Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 17:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 194  Następna strona
 Swieta Rita 
Autor Wiadomość

Post Re: Swieta Rita
a więc w piątek modlimy się o 19.00 za Anulę , w sobotę za Tarczynke , niedziela "Młody" ( hej , podaj imię ) , poniedziałek Toska , we wtorek zrobimy dzień Apolonii , środa Reaktywacja , czwartek Karteczka , w piątek za całą naszą grupe . kogo pominąłem ręka do góry .

pozdrawiam

Cz sie 26, 2010 20:11

dobry wieczor :)
Wrocilam przed chwila z Czestochowy.Zanioslam wszystkie nasze troski i zmartwienia przed Tron Krolowej Polski :) Bylo tak bardzo duzo ludzi a mnie udalo sie podejsc do samej kraty przed Oblicze Czarnej Madonny i poprosic aby uprosila nam laske u swego Syna.
Komunie swieta przyjelam w naszych wspolnych intencjach.Odmowilam rowniez za nas wszystkich rozaniec.
Czuje wewnetrzny spokoj , chociaz lzy same plynely mi z oczu.
Dariusz :)
Bardzo dziekuje za moj wtorek. Przylaczam sie do wspolnej modlitwy , bo gdzie doje lub troje modli sie w imie moje , tam ja jestem posrod nich - powiedzial Pan. . .
Dzis byla czytana jedna z najpiekniejszych ewangeli - cud w Kanie Galilejskiej.. . . a o cuda prosi kazdy z nas Swieta Rite.
Dariusz ma to szczescie ze jemu tylko dziekowac nalezy Swietej Ricie za uratowanie jego malzenstwa.
Dobranoc , niech dobry Pan Bog kolysze Was do snu :)

Cz sie 26, 2010 21:47

Dariuszu, mam na imię Stasiu... Modliłem się dziś za Betkę, to niesamowite wrażenie, gdy czułem, że razem modlimy się jednocześnie, bardzo umacnia... Wprawdzie nie zmienia się u mnie nic na lepsze, ale na gorsze też nie, staram się ufać coraz bardziej Panu. Dziękuję Apolonio za modlitwę u Pani Jasnogórskiej.

Do usłyszenia w poniedziałek, chyba, że znajdę tam dojście do Internetu. Nie zapomnę o Was w modlitwie, codziennie o 19:00.

Cz sie 26, 2010 22:26

Witam was w ten deszczowy piątek:) nie wiem co się dzieje ale tylko z rana mogę dodać post. Wczoraj oczywiście o Beatce pamiętałam. Anulka ja od wczoraj odmawiam dwie Nowenny, nie wiem czy jest sens odmawiać w tamtej intencji więc odmawiam jeszcze jedną, a że lubię robić do końca to co zaczęłam więc na razie jej nie przerwę, no chyba że nie dam rady dwóch odmówić.
Święta Rito pomóż nam wszystkim. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę:)

Pt sie 27, 2010 4:03

Witam kochani. Wczoraj wylałam morze łez ..a dzisiaj na dodatek niebo płacze...i to w ""mój dzień! Wiem,że mąż nie wróci. Nie kocha mnie, nie chce, jestem mu obojętna. Czeka na rozwód i chce już tylko pozałatwiać formalności i zacząć nowe życie.Nie jestem w stanie opisać co czuję. Modliłam się o cud...i będę prosić do końca:( To, co czeka mnie po rozwodzie sprawia,że nie chce mi się już żyć. Codziennie powtarzam "Jezu Ty się tym zajmij" bo ja już nie daję sobie rady.
Kochani ja dziś wyjeżdżam ale o 19.00 podziękuję Bogu za Was. Nie wiem czy w weekend będę miała możliwość zapalić świeczki za Tarczynkę i Stasia i odmówić Koronkę ale OBIECUJĘ,że o 19 choć przez chwilkę połączę się z resztą we wspólnej modlitwie za Was. Nie miejcie proszę żalu ale to mój 2-i wyjazd na weekend od 7 miesięcy. :( Gdziekolwiek będę, cokolwiek będę robić, nastawiam zegarek na 19.00 i Tarczynko, Stasiu nie zapomnę o Was!

Pt sie 27, 2010 8:34

Zapomniałam o czymś . :oops: Apolonio dziękuję,że i mnie powierzyłaś opiece matce Jasnogórskiej. Ty chyba najlepiej wiesz, co przechodzę i co czuję . Dziękuję Wam kochani,że dzisiaj pomodlicie się za mnie...aż mi łzy napływają do oczu. Od kilku miesięcy słyszę tylko rady: zapomnij o nim, weź się w garść, układaj sobie życie, on nie wróci,musisz sobie sama dawać radę...itp itd a tutaj czytam- módl się, trwaj, nie jesteś sama...modlimy się za Ciebie. Dziękuję Wam za to kochani. :cmok1:

Pt sie 27, 2010 8:43

Witam serdecznie chcialbym was prosic o modlitwe za moja zone i dzieci.Ja od jakiegos czasu choruje na schizofrenie zona odeszla odemnie co moglo pogrszyc moj stan zdrowia, ale tak sie nie stalo dzieki modlitwie nie zalamalem sie bo zrozumialem ze widocznie Bog tak chcial.Moja zona obecni poszla w zla stone Prowadzi sklep i bardzo sie rospila sklep otwarty jest nawet do pierwszej w nocy.Jeszcze raz bardzo prosze Was o modlitwe za moja rodzine a szczegolnie ZA DZIECI.

Pt sie 27, 2010 13:41

Kochani, wspólna modlitwa umacnia :) dziękuję za wpisanie mnie do grafiku. Anula, polecam Ci spowiedź, sama skorzystałam z sakramentu po dłuższym czasie i od tego momentu odwiedzam księdza bardzo często, przyjmuję Eucharystię, to piękne. Wierzę, że wszystkim nam się poukłada w najlepszy możliwy sposób.
Anula, wypocznij, nabierz powietrza, wróć do nas naładowana nowymi siłami:)

Pt sie 27, 2010 13:52

Reaktywacjo do spowiedzi kiedyś się wybiorę...nie jestem jeszcze gotowa:( Wali mi się wszystko na głowę. Gdybym mogła beczeć w pracy, to wyłabym non stop. Powinnam zostawić łzy na potem, bo najgorsze dopiero mnie czeka . Wyprowadzka (nie mam dokąd!)z ukochanego mieszkania, o które się modliłam przez lata i patrzenie jak on odchodzi...Czuję się jak małe bezbronne dziecko...:(
Grzesiorix nie martw się, pomodlimy się w Twojej intencji.
Dziękuję Wam z całego serca za dzisiejszą modlitwę.

Pt sie 27, 2010 15:25

do wszystkich . kto ma możliwość to dzisiaj dodatkowo "szturm do Aniołów " za Anulę . jak tak dalej pójdzie to jeszcze sobie nasza miła Anula życie odbierze . Anulo , czy podzielić się z Tobą poświęconymi płatkami róży świętej Rity ? zostało mi jeszcze trochę . no to Alleluja i do przodu .

pozdrawiam

Pt sie 27, 2010 16:42

Anula, wiem jak Ci ciężko. To są rzeczy nie do opisania i nie do wyobrażenia dla innych. Ja wyłam (dosłownie) w pracy, miałam nagłe ataki płaczu w każdym miejscu - tak zwyczajnie. Za bardzo to w nas siedzi, żeby nie przeżywać. To jak cierpisz i jak to znosisz świadczy o tym, że kochasz naprawdę mocno i prawdziwie. Niejeden w życiu tego nie doświadczył. Choć wiem, że teraz myślisz, że lepiej byłoby tak nie kochać (sama tak mam). Nie daj się złemu, wytrwaj, a św. Rita na pewno nie zostawi Cię samej. Pozdrawiam Was kochani.

Pt sie 27, 2010 17:33

Ja tez modle sie do Sw Rity drugi dzien co prawda nie o małżeństwo ale mam teraz bardzo trudna sytuacje
moje małzenstwo ofiarowalam Sw Antoniemu i juz jestesmy 26 lat po slubie jest ok
bede sie modlic o Was w codziennej wieczornej modlitwie do mojego Swietego
moze ten szturm do Nieba doda Wam siły i pomoze rozwiazac problemy
trzeba miec ufnosc i cierpliwosc w modlitwach
a zaswieci dla nas wszystkich słonko
pozdrawiam
ewa :-D
moja znajomosc ze Sw Rita była bardz dziwna 15 lat temu bedac w Rzymie kupila figurke nawet nie wiedzialam kogo
przez przypadek na zone romantica obejrzalam film o naszej swietej
a ja przeciez mam jej figurke ale to jeszcze trwało troche czasu zanim nie zwrocilam sie do Niej o pomoc
to Ona chyba mnie znalazła a ja sie opierałam tyle lat

Pt sie 27, 2010 18:27

Dziękuję Wam kochani za dzisiejszą modlitwę. O 19.00 poczułam dziwną błogość, było to jakby uczucie ulgi, trudno mi to wyjaśnić . :shock: Do "zobaczenia" w poniedziałek. Tarczynko i Stasiu obiecuję modlitwę.

Pt sie 27, 2010 21:22

Anula, a czy z tym mieszkaniem to już przesądzone?? czy wy go razem kupowaliście?? czy musisz go oddawać?Może znajdzie się jakieś rozwiązanie? :(
Dziś podaję wam modlitwę do Matki Boskiej Nieustającej Pomocy. Ja modle si,e do niej zawsze kiedy mi ciężko - to jest taka "moja" Matka Boża :) modlitwa jest co prawda ze starej książeczki, ale polecam wszystkim:
Najświętsza Panno Maryjo, któraś dla wzbudzenia w nas zaufania bez granic pozwoliła nazwać się tym tak słodkim imieniem "Matki Nieustającej Pomocy" błagam Cię, wspomagaj mię w każdej potrzebie i na każdym miejscu; wspomagaj w chwilach pokuty i po upadkach; wspomagaj mię w trudach, we wszystkich nędzach tego życia, a przede wszystkim w godzinę śmierci mojej. O Matko Miłosierdzia spraw abym zawsze pamiętał o Tobie i miał zwyczaj uciekać się do Ciebie, albowiem jestem pewny , że skoro tylko Cię wiernie wzywać będę, Ty mnie wspomagać będziesz.Wyjednaj mi zatem łaskę nieustannego uciekania się do Ciebie z dziecięca ufnością, tak abym przez ufność tę w modlitwie zasłużył na Twa nieustająca pomoc i wytrwałość do końca. Pobłogosław mi o słodka i miłosierna Matko, i módl się za mną teraz i w godzinę śmierci mojej . Amen. Matko Boska Nieustającej Pomocy - Módl się za nami

ps. dziś znowu deszcz, ale obawiam się że będziemy musieli się chyba przyzwyczajać powoli do takiej pogody.. idzie jesień...

So sie 28, 2010 10:12

17 października 2017 będzie stulecie objawień fatimskich . czyli zostało jeszcze 2606 dni . na 99 % będą tam również objawienia . do tego czasu jeszcze ( niestety ) przed nami trzecia wojna światowa . być może będzie okazja się spotkać . oby wszyscy z tego forum . a za godzinę dalsze zdzieranie kolan do św Rity .

pozdrawiam

So sie 28, 2010 16:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 194  Następna strona