Autor |
Wiadomość |
glupiec
|
 bankructwo finansowe i co dalej?
wszystko się wali rodzina małżęństwo czy pieniądze są wszystkim? nawet nie wiem jak rozmawiać na forum nigdy tego nie robiłem
Ostatnio edytowano Wt cze 22, 2010 21:41 przez glupiec, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt cze 22, 2010 21:31 |
|
|
|
 |
Metanoia/Freedom
Dołączył(a): Wt sie 11, 2009 12:34 Posty: 837 Lokalizacja: mazowsze
|
 Re: bankructwo finansowe i co dalej?
Witam Cię na forum . Mógłbys napisac coś więcej ? Trudno odpowiedzieć na Twoje tak krótkie pytanie .
_________________ 1 KOR 13
|
Wt cze 22, 2010 21:36 |
|
 |
glupiec
|
Moja firma pociągnie może z półroku a długi liczą sie na dziesiątki tysięcy złotych żona izoluje się
|
Wt cze 22, 2010 21:42 |
|
|
|
 |
Ervi
Dołączył(a): N kwi 11, 2010 22:02 Posty: 4 Lokalizacja: Golenice
|
Nie załamuj się! Nie może być aż tak zle! Pewnie jest jeszcze jakaś iskierka nadziei! Jeśli chodzi o Twoją żonę to zastanów się czy nie stałeś się w ostatnim okresie bardziej nerwowy, albo zamknięty w sobie. Być może ona w ten sposób reaguje na zmianę Twojego zachowania. Porozmawiaj z nią szczerze. Jeśli się kochacie, to wasza miłość przetrwa i ten kryzys! W sprawach finansowych niewiele Ci mogę pomóc! Może spróbuj porozmawiać z jakimś doradcą! Z całego serca życzę Ci szczęścia i powodzenia w życiu! Głowa do góry!!! Pozdrawiam!
|
Wt cze 22, 2010 21:57 |
|
 |
Metanoia/Freedom
|
na forum można się poprostu wygadać, opisac problemy, pytać o rade
na tym forum znajdziesz wsparcie, pomoc , życzliwośc, zrozumienie
zapraszam do szczerości i wylewności aby sobie ulżyć na duszy
żalenie się na forach internetowych to żaden wstyd
|
Wt cze 22, 2010 22:20 |
|
|
|
 |
Metanoia/Freedom
|
mam nadzieje że nie pisze nic głupiego ale uważam że firme można sprzedać, a za uzyskane pieniądze spłacić długi
|
Wt cze 22, 2010 22:23 |
|
 |
teles
Dołączył(a): Pn maja 10, 2010 15:37 Posty: 30 Lokalizacja: Warszawa
|
Z całego serca proś Ducha Świętego o światło jak prowadzić firmę, On da Ci znaki i możliwości życiowe o ile oczywiście sam chcesz żyć wg jego praw.
Może to jest znak dla Ciebie? Że liczysz tylko na siebie i sam chcesz wszystko pociągnąć? Może to znak abyś prawdziwie się nawrócił? bo "kto chce zachować swe życie to zginie"
Oddaj Jezusowi swoje życie idź za miłością w odniesieniu do rodziny, pracowników i kontrahentów a Pan Ci pomoże. Może to nie pomoc przy firmie, bo może Pan ma dla Ciebie inne plany. Jakie ma plany Pan dla Ciebie to muszisz się o to modlić o rozeznanie i dostrzegać znaki dawane Ci na co dzień w sytuacjach, ludziach, okolicznościach. Nie ma PRZYPADKU, to co nazywamy przypadkiem jest zawszę albo wolą Pana, albo za jego zezwoleniem się dokonuje dla naszego dobra ostatecznego - zbawienia.
Niech Pan Ci błogosławi w Swojej Świętej Trójcy. Robert
_________________ http://blog.wiara.pl/teles/
|
Wt cze 22, 2010 22:27 |
|
 |
Elbrus
|
Metanoia napisał(a): mam nadzieje że nie pisze nic głupiego ale uważam że firme można sprzedać, a za uzyskane pieniądze spłacić długi Nadzieja niestety nieuzasadniona.
_________________ The first to plead is adjudged to be upright, until the next comes and cross-examines him. (Proverbs 18:17)
Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna. (Weatherby Swann)
Ciemny lut to skupi. (Bardzo Wielki Elektronik)
|
Wt cze 22, 2010 23:50 |
|
 |
glupiec
|
Rozmawiać z żoną o tym jak jest źle jakoś się nie klei a może nawet wszystko pogarsza...
|
Śr cze 23, 2010 13:35 |
|
 |
glupiec
|
w odpowiedzi na druga radę firmy się nie da sprzedać gdyż nie posiada żadnych środków trwałych poza samochodami
|
Śr cze 23, 2010 13:38 |
|
 |
glupiec
|
Może czas poszukać szczęścia za granicą tylko pozostaje pytanie czy w ten sposób nie stracę żony? z tego co słyszałem takie rozstania różnie się konczą
|
Śr cze 23, 2010 13:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Glupiec a może warto poszukać kogoś kto mógłby ci pomóc z firmą? Tak z ciekawości co to za firma?
|
Śr cze 23, 2010 13:41 |
|
 |
glupiec
|
najgorsze jset to ż rozmyślałem że może tak ma być że mam wszystko stracić i zacząć od zera a może nawet od poniżej zera, ale jedyne na czym mi zależy to nie stracić przez te wszystki kłopoty rodziny...
|
Śr cze 23, 2010 13:46 |
|
 |
glupiec
|
z firmą nie pomoże mi nikt gdyż jest za bardzo zadłużona i jej działalność opiera się o świadczenie usług dla zleceniodawcy, który ma zamiar zrezygnować z mojej firmy jako wykonawcy
|
Śr cze 23, 2010 13:49 |
|
 |
kastor
|
proszę nie pisać kilku postów "jeden pod drugim"jesteś nowy, więc udam, że nie widziałem, pozdrawiam 
_________________ O Tobie mówi serce moje;
szukaj Jego oblicza...
|
N cze 27, 2010 22:20 |
|
|