Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
Autor |
Wiadomość |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
 Re: Rozbił się samolot z Lechem Kaczyńskim, wszyscy zginęli
|
Wt cze 22, 2010 16:24 |
|
|
|
 |
Selgrado
|
Jest to ewidentne zacieranie śladów. Wraz z upływem czasu, coraz więcej szczegółów zostanie nie wyjaśnionych, co jest na rękę Putinowi i jego otoczeniu.
_________________ [KMI ...] ------------.
|
Śr cze 23, 2010 16:12 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
prawdopodobnie za 70 lat może coś się dowiemy o Smoleńsku, na razie teraz będę 2 lata czytać akta od Rosji 
|
Śr cze 23, 2010 18:30 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jest to ewidentne zacieranie śladów. Wraz z upływem czasu, coraz więcej szczegółów zostanie nie wyjaśnionych, co jest na rękę Putinowi i jego otoczeniu. Najwidocznie zapatrują się na USA - tam przyczyny cudownego lądowania na Potomacu badano 18 miesięcy 
|
Śr cze 23, 2010 20:34 |
|
 |
MARKO2010
|
*Julka* napisał(a): to ja stwierdzam fakty, a Wy piszecie bzdury. co do faktow, to zgadnij kto to powiedzial? "Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie."
|
Cz cze 24, 2010 0:54 |
|
|
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
nie wiem po co przytaczać słowa zmarłego tragicznie Ś.P. Lecha Kaczyńskiego,który następnego dnia zresztą wysłał biednej , płaczliwej Olejnik-jestem-wredną-małpą-popierającą-PO kwiatki i było po sprawie. A Walterowie na czele z TVN to komuchy ,które trzeba zamknąć, więc tu miał rację.
|
Cz cze 24, 2010 1:42 |
|
 |
MARKO2010
|
hmmm, bardzo łądnie, rozwijasz sie....
za "spieprzaj dziadu" kwiatkow nie wysylal, za "malpe w czerwonym" tez.
to tak apropos Jego mestwa i rycerskosci.
|
Cz cze 24, 2010 1:58 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
to dziwne,że tak doskonale dostrzegasz dziady i małpy , a bolszewiki, kurduple, wojny domowe, zwierzęta futerkowe i inne bzdety są Ci mało znane.
|
Cz cze 24, 2010 2:15 |
|
 |
mazli
|
*Julka* napisał(a): to dziwne,że tak doskonale dostrzegasz dziady i małpy , a bolszewiki, kurduple, wojny domowe, zwierzęta futerkowe i inne bzdety są Ci mało znane. ..kaszaloty, pisiory, chamy, alkoholik, obrzydliwy - załgany hipokryta, obłudnik, karły moralne, hołota, ćwok, nikczemny dureń... Oby nasi politycy nie poszerzali niezależnie od barw takich list.
|
Cz cze 24, 2010 2:31 |
|
 |
*Julka*
zbanowana na stałe
|
mazli napisał(a): ..kaszaloty, pisiory, chamy, alkoholik, obrzydliwy - załgany hipokryta, obłudnik, karły moralne, hołota, ćwok, nikczemny dureń...
nie zapomnij o " Kaczyński jest gejem".
|
Cz cze 24, 2010 2:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: nie wiem po co przytaczać słowa zmarłego tragicznie Ś.P. Lecha Kaczyńskiego,który następnego dnia zresztą wysłał biednej , płaczliwej Olejnik-jestem-wredną-małpą-popierającą-PO kwiatki i było po sprawie. A Walterowie na czele z TVN to komuchy ,które trzeba zamknąć, więc tu miał rację. Nie słuchasz swego wodza.....oj źle to wróży solidarnej Polsce  .....PRZYPOMINAM....NIE MA JUŻ KOMUCHÓW, SĄ TOWARZYSZE Z LEWICY.
|
Cz cze 24, 2010 8:10 |
|
 |
Kamyk
|
To jest temat o katastrofie smoleńskiej
|
Cz cze 24, 2010 9:35 |
|
 |
Johnny99
|
http://wiadomosci.onet.pl/2189391,11,sp ... ,item.htmlA ślepi będą dalej powtarzać, że deszcz pada. Czas chyba opisać mechanizm psychologiczny, który każe w imię poparcia dla określonej opcji politycznej zatykać sobie oczy i uszy, krzycząc "nie, nie, nie!". Tych warto poinformować, że jasne przyznanie faktu, iż polski rząd od początku był bez najmniejszej żenady wyprowadzany w pole przez "przyjaciół Rosjan" jest obecnie jedynym sposobem zminimalizowania jego odpowiedzialności.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pt cze 25, 2010 7:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): http://wiadomosci.onet.pl/2189391,11,sprzeczne_zeznania_kontrolera_lotu_ze_smolenska,item.html
A ślepi będą dalej powtarzać, że deszcz pada. Czas chyba opisać mechanizm psychologiczny, który każe w imię poparcia dla określonej opcji politycznej zatykać sobie oczy i uszy, krzycząc "nie, nie, nie!". Tych warto poinformować, że jasne przyznanie faktu, iż polski rząd od początku był bez najmniejszej żenady wyprowadzany w pole przez "przyjaciół Rosjan" jest obecnie jedynym sposobem zminimalizowania jego odpowiedzialności. Oddane nam dwa różne dokumenty zeznań świadczą o bałaganie u Rosjan. Co chyba nikogo zbytnio nie dziwi.....na lotnisku mogło być podobnie. Gdyby celowo chcieli dać nam sobie wygodny, wyprowadzić w pole, dopracowywaliby raport z zeznania do swojej jedynej wersji, mieli na to dość czasu.
|
Pt cze 25, 2010 8:29 |
|
 |
zielony
|
Za bardzo tuszowali prawdę a teraz sami się w tym pogubili.
|
Pt cze 25, 2010 10:57 |
|
|
|