Autor |
Wiadomość |
Awa
|
 Re: FILM "SOLIDARNI 2010"
Alus trochę teraz współczuję ,,tropicielom".Odnaleźć i prześwietlić każdego z wypowiadających się w filmie to masa mrówczej roboty.Mają jednak doświadczenie w inwigilacji to poradzą sobie. Sweet Childzie Cytuj: Natomiast jeśli już doszukiwać się jakiejś misji w telewizji publicznej, to uważam, że powinna ona polegać na równaniu w górę (elity) a nie w dół (masy ,tłum ,pospólstwo) Niby ta elita to wyżej wymienieni? Do Kmicica ktoś wreszcie powinien powiedzieć:,,Kończ waść... Co twoim zdaniem jest misją telewizji?Bycie tubą rządową?Jakby chciała Lipińska (nie ona jedna).
|
Cz kwi 29, 2010 20:25 |
|
|
|
 |
Elbrus
|
Awa napisał(a): Mają jednak doświadczenie w inwigilacji to poradzą sobie. Przecież nazwa pratii zobowiązuje - POstkomunistyczne pachołki agentury obcych wpływów. Cytuj: Co twoim zdaniem jest misją telewizji?Bycie tubą rządową?Jakby chciała Lipińska (nie ona jedna). Nie wiem jak SweetChild, ale ja inaczej widzę misję tvp (jako ani tuby rządowej, ani opozycyjnej).
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Cz kwi 29, 2010 20:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Alus trochę teraz współczuję ,,tropicielom".Odnaleźć i prześwietlić każdego z wypowiadających się w filmie to masa mrówczej roboty.Mają jednak doświadczenie w inwigilacji to poradzą sobie. Nie sądzę aby zadawali sobie wiele trudu z wyszukiwaniem Wskazane osoby są powszechnie znane - kto z Polaków nie zna serialu "Dom", "Plebania". A radnego PiS z jego pomysłami na promocję partii, też media nieraz pokazywały.
|
Cz kwi 29, 2010 20:36 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Tak się składa Alus, że moja siostra mieszka w Kościerzynie i zna tego rolnika spod Kościerzyny, a więc zacznij się nareszcie wstydzic, że powtarzasz bzdury.
|
Cz kwi 29, 2010 21:13 |
|
 |
Elbrus
|
Gita2 napisał(a): Tak się składa Alus, że moja siostra mieszka w Kościerzynie i zna tego rolnika spod Kościerzyny, a więc zacznij się nareszcie wstydzic, że powtarzasz bzdury. A co to za róznica, że uprawia ziemię? Jest w PIS, to już wiadomo jakie będzie jego zdanie w tej sprawie (no może poseł Poncyljusz trochę odstaje od "linii partii", ale to wyjątek). Naciąganie tego pod "spontaniczną reakcję Polaków" jest kpiną z widzów (z inteligencji jak i emocji).
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Cz kwi 29, 2010 21:17 |
|
|
|
 |
Gita2
|
Kpiną to jesteście wy fani platformy obłudników i cynicznego kandydata na prezydenta.
|
Cz kwi 29, 2010 21:19 |
|
 |
Awa
|
Zapodam linka do bardzo kulturalnej ,,rozrywki".To reprezentanci elyty -prawdziwi! http://eskarock.pl/index.php?page=poranny_eska_rock_new
|
Cz kwi 29, 2010 21:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita2 napisał(a): Tak się składa Alus, że moja siostra mieszka w Kościerzynie i zna tego rolnika spod Kościerzyny, a więc zacznij się nareszcie wstydzic, że powtarzasz bzdury. A czy ja kwestionowałam postac "rolnika z Kościerzyny"? 
|
Cz kwi 29, 2010 22:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Właśnie tego typu idiotyzmy ogląda młodzież, i ta o mniejszych objętościach mózgu robi wpis do księgi kondolencyjnej : "Ch....... Ci w d............." co miało miejsce w Gorzowie Wlkp. To właśnie rękami tej młodzieży PO ma tak wysokie notowania i możliwe że wybierze Komorowskiego. Wojewódzki z konsekwentną premedytacją kieruje przekaz do takiego bez mózgowego, młodego elektoratu. To nie jest wybryk, tylko w pełni świadoma agitacja. Wojewódzki jest niezwykle inteligentny a zarazem do cna zepsuty moralnie.
|
Pt kwi 30, 2010 7:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
. Wojewódzki????? Inteligentny?????!!!!!
Hm....
|
Pt kwi 30, 2010 7:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: To właśnie rękami tej młodzieży PO ma tak wysokie notowania i możliwe że wybierze Komorowskiego.. Labidzicie non stop o pogardzie PO, o niszczeniu PiS i Prezydenta....a Twój wpis to do jakiej kategorii należy?....z góry wiesz kto wpisał??? Wojewódzki jest inteligentny, tyle, że marnuje ten talent na kontrowersyjną promocję samego siebie....nadmiernie wybujałe ego.
|
Pt kwi 30, 2010 7:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
. No to widać ja jestem inteligentny inaczej. Jeśli takich ludzi uważa się za inteligentnych to ja chyba oficjalnie wystąpię o tytuł forumowego głupka...
|
Pt kwi 30, 2010 7:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: No to widać ja jestem inteligentny inaczej. Jeśli takich ludzi uważa się za inteligentnych to ja chyba oficjalnie wystąpię o tytuł forumowego głupka... Można go nie lubic, nie oglądać, ja nie oglądam, ale uznaję, że jest inteligentny.. Zdarzyło mi sie obejrzeć kilka rozmów, tylko z racji na osobę biorącą udział w programie. Inteligencja Wojewódzkiego przejawia się w tym m.in. że doskonale potrafi zaakceptowac warunki stawiane przez rózmówcę, dostosować się i uszanować jego poglądy. Gdy przyjdą głupki, które za każda cenę chcą medialnie zaistnieć, Wojewódzki schodzi do poziomu rozmówcy i robi z siebie głupka. A niewielu dziennikarzy potrafi nie forsować własnych przekonań, wizji.
|
Pt kwi 30, 2010 7:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
. Tak, ja też widziałem kilka programów, ale szybko przestałem oglądać. Zauważyłem też zjawisko, które opisujesz i może jest to jakaś sprawność medialna, ale dla mnie z inteligencją niewiele ma wspólnego. Inteligentny jest dla mnie człowiek, który potrafi sensownie spożytkować wiedzę i umiejętność kojarzenia jakie posiada. Przez moment też miałem złudzenie, ale to co on robi generalnie jest tak głęboko pod poziomem, że ja wolę uznać się za zbyt głupiego do tego rodzaju inteligencji. Naprawdę.
|
Pt kwi 30, 2010 7:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Geniusz jest bliski szaleństwu i tak bym postrzegał Kubusia. Jest niezwykle elokwentnym erudytą ale też obłąkanym narcyzem.
|
Pt kwi 30, 2010 8:10 |
|
|
|