Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 16:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 propaganda gejowska na Uniwersytecie Warszawskim 
Autor Wiadomość
Post Re: propaganda gejowska na Uniwersytecie Warszawskim
Pavl6 napisał(a):
Ja, gdybym był lekarzem w Meksyku wolałbym pójść do więzienia, niż zamordować bezbronną istotę ludzką.

Ja też. Ale co to ma wspólnego z tematem? :co:

Pt kwi 30, 2010 12:27

Tylko tyle, że wspomniał o tym AHAWA ;).

Pt kwi 30, 2010 13:18

Tak WHO drogą głosowania "uchwaliło",że homoseksualizm już chorobą nie jest.......... .A,że pana Camerona wywalono z takiego towarzystwa,nie będę komentował.U nas w psychologicznych kregach też różne rzeczy dziwne ostatnio się działy.

Pt kwi 30, 2010 14:34

A UE uchwaliło, że ślimak jest rybą. Tak to jest we współczesnym świecie. Chcą z nas zrobić debili.

Pt kwi 30, 2010 14:58

tak, tylko że na jakiej podstawie ma to byc choroba?wirus z powietrza?wada genetyczna?
rownie dobrze z heteryków mozna zrobic chorych, albo ze wszytskich ludzi ktorzy wola seks taki a nie inny.

Pt kwi 30, 2010 17:06

Dokładniej choroba psychiczna. Na takiej podstawie, że ma jej cechy.

Pt kwi 30, 2010 19:52

przy takim rozumowaniu, kazdy z nas jest chory psychicznie i bedzie mial tego obiawy.
za gejami nie przepadam,ale nie bede nikogo pacyfikować.
jezeli uczelnia pozwala na to czy tamto, to widocznie ma ku temu powod. zreszta mozna zawsze sobie zgodnie z prawem pikiete urządzic i juz.

Pt kwi 30, 2010 21:45

Uczelnia może i ma powód, ale i ludzie kiedyś mieli powód, aby twierdzić, że Ziemia jest płaska. Jaki? Podobno tak pisało w Biblii. Podobno, bo gdy ludzie już odkryli, że Ziemia jest okrągła zaczęli mówić, że w Biblii też tak pisze. Ja tam do gejów nie mam ani negatywnego, ani pozytywnego stosunku, ale przyjąłem, że chorych należy leczyć. Patrząc na obecny świat, to rzeczywiście, wiele ludzi ma objawy choroby psychicznej.

Pt kwi 30, 2010 21:55

ludzie szybko zmieniaja zdanie.przyanjmniej cieszmy sie ze mozemy swoje zdanie wyrażac.
jezeli cos chcemy bardzo mocno sobie wyjasnic to i teraz dla kogos Ziemia bedzie plaska.bo tak mu bezdie pasowalo.
jednym pasuje to ze gej to zaraz osoba chora psychicznie, a mi to nie pasuje i tak nigdy uwazac nie bede.

Pt kwi 30, 2010 22:07

Mi to nie pasuje, bo gdyby świat zostałby tak stworzony, że normalne byłyby różne formy partnerstwa to ja bym nie uważał, że inne niż mi pasują są chorobą. Po prostu jestem realistą i jeżeli wszystko wskazuje na coś, to tak po prostu jest. A wszystko wskazuje, że homoseksualizm to choroba psychiczna.

So maja 01, 2010 15:25

wiec ta "choroba psychiczna" ciągnie sie od starozytnosci i nie ma sensu jej leczyc.geje krzywdy nikomu nei robia.bo toich wybor a wybory innych trzeba szanowac.bardziej martwilabym sie o znerwicowana sasiadke niz o geja ktoremu jest ze soba dobrze.

p.s skoro byla pro gejowska debata, mozna zrobic debate pro hetero i jest rownowaga.

So maja 01, 2010 17:41
UW zrezygnował z wykładu p. Camerona, w zamian za to wystąpił na antenie RM, gdzie obwieścił, że według jego oceny 30 % duchownych ma skłonności homoseksualne.

Wt maja 11, 2010 22:59

Ci z Radia Maryja też ? :o

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr maja 12, 2010 8:57

Kolejna kompromitacja UW - z Singerem gadać nie będziemy, bo ma kontrowersyjne poglądy. Tym razem GW interweniowała zbyt późno :( No to Singer wystąpił w księgarni, zarzucił wstrząśniętych słuchaczy wstrząsającymi opiniami że zwierzęta też cierpią, więc trzeba o nie dbać (szkoda że nikt nie wpadł na zorganizowanie pogadanki w przedszkolu, pożytek byłby może nawet większy), pojechał i lotto mu uniwersytet. Chyba słusznie.

http://wyborcza.pl/1,75248,7870181,Konf ... nicji.html

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr maja 12, 2010 9:12

Tęczowa dyktatura - Rozmowy niedokończone w Radiu Maryja (2010-04-25)
Gość specjalny:
dr Paul Cameron - amerykański psycholog, specjalista z zakresu psychologii społecznej, ekspert w tematyce społeczno-obyczajowej,
prezes Family Research Institute, były doradca rządów USA i Kanady ds. rodziny.

89'39''
Słuchacz pyta się o ilość homoseksualistów wśród duchowieństwa
(w związki z ostatnimi aferami pedofilskimi, gdyż jak wiadomo homoseksualiści znacznie częściej molestują dzieci niż heteroseksualiści).

Doktor odpowiada, że problem dotyczy ok. 30% katolickich księży.
Zgadza się z kardynałem Bertone, że problemem nie jest celibat a właśnie homoseksualizm (z jego rozpasaną propagandą...).
Badania przeprowadzone w USA wskazują, że w amerykańskich diecezjach
4,3% księży było oskarżonych o molestowanie, a 81% spośród ich ofiar stanowili chłopcy.

Później dzwoni Ojciec Dyrektor, który podważa wiarygodność (!!) takich zestawień jako niesprawiedliwie uogólniających, a ponadto
stwierdza, że to co się teraz dzieje, to skutek działania ciemnych mocy (pewnie masonerii), które
wprowadzają "takich ludzi" do seminariów, żeby rozmontować Kościół Katolicki od środka.

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

So maja 15, 2010 19:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona