Homeopatia i joga – zagrożenia zniewolenia demonicznego mp3
Autor |
Wiadomość |
Cyryl
|
 Re: Homeopatia i joga – zagrożenia zniewolenia demonicznego
Dodam jeszcze,że idąc tokiem rozumowania osobnika a.R.E.k,komandos uczący się technik kung-fu, powinien zostać potem mnichem buddyjskim.
_________________ "Mówi głupi w sercu swoim-Nie ma Boga" Psalm 14
|
Wt kwi 20, 2010 13:36 |
|
|
|
 |
a.R.E.k.
|
Cyryl napisał(a): Dodam jeszcze,że idąc tokiem rozumowania osobnika a.R.E.k,komandos uczący się technik kung-fu, powinien zostać potem mnichem buddyjskim. Hm, ciekawe określenie- "osobnik"  Tylko nie wiem, skąd wywnioskowałeś, że mój tok rozumowania jest taki. Poza tym, co ma kung-fu do buddyzmu?
|
Wt kwi 20, 2010 20:05 |
|
 |
Cyryl
|
a.R.E.k podwaliny pod kung-fu podłożył w klasztorze Shaolin mnich budddyjski Bodhidarma.Trening sztuk walki można traktować jako drogę do oświecenia inaczej nirvany.Większośc jednak praktykujących pozostaje na etapie sztuki walki.Podobnie jest z jogą,do tych ostatnich stopni,które wymieniłem wyżej dążą jedynie nieliczni.
|
Wt kwi 20, 2010 22:59 |
|
|
|
 |
a.R.E.k.
|
Aha. Oczywiście, każdy może traktować jogę jak chce. Ja piszę ze swojej perspektywy. Zresztą sama nazwa "joga" jest związana ze skupieniem uwagi, nie samymi ćwiczeniami.
|
Śr kwi 21, 2010 6:16 |
|
 |
Cyryl
|
Cyryl napisał(a): a.R.E.k.Nie zgadzam się.Nie są to takie same ćwiczenia jak na WF.Widziałem ludzi,którzy poprzez sport potrafili sobie wyrządzić szkodę,kiedyś spotkałem małżeństwo kaleków-byłych akrobatów cyrkowych.Istnieje coś takiego jak joga terapeutyczna,która pomaga np. w schorzeniach kręgosłupa i istnieją w Polsce też gabinety taką terapię stosujące.Ortodoksyjni neurochirurdzy przeczą możliwości przemieszczenia wysuniętego dokanałowo krążka międzykręgowego za pomocą zabiegów i ćwiczeń Jogini,rehabilitanci,specjaliści od medycyny manualnej twierdzą odwrotnie. Poza joga terapeutyczną wspominaliśmy na forum o ćwiczeniach Pilatesa,które są uposzczonymi asanami dla białych.Zresztą wszystkie pozycje Europejczycy ćwiczą uproszczone poza osobami wyjątkowo sprawnymi. Jest osiem stopni jogi:1-zakazy,2-nakazy,3-praca z ciałem,4-praca z oddechem,5-wycofanie zmysłów,6-koncentracja,7-kontemplacja,8-skupienie. Przy piątym stopniu mogą się pojawić wątpliwości dla chrześcijanina,aczkolwiek niektóre ćwiczenia koncentracyjne są korzystne/chyba można bezpiecznie siedzieć i skupiać wzrok na zapalonej świecy-tak przynajmniej uważam/. Nie znaczy,że jak ktoś nie praktykuje ostatnich stopni,to nie ma to sensu.Praktyka fizyczna i skupienie umysłu jest jak najbardziej pożyteczne dla ducha,dodam jeszcze ,że nie przeszkadza to wcale w duchowych praktykach chrzescijańskich,które dla nas są bardziej wskazane. a.R.E.k.Jeszcze raz przeczytaj sobie Skupienie uwagi jest niczym innym jak koncentracją na ćwiczeniu,czyli skupiamy się na prawidłowym ustawieniu ciała,oddechu,nie myślimy w trakcie ćwiczenia o niebieskich migdałach/wycofanie zmysłów/.Tak ćwicząc choćby jedną najprostszą asanę możemy nawet osiągnąć 6 stopień.
|
Śr kwi 21, 2010 11:26 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Figurki - zagrozenie ?
Frater, a moglbys mi powiedziec w jaki sposob: frater napisał(a): Grzech przeciw Pierwszemu Przykazaniu Dekalogu prowadzi do `opętania demonicznego`, natomiast okultyści (także sataniści i lucyferianie) `demonizują` niektóre przedmioty, by pozyskać sobie Dusze. `demonizują` także leki homeopatyczne w tym samym celu. ? I skad wiesz, ze tylko homeopatyczne a nie np takze ziola z Herbapolu badz antybiotyki z apteki? W koncu wiecej ludzi uzywa antybiotykow niz homeopatii, wiec i skutek bylby wiekszy.
|
Śr lip 07, 2010 13:39 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Spytaj się najbliższego Egzorcysty, a będziesz miała 100% pewność.
Lek homeopatyczny nie posiada żadnej substancji leczącej poza `demonizacją`. Błogosławieństwo BOŻE Ręką Kapłana usuwa `demonizację`. Wtedy taki lek to placebo ( nie ma żadnej mocy leczniczej), równie dobrze można jeść cukier z cukierniczki.
Ostatnio edytowano Śr lip 07, 2010 14:11 przez frater, łącznie edytowano 2 razy
|
Śr lip 07, 2010 13:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niestety nie mam w poblizu zadnego egorcysty i nawet go nie bede szukac. Frater, nie bede z toba dyskutowac, ale mysle, ze swiat nie sklada sie tylko z demonow i aniolow. I nie w kazdym kamieniu siedzi diabel. Czy po oddemonizowaniu lek homeopatyczny leczy czy tylko nie szkodzi? Dopoki mi nie udowodnisz, ze kazdy lek homeopatyczny jest "zademonizowany", a witaminy z apteki i rumianek z Herbapolu nie, nie uwierze ci.
|
Śr lip 07, 2010 13:54 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Jestem bezpośrednio związany z Posługą Uwalniania także demonicznego.
I znam realne zagrożenie
A doświadczenie jest proste .
Kup w Aptece `lek homeopatyczny`. Udaj się z nim do Kapłana Katolickiego z prośbą o Poświęcenie jego. Następnie próbuj nim zwalczyć konkretną chorobę. Będziesz miała 100% dowód w postaci nieskuteczności tego leku.
|
Śr lip 07, 2010 14:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater, gdybym miala w okolicy egzorcyste, przeprowadzilabym ta probe z rumiankiem, lekiem homeopatycznym i antybiotykiem. Tylko nie wiem, co by sie stalo, gdyby po tym fakcie antybiotyk nie zadzialal. Jezeli chcesz w to wierzyc, ze akurat nad linia produkcyjna lekow homeopatycznych stoja satanisci i je zaklinaja, to wierz.
|
Śr lip 07, 2010 14:07 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Wystarczy Błogosławieństwo jakiegokolwiek Kapłana. On jest Powołany do Udzielania Sakramentów i jak zakłada Stułę jest PANEM JEZUSEM. Kod: Jezeli chcesz w to wierzyc, ze akurat nad linia produkcyjna lekow homeopatycznych stoja satanisci i je zaklinaja, to wierz. demonizowany jest ekstrat, który im bardziej jest rozcieńczony, tym ma znacznie większą demoniczną moc. A przy samej produkcji tych leków już niema powtórnej demonizacji.
|
Śr lip 07, 2010 14:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Akurat większość lekarzy twierdzi, że leki homeopatyczne nawet bez jakiegolwiek święcenia mogą zadziałać jedynie jako efekt placebo... No i ten temat nie odnosi się do okultyzmu, a przedmiotów mogących pochodzić z innych religii. Grzech przeciw pierwszemu przykazaniu dotyczy tego, kto go łamie. Nie widzę powodu, by np. kontakt z shintoistą miał sprowadzić na mnie opętanie. [quote="frater"]On jest Powołany do Udzielania Sakramentów i jak zakłada Stułę jest PANEM JEZUSEM.[/code] Zdajesz sobie sprawę z tego, że takie twierdzenie ociera się o herezję (o ile już nią nie jest)? Jezus jest obecny w Najświętszym Sakramencie, nie osobie kapłana. A co do reszty - od teraz będę "trwale niszczył każdy znak okultystyczny" - począwszy od trójkątów i motyli, bo te panoszą się niemal wszędzie  (Pomijam już fakt, że sporo z tych symboli rzekomo okultystycznych to elementy innych religii nie mające z magią nic wspólnego... A odwrócony krzyż (św. Piotra) znajdował się niekiedy na tronie papieskim).
Ostatnio edytowano Śr lip 07, 2010 14:48 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr lip 07, 2010 14:25 |
|
 |
SweetGoth
|
No, teraz to już przegięcie  Złe, opętane leki homeopatyczne. To jakaś paranoja!
_________________ "I don't need to fight
To prove I'm right
I don't need to be forgiven"
|
Śr lip 07, 2010 14:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zethrik napisał(a): Akurat większość lekarzy twierdzi, że leki homeopatyczne nawet bez jakiegolwiek święcenia mogą zadziałać jedynie jako efekt placebo... No i ten temat nie odnosi się do okultyzmu, a przedmiotów mogących pochodzić z innych religii. No i z tym mozna by dyskutowac, ale nie z teoria, ze jezeli cos nam wydaje sie podejrzane, to na pewno diabel tam siedzi. Myslalam, ze sredniowiecze z przekonaniem, ze zielarki sa opetane, juz mamy za soba.
|
Śr lip 07, 2010 14:47 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Istnieć też inny sposób demonizacji, ale procedury nie zamierzam tu podawać.
Natomiast wskazane przeze mnie doświadczenie (z ingerencją Kapłana Katolickiego) szybko rozwieje Wasze wątpliwości. Skuteczność 100%.
|
Śr lip 07, 2010 14:58 |
|
|
|