierdzila. Tu masz racje.  Gita2 duzo racji, duzo, ale kto grasuje w tym watku, to bym sie spieral. Jesli Ty uwazasz potrzebe powaznego podchodzenia to glupot ktore wypisujesz to wlasciwie niczym sie nie roznimy. Z jedna mala poprawka, ja zdaje sobie sprawe z tego, ze glupoty pisze.
|
Cz kwi 22, 2010 17:18 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
Dural napisał(a): 1. Jezeli MOJE zdanie, to skad TY wiesz, ze bledne? 2. Z tych niezwykle spojnych i trafnych wypowiedzi! Perelek elokwencji ktore wypisujecie! 3. Wrodzona skromnosc nakazala mi pominac idola numer 1, oboje wiemy, ze LK byl idolem nr2. 4 Ironia potwierdzila. Tu masz racje.  Gita2 duzo racji, duzo, ale kto grasuje w tym watku, to bym sie spieral. Jesli Ty uwazasz potrzebe powaznego podchodzenia to glupot ktore wypisujesz to wlasciwie niczym sie nie roznimy. Z jedna mala poprawka, ja zdaje sobie sprawe z tego, ze glupoty pisze. 1. Bo odnosi się do mojego , niestety błędna interpretacja ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) 2. Nadal pytam dlaczego wypowiadasz się w imieniu innych osób? 3 i 4 .Twoje ironiczne wypowiedzi świadczą o Tobie... Głupotą jest mówić o ludziach " głupi" , " durni" , ironicznie wypowiadać się o nich, tylko dlatego,że mają inne zdanie/wartości i poglądy od Ciebie. Na tym zakończę Twoje prywatne , ironiczne najazdy , bo temat jest o czym innym. Jeśli Ci nie pasuje zdanie innych to nie czytaj i się po prostu nie wypowiadaj, a nie pisz o innych,że są głupi , bo tym sposobem sam wypisujesz głupoty .. 
|
Cz kwi 22, 2010 18:38 |
|
|
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Cytuj: Po 4. Ironia wylewa się z was non stop
Lepiej rozlewac ironię, niz rozsiewać głupote. Ironia jest celowa, głupota niestety bywa wrodzona 
_________________ Właściciele agencji towarzyskiej tym się różnią od polityków, że posiadają
umiejętność ogarnięcia bur..lu.
|
Cz kwi 22, 2010 19:57 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
nie wstyd Ci obrażać ludzi? Bo ja sobie nie życzę takich tekstów w stosunku do mojej osoby czy kogokolwiek innego !
|
Cz kwi 22, 2010 20:00 |
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Hmmmm o ile mi wiadomo to personalnie nie pisałem, ale skoro czujesz się urazona ... Skad wiesz kogo miałem na mysli? Nie jestes pepkiem swiata i osobiscie nie spedzasz mi snu z powiek, ani tez nie zaprzatasz mi umysłu. Tak więc opanuj sie kobieto.
Akurat miałem na myśli Naczelnego Siewcę z Torunia i jego Dwór.
_________________ Właściciele agencji towarzyskiej tym się różnią od polityków, że posiadają
umiejętność ogarnięcia bur..lu.
|
Cz kwi 22, 2010 20:15 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
nie mierz ludzi swoją miarą eu_geniusz ... tyle mam Ci do powiedzenia
|
Cz kwi 22, 2010 20:18 |
|
 |
w64u14
|
Alus napisał(a): Cytuj: Alus! A jak strzelali naszym jeńcom wojennym w tył głowy, to kim byli? Sytuacja w żaden sposób nie porównywalna. Cytuj: Wywiad rosyjski jest profesjonalny. Profesjonalizm wyklucza głupotę. ale ktoś też powiedział, że nie ma zbrodni doskonałej
|
Cz kwi 22, 2010 23:05 |
|
 |
w64u14
|
http://www.youtube.com/watch?v=SMwaMTP8HSQa tą piosenkę J.Kaczmarskiego dedykuję Teresie i Juli
|
Cz kwi 22, 2010 23:09 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Cytuj: ale ktoś też powiedział, że nie ma zbrodni doskonałej Jack the Ripper, Hoffa?
|
Pt kwi 23, 2010 12:19 |
|
 |
Cyryl
|
Dural napisał(a): Przypuszczam, ze przedstawiciele (ambasady) innych panstw jednak byli obecni. A moze przywodcy innych panstw porownali sobie kamien z grobu Jezusa i ten prezydentowego sarkofagu? Moze doszli do wniosku, ze cos tu nie tak? Obama to czlowiek wierzacy! Tak Obama to człowiek wierzący,jak pozostali prezydenci USA.Czytałem,że co roku biorą udział w obrzędach przed posągiem 13-metrowej sowy,podobno gdzieś w Kaliforni to robią.
_________________ "Mówi głupi w sercu swoim-Nie ma Boga" Psalm 14
|
Pt kwi 23, 2010 12:43 |
|
 |
mazli
|
eu_geniusz napisał(a): Nie jestes pepkiem swiata i osobiscie nie spedzasz mi snu z powiek, ani tez nie zaprzatasz mi umysłu. Tak więc opanuj sie kobieto. eu_geniusz napisał(a): Akurat miałem na myśli Naczelnego Siewcę z Torunia i jego Dwór. Upór i częstotliwość z jaką poruszasz eu_geniuszu kwestię tego pana pozwala mi myśleć, iż faktycznie - nie *Julka* - ale o. Rydzyk jest dla Ciebie pępkiem świata i osobiście spędza Ci sen z powiek, oraz zaprząta Ci umysł. Dural napisał(a): One wymarzyly sobie zamach na swojego idola i to wszystko. Pomijając idoli nie jest głupotą stwierdzenie, że władze rosyjskie mają w swojej działalności gangsterskie sukcesy. Co więcej ZSRR, czy Rosji nigdy nie zależało by ktoś ich lubił - zawsze chodziło o to, aby się ich wszyscy bali. Nie oznacza to, że nastąpił zamach, ale pozostawia pewną otwartą furtkę i to nie jest głupie.
|
Pt kwi 23, 2010 13:00 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... prasa.htmlhttp://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... prasa.htmlhttp://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html( tak sobie myślę,że gdyby nawet oficjalnie potwierdzono ,że to był zamach to ludzie i tak mówiliby " no co Ty .. to był wypadek")
|
Pt kwi 23, 2010 15:19 |
|
|
|