| 

Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?  Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ? 

| Autor | Wiadomość |  
			| WIST 
   | Skoro Kastor mnie zawezwał, to ja też napisze parę słów na temat:
1. Rozumiem wszelkie utrudnienia w pisaniu, ale to nie zmienia faktu że ciężko się to czyta co napisałeś Misiek1212. Jeśli zatem naprawdę nie możesz tego lepiej sam sformułować, nie możesz dłużej posiedzieć nad tekstem, to może warto kogoś poprosić o pomoc.
 2. Ja wierzę w Boga, wierze w to co Kościół podaje do wiary. Ale w sumie nie wiem jak mam rozumieć to zapytanie, jako pół żartem pół serio, czy naprawdę jak to ktoś ładnie ujął kozaczysz i szukasz okazji do uczestnictwa w egzorcyzmie? Zakładam że to takie poczucie humoru, nie na poważnie...

|  
			| Cz paź 08, 2009 22:45 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Misiek1212 
   | ale miałem shizy po wywoływaniu szatanów Lucifera Beliala i Smala    Na drugą po próbowaniu wezwania szatanów noc jechaliśmy na ognisko nocne (rowerami) w pewnym momencie zauważyłem czerwone oczy w lesie     a pózniej jak jechałem leśną drogą miałem wrażenie dziwne że mi przelatuje przed rowerem ciemniejsza smuga i ogólnie bałem    jeszcze ten księżyc tak dziwnie świecił brrrr...... 
 Ale chyba umysł się tak bawił ze mną ;>  
 I miałem strasznego koszmara że rodzina zginęła w wypadku samochodowym a babcia w lotniczym eh

|  
			| N paź 11, 2009 1:26 | 

|  
		|  |  
			| A. 
   | Cytuj: ale miałem shizy po wywoływaniu szatanów Lucifera Beliala i SmalaTo nowe produkty kolekcjonerskie z Dopalaczy? Bo innego wyjścia z tej sytuacji nie widzę... Cytuj: momencie zauważyłem czerwone oczy w lesieNie martw się, to tylko leśniczy. Jak się w krzakach napina i ma problemy z "odłączeniem modułu z toksynami" to tak mu się świecą. Cytuj: a pózniej jak jechałem leśną drogą miałem wrażenie dziwne że mi przelatuje przed rowerem ciemniejsza smugaNa Twoim miejscu bardziej bym się bał o policję. Za głupią jazdę pod wpływem mogłeś stracić prawo jazdy... Cytuj: jeszcze ten księżyc tak dziwnie świeciłNa pewno. Miliardy ludzi to zauważyły;] Cytuj: Ale chyba umysł się tak bawił ze mnąO nieobecnych nie rozmawiam    Cytuj: I miałem strasznego koszmara że rodzina zginęła w wypadku samochodowym a babcia w lotniczymNo, no, no. A gdzie Twoja babcia tak samolotami lata? 
 Ja wiem, to teoretycznie off-topowy dział, ale kurde... Trolla można by było ustrzelić jednak..._________________
 Shame on the night
 for places I've been and what I've seen
 for giving me the strangest dreams
 But you never let me know just what they mean
 so oh oh so shame on the night alright
 And shame on you

|  
			| N paź 11, 2009 11:32 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| WIST 
   | Misiek 1212 jeśli nie wiesz po co tu jesteś, a jak na razie widzę że więcej piszesz głupot, niż sensownych treści, to informuje że wylot trwa krócej niż rejestracja na tym forum... Pomyśl czy chcesz zostać, czy wylecieć. _________________
 Pozdrawiam
 WIST

|  
			| N paź 11, 2009 14:42 | 

|  
		|  |  
			| TheJOZI 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?Największym zwycięstwem sztana, jest to że ludzie wierzą że go nie ma, że to symbol itp. Wtedy ma ''pole do popisu''. Ja w niego wierze, ale go nienawidze   ...Lubie go dręczyć modlitwą, a on mnie dręczy w modlitwie   .. nie no żart  _________________
 -Odliczanie do wieczności: http://opoka.tv/video/filmy/odliczaniedowiecznosci,mf,vid,fil,p_238.html
 -www.prawdapisma.blogspot.com
 "Przestań płakać: Oto zwyciężył Lew z pokolenia Judy, Odrośl Dawida, tak że otworzy księgę i siedem jej pieczęci"

|  
			| Cz sty 07, 2010 20:32 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Monosiu 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?Szatanowi właśnie zależy na tym, by ludzie myśleli, że go nie ma. Dość popularne jest powiedzenie "hulaj dusza piekła nie ma". Człowiek, który nie wierzy w szatana, nie wierzy także w piekło, więc uważa, że może grzeszyć do woli, bo i tak, nie otrzyma za to żadnej kary.  Ja w szatana wierzę, boję się go, staram się nie grzeszyć i dużo się modlić, by wiedział, że kocham Boga i u mnie nie ma szans!  

|  
			| Pt sty 29, 2010 17:34 | 

|  
		|  |  
			| nomines 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?Pytanie do sondy jest nieco źle skonstruowane, gdyż wierzy się w Boga a nie w szatana. Pytanie powinno brzmieć raczej "czy wierzysz w istnienie szatana, upadłe anioły". Różnica niby mała ale jest.  Nie mniej jednak zaznaczyłem opcję TAK. A rogaty niech się odczepi  _________________
 "Nauka robi 95 kroków. Pozostałe 5 trzeba przejść na klęczkach."
 Zenon Ziółkowski

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

|  
			| Pt sty 29, 2010 19:14 | 

|  
		|  |  
			| absurdalna 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?Mam nawet mniej wątpliwości co do jego istnienia, niż co do istnienia Boga. Byłam świadkiem jego działania w życiu pewnego człowieka, sama zresztą często doświadczam jego niszczycielskiej, zgubnej mocy. 

|  
			| Śr mar 17, 2010 17:53 | 

|  
		|  |  
			| Fanir 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?Bóg, Satan, demony, anioły, upadłe anioły, itp. to tylko czyste pieprzenie... _________________
 Nawet jeśli Bóg istnieje to nienawidzi ludzi a co najmniej się nimi nie interesuje. Wiele tysięcy ludzi codziennie umiera z głodu- oto miłość "Boga".

|  
			| Pt lip 30, 2010 23:14 | 

|  
		|  |  
			| renata155 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?ludzie--wy przestańcie wierzyć w szatana!!! a zacznijcie w Boga!!!! (hehehe..taki żart) 

|  
			| Pt lip 30, 2010 23:36 | 

|  
		|  |  
			| Fanir 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?Na to samo wychodzi... _________________
 Nawet jeśli Bóg istnieje to nienawidzi ludzi a co najmniej się nimi nie interesuje. Wiele tysięcy ludzi codziennie umiera z głodu- oto miłość "Boga".

|  
			| Pt lip 30, 2010 23:39 | 

|  
		|  |  
			| renata155 
   |   Re: Czy wierzycie że jest demon,szatan itp... ?a właśnie że nie   ..pogłówkuj ciut

|  
			| So lip 31, 2010 0:13 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach