Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 22:32

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 89  Następna strona
 Wybory 2010 
Autor Wiadomość

Post Re: Wybory 2010
a ja Wam powiem, że wygrana p. Komorowskiego to poczatek końca PO... teraz nie bedzie już zwalania, że nie mogą nic zrobić, bo prezydent staje okoniem... POpatrzymy, POczekamy, POdsumujemy...

Pn lip 05, 2010 14:26
zbanowany na stałe

No wlasnie, zobaczymy. Na razie idz POgrabic POrzeczki, albo POpraw POdlewanie PO POprzedniku.
Haha, ale smieszne, haha. :(

Pn lip 05, 2010 14:43

Teraz panowie z PO na czele z nowym panem prezydentem, niezależnie od wszystkiego, będą się starali uprawiać "politykę miłości", ale to już według własnych zamysłów i zasad. I wcale się nie będzie się Komorowski tymi, którzy oddali na niego głos. Tak to będzie wyglądało...

Pn lip 05, 2010 17:03
Zobacz profil WWW

Reakcja światowa na wyniki wyborów w Polsce
http://www.youtube.com/watch?v=c67OcaT0dy8
:brawo: wiwat demokracja:)

Pn lip 05, 2010 18:36

Selgrado napisał(a):
Teraz panowie z PO na czele z nowym panem prezydentem, niezależnie od wszystkiego, będą się starali uprawiać "politykę miłości"
Czemu znów dał wyraz poseł Palikot, bliski przyjaciel naszego nowego prezydenta. Moze wypadałoby PO jakoś zareagować na skandaliczne wypowiedzi jej czołowego polityka, ale "zgoda buduje" więc wszystko jak zwykle rozejdzie się po kościach. :D

Pn lip 05, 2010 19:30

Alus! Tak na prawdę uczciwie mówiąc, to ja w żadnych oparach nie żyję, ale niestety zmuszona jestem zyć w kraju, gdzie rządzący tolerują, a nawet aprobują rynsztokową kulturę swoich ulubieńców. Jednym z tych ulubieńców jest z-ca przew. klubu-Palikot, a teraz , gdy jego idol Komorowski wygrał poczuje się jeszcze bardziej bezkarnie.
Ręce opadają, gdy Polacy/nie mówię o takich jak Ty Alus czerpiących korzyści/, nawet biedni i wydawałoby się normalni również to tolerują przyczyniając się do zwycięstwa degrengolady nad kulturą bycia.

Pn lip 05, 2010 20:28

Jezyk Palikota jest wszechobecny, nie tylko w PO. Kazda partia ma swojego Palikota.
Palikot, Kurski, Niesiołowski, Kaczynski, Lepper to ludzie wybrani z narodu. To sa reprezentanci narodu, wydelegowani do jego reprezentowania. Reasumujac, jaki narod, takie elity.

Pn lip 05, 2010 21:40
zbanowany na stałe

Cytuj:
:brawo: wiwat demokracja:)

Troche bylem zdziwiony tym filmikiem. Oczywiscie tlumy owczesnego PiS-u poznalem od razu! Te podniszczone kapotki, was sumiasty dyskretnie zaslaniajacy braki w uzebieniu i typowe polotwarte usta. :) Nie poznalem zachowania. Bili brawo zwyciezcy! Umieli godnie przyjac kleske, to honorowe! W dzisiejszym PiSie nic sie nie zmienilo z wyjatkiem bicia braw! :D
Na wszelki wypadek link dla czlonkow;
http://pl.wikipedia.org/wiki/Honor_%28p ... moralne%29
Cytuj:
, ale niestety zmuszona jestem zyć w kraju,

To juz chyba niedlugo. Jak nic nalezy sie w krotkim czasie spodziewac lapanek i wywozow "elementu" za Ural. :)

Pn lip 05, 2010 21:45
Gita2 napisał(a):
Alus! Tak na prawdę uczciwie mówiąc, to ja w żadnych oparach nie żyję, ale niestety zmuszona jestem zyć w kraju, gdzie rządzący tolerują, a nawet aprobują rynsztokową kulturę swoich ulubieńców. Jednym z tych ulubieńców jest z-ca przew. klubu-Palikot, a teraz , gdy jego idol Komorowski wygrał poczuje się jeszcze bardziej bezkarnie.
Ręce opadają, gdy Polacy/nie mówię o takich jak Ty Alus czerpiących korzyści/, nawet biedni i wydawałoby się normalni również to tolerują przyczyniając się do zwycięstwa degrengolady nad kulturą bycia.

Poznałaś mój stan konta i już wiesz, że czerpię korzyści :D
Ja gdy nie mam ochoty słychać języka Kurskiego, Macierewicza mam do dyspozycji pilota.
Podobnie jak nie każdy musi oglądać tego filmiku
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... nckim.html

Pn lip 05, 2010 22:44

Gdzie te czasy, kiedy motłoch orał pole, a nie zajmował się polityką?

Myśl że tego typu dewianci mają prawo do współdecydowania o losach tego kraju, jest przerażająca.

Pn lip 05, 2010 23:30

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

Poznałaś mój stan konta i już wiesz, że czerpię korzyści :D
Ja gdy nie mam ochoty słychać języka Kurskiego, Macierewicza mam do dyspozycji pilota.
Podobnie jak nie każdy musi oglądać tego filmiku
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... nckim.html

Porównywnywanie języka Kurskiego i Macierewicza do języka Palikota jest zniewagą wołającą o pomstę do nieba.
Jeśli wybraniec narodu Komorowski nadal tolerować będzie rymsztokowy język Palikota, nie tylko on będzie odpowiadał przed Bogiem, ale również ci co go wybrali.

Wt lip 06, 2010 6:31
zbanowany na stałe

Znana jest roztropnosc zwolennikow PiS, ich niebywala wstrzemiezliwosc i nastepne 60 superlatyw z ktorych chyba najwazniejsza jest sprawiedliwosc wymieniona przeciez w nazwie. Tak inteligentni ludzie jak Wy powinni wsadzic pyskacza i sprawy by nie bylo(z tego co wyczytalem wyslac pozew do sadu w Chrzanowie :) ). Wy natomiast staracie sie go przekrzyczec. Palikot jest niepoprawny, CZASAMI przecholuje, ale jest jednym z nielicznych politykow "z jajami", ma swoje zdanie i swiadomosc dzialania. Brawo Palikot, tak trzymaj!

Wt lip 06, 2010 9:18
Cytuj:
Porównywnywanie języka Kurskiego i Macierewicza do języka Palikota jest zniewagą wołającą o pomstę do nieba.

Tylko dla fanatycznych wyznawców PiS.
Cytuj:
Jeśli wybraniec narodu Komorowski nadal tolerować będzie rymsztokowy język Palikota, nie tylko on będzie odpowiadał przed Bogiem, ale również ci co go wybrali.

Wszyscy odpowiemy za swoje wybory.
A ci, którzy budzą w ludziach takie niesamowite furie nienawiści - jak w załączonym filmiku - to gorszyciele, o których Jezus mówił, że lepiej byłoby im przywiązac sobie kamień młyński i utopic się.

Wt lip 06, 2010 9:49

Ten sfrustrowany gość, któremu puściły nerwy nie jest, ani wice-marszałkiem sejmu z ramienia PiS, ani wice przewodniczącym klubu PiS.
Sfrustrowany gość, które pluje obelgami na przeciwników politycznych jest wice marszałkiem sejmu z ramienia PO-Niesiołowski, czy podważający autorytet zmarłego tragicznie prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego-Palikot.
Anonimowy gość, który ma sporo racji, to nie to samo co prominenmtne osoby z waszej opcji Alus!

Wt lip 06, 2010 11:02
zbanowany na stałe

Polska scena polityczna wyglada tak jak wyglada, poniewaz wywodzi sie z polskiego narodu. Jesli chodzi o scislosc, dopiero wyrazny brak kretynow z filmiku spowoduje poprawe obyczajow parlamentu. A to nastapi w dalekiej przyszlosci, niestety.

Wt lip 06, 2010 11:15
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 89  Następna strona