Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 16:57

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 89  Następna strona
 Wybory 2010 
Autor Wiadomość
Post Re: Wybory 2010
Johnny99, tu nie chodzi o to czy dana osoba będzie dobrze reprezentować nasz kraj za granicą, tylko oto że wybór Komorowskiego otworzy PO drogę do kręcenia lodów.
Walka będzie zażarta bo beneficjentów kręcenia lodów jest dosyć sporo.

Wt maja 11, 2010 10:16
osiris napisał(a):
Johnny99, tu nie chodzi o to czy dana osoba będzie dobrze reprezentować nasz kraj za granicą, tylko oto że wybór Komorowskiego otworzy PO drogę do kręcenia lodów.
Walka będzie zażarta bo beneficjentów kręcenia lodów jest dosyć sporo.

Kręciło lody SLD z Kwasniewskim, PiS z L. Kaczyńskim czas na PO :D

Wt maja 11, 2010 10:18
Podaj przykłady kręcenia lodów przez PiS, bo jakoś nie kojarzę?

Wt maja 11, 2010 10:26
osiris napisał(a):

Szkoda mojego czasu :D - ja na forum wyrażam tylko moje osobiste zdanie, nie jest ono dla mnie warsztatem pracy.

Wt maja 11, 2010 10:27

Cytuj:
Człowiek, który nie wie jak pozyskał horrendalny majatek - serwuje kilka wrsji, każda bardziej abstrakcyjna od poprzedniej - może dać jakiejkolwiek świadectwo komukolwiek?

Alus, co z Ciebie taka lustratorka ? Mnie nie obchodzi kim był Piskorski, mnie obchodzi czy doszło do takiego zdarzenia. A skoro nawet członek sztabu Komorowskiego nazywa to "wpadką", to chyba jest coś na rzeczy ;)

Cytuj:
Czy kompromituje Komorowskiego, że wspomniał fakt - Polacy jako jedyni w historii zdobyli Moskwę

Niekoniecznie trzeba o tym wspominać podczas uczestniczenia w święcie narodowym Rosjan ;) Co byś powiedziała, gdyby np. Merkel z okazji 3 maja stwierdziła, że ma satysfakcję z tego, jak szybko Niemcy poradzili sobie z Polską w 1939 r. ?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt maja 11, 2010 11:10
Cytuj:
Alus, co z Ciebie taka lustratorka ? Mnie nie obchodzi kim był Piskorski, mnie obchodzi czy doszło do takiego zdarzenia. A skoro nawet członek sztabu Komorowskiego nazywa to "wpadką", to chyba jest coś na rzeczy ;)

Zawsze wiarygodność jest uzalezniona od osoby wypowidającej opinie - kto kłamie w jednym, nie ma problemu z kolejnym.

Cytuj:
Niekoniecznie trzeba o tym wspominać podczas uczestniczenia w święcie narodowym Rosjan ;) Co byś powiedziała, gdyby np. Merkel z okazji 3 maja stwierdziła, że ma satysfakcję z tego, jak szybko Niemcy poradzili sobie z Polską w 1939 r. ?

Fakt niekonieczne były te słowa, ale nie on pierwszy i nie ostatni.
Niemniej sądzę, że niewiele one znaczą dla Rosjach w obliczu wyrażania totalnej nieufności do ich wiarygodności w śledztwie przyczyn katastrofy pod Smoleńskiem.

Wt maja 11, 2010 11:27

Alus napisał(a):
osiris napisał(a):

Szkoda mojego czasu

Ja chętnie poczekam, aż będziesz miała na tyle czasu, aby jednak swoje oskarżenie poprzeć dowodami.

Wt maja 11, 2010 11:42
Alus napisał(a):
osiris napisał(a):

Szkoda mojego czasu :D - ja na forum wyrażam tylko moje osobiste zdanie, nie jest ono dla mnie warsztatem pracy.

Nie rzucaj oskarżeń skoro nie masz choć jednego wiarygodnego przykładu dla poparcia tychże a teraz wykręcasz się sianem.

Cytuj:
Ja chętnie poczekam, aż będziesz miała na tyle czasu, aby jednak swoje oskarżenie poprzeć dowodami.

Ja też. :)

Taki np. Szczygło.
Mieszkał kątem u siostry i nie posiadał nic. Praktycznie żadnego majątku. Wręcz jakiś asceta.
Jakoś nie chciałbym żeby Misztal, Stokłosa, czy im podobni rządzili krajem i naszymi finansami.
Wolę Szczygłę i jemu podobnym jak np. Jarek.

Wt maja 11, 2010 11:44
Cytuj:

mazli :) ...życie mnie już dostatecznie nauczyło, że "oni" to niechybnie kręcą" a "nasi" działają w interesie społecznym.
Przykład?....
- "prezydent może być niski ale nie mały"- niegodna nagonka,
- "towarzysz Bolek wynocha do Tworek" - wyrażenie woli ludu, interesu społecznego.

Bieda nie jest świadectwem mądrości.
Szczygło mieszkał z rodzicami i nie kątem,
http://olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,3518 ... rkiem.html
I udzielili wywiadu GW....chyba przez to bicie rekordów pracy przy budowie Nowej Huty.

Wt maja 11, 2010 11:50
Cytuj:
Szczygło mieszkał z rodzicami i nie kątem,

Dokładnie o ten domek mi chodziło i jak TV pokazała, chyba Polsat, to miał tam zorganizowany jedynie pokój i spał na amerykance, więc w sumie kątem.
Rodzice chyba nie żyją więc nie mógł mieszkać z rodzicami. [...]

Chyba tak samo chory jest Schetyna który ogłosił, że cała para PO pójdzie w dezawuowanie Kaczyńskiego, bo nie maja czasu promować Komorowskiego, więc wszystkie ręce na pokład w odfałszowaniu wizerunku Jarosława.
Blady strach padł na PO jeśli jedynym zajęciem w kampanii ma być śledzenie wypowiedzi Jarosława i szukanie dziury w całym a nie sławienie Komorowskiego i jego atutów.
Trzeba być na prawdę mocno chorym i zdesperowanym żeby tak prowadzić kampanię.

[...] - Obrażanie współrozmówców nie będzie tu tolerowane. Kamyk

Wt maja 11, 2010 12:16

Ale chyba ton rozmowy jest troszku zbyt agresywny... :|

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt maja 11, 2010 12:24
Zobacz profil WWW
Post Re:
ToMu napisał(a):
Ale chyba ton rozmowy jest troszku zbyt agresywny... :|

Kutz, Bartoszewski, Niesiołowski a teraz Schetyna pokazali jakich mamy się trzymać standardów.

Wt maja 11, 2010 12:31
Cytuj:
Dokładnie o ten domek mi chodziło i jak TV pokazała, chyba Polsat, to miał tam zorganizowany jedynie pokój i spał na amerykance, więc w sumie kątem.
Rodzice chyba nie żyją więc nie mógł mieszkać z rodzicami. Weź się lecz. Musiałby mieszkać na cmentarzu chora kobieto.

Chora z nienawiści....porzucasz swój styl?
To w pod amerykanką przyjaciele z BBN szukali laptopa?
http://wyborcza.pl/1,75478,7847355,Jak_ ... ygly_.html
Ilu z forum prawnego jako moderator dałeś skierowanie do lekarza?....wystarczyło polecenie czy przesyłasz skierowania?

Wt maja 11, 2010 12:34
Post Re: Re:
osiris napisał(a):
Kutz, Bartoszewski, Niesiołowski a teraz Schetyna pokazali jakich mamy się trzymać standardów.

A chamstwo widać bardziej zaraźliwe od dżumy... :(

Wt maja 11, 2010 12:40

Post Re: Re:
Liam napisał(a):
osiris napisał(a):

A chamstwo widać bardziej zaraźliwe od dżumy... :(

Dlatego właśnie trzymam się jak najdalej od chamstwa i od podziałów PO-Pisowsko-SLDowskich i nie popieram tych partii, ani ich kandydatów.

Wt maja 11, 2010 12:50
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 89  Następna strona