Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 13:57

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Rozance dla Polski 
Autor Wiadomość

Post Re: Rozance dla Polski
Uda się:) Mamy potwierdzonych 13 różańców odmówionych przez 9 osób. Zostało 999987:)
Temat jest także na forum Rebelya.pl. Jak znacie inne fora do rozpropagowania, dajcie znać:)

N wrz 05, 2010 1:07

Ja wprawdzie umieściłam jeszcze Twój post na moim forum - choć jedynym zarejestrowanym użytkownikiem jestem ja ... I moja przyjaciółka, ale może wpadający na moją stronę zajrzą do odpowiedniego działu ^^. Pozdrawiam.

N wrz 05, 2010 9:26

Moi drodzy, idea Miliona Różańców dla Polski żyje! Mamy już 26 potwierdzonych różańców i kilka osób chętnych do założenia stałej Róży różańcowej, modlącej się za Polskę.
Jeśli chcesz się przyłączyć - nie czekaj!
Jeśli odmówiłeś różaniec w intencji Polski - napisz maila!
Istotna jest chęć i dobra wola - niepotrzebne są żadne zobowiązania (chyba że masz taką chęć, to nie pogardzimy:).

Kto Różaniec może trzymać
Niech formuje legion, wojsko
Żeby Polska, żeby Polska
Żeby Polska była Polską!

rozancedlapolski@gmail.com

Pozdrawiamy serdecznie:)

Wt wrz 07, 2010 22:05

Ja na stronie http://wobroniekrzyza.wordpress.com/ propaguję tę ideę :)

Dziś sama odmówię pierwszy i tak dalej
(nie zawsze mogę, bo mam gromadkę dzieci, bardzo dużo pracy zawodowej i wcześniejsze postanowienia, 2 pełne dziesiątki, + kilkanascie innych modlitw) ale teraz kiedy będe mogła a od grudnia jak mi jedna częśc odejdzie- to wtedy za Ojczyznę codziennie Różaniec (cąłą część), teraz odmawiam 1 dziesiątek ale dziś całą częśc

Śr wrz 08, 2010 18:28

Pierwszy odmówiony :) juz pisze na maila- daj Panie Boże i NMP - codziennie :)

Śr wrz 08, 2010 20:04

Acha i na sympatykach piszę na priv :)

Śr wrz 08, 2010 20:16

Moi drodzy, mamy 38 potwierdzonych odmówionych różańców a akcja trwa.. no w sumie 8 dni:) miejmy nadzieję, że postęp będzie wykładniczy. Raz jeszcze zachęcam do modlitwy, kto nie może dużo, niech się modli mało, kto nie może systematycznie, niech to robi raz na jakiś czas, ale módlmy się - za Polskę! Mam wrażenie że robi to bardzo mało osób w naszym kraju a nasz kraj tak bardzo potrzebuje modlitwy!!!
Przez różaniec ubłagamy wszystko, głęboko w to wierzę i cieszę się że nie ja sam, że jest was coraz więcej (w tej chwili 12 osób potwierdziło że odmówiło modlitwę)
Szczęść Wam Boże!

Cz wrz 09, 2010 21:07

Ja już odmówiłam 2 (codziennie się udaje, jak się dowiedziałam o akcji, rozkręcam ją o obrońców Krzyża, o czym autro pomysłu wie ;)
Ale mam jedną uwagę- niektórzy chcą się włączyć, ale mają inne zobowiązania modlitwene plus pracę dzieci (dlatego myślę sobie, że jesliby łączyć po 1 dziesiątku szybciej uzbieramy -taka wolna myśl

Acha rozpropaguję tę ideę jeszcze w dwóch miejscach
Info dam na maila ;)
Miejsca, gdzie duuuuuuuuuużo osób się modli

Pt wrz 10, 2010 10:37

Bardzo sluszna akcja (bo pokojowa :) ), mam nadzieje, ze uda sie przekroczyc milion. Jednak mam pewna obawe, ze sam Bog bedzie mial problem czyje modlitwy wysluchac. Czy tych, ktorzy sie modla o dymisje Tuska (zdrajcy, ktory ma krew na rekach), czy tych, ktorzy modla sie o przeniesienie krzyza do kosciola? Naprawde Bogu nie zazdroszcze poniewaz pod haslem "modlitwy różańcowej za państwo i społeczeństwo polskie i wiarę katolicką w Polsce" kryje sie wiele intencji, w tym prawdopodobnie wiele o podlozu politycznym.
Juz obok poniewierania symbolem krzyza widzialem tez nienawisc z rozancem w reku. Czy takie tez beda liczone do miliona?

Pt wrz 10, 2010 10:49

Jakbyś czytał objawienia (świętych, zatwierdzonych przez KK) to byś wiedział, że Pan przyjmuje modlitwy miłe Jemu (jesli za Ojczyznę, to znaczy by to była Ojczyzna wolna, sprawiedliwa, rządzona przez Chrystusa, a źli by się nawrócili, - nie można modlić się typu "Panie daj Mi a jemu zabierz, Jemu też daj nawracając i krusząc jego serce, bo jesteś Dobry i Miłosierny)

Pt wrz 10, 2010 11:10

Obrońcy spod Krzyża włączają się do Akcji ;) będę przesyłać dane od nich :)

Pt wrz 10, 2010 11:51

Pani Mieczysława umieściła na stronie www.echochrystusakrola.net Twój post. Wielu ludzi to odwiedza.

POZDRAWIAM I Z BOGIEM !

Pt wrz 10, 2010 18:17

A może by napisać do Frondy? Jak dadzą ogłoszenie w newsach to też dużo osób się przyłączy. Jak rozkręcać to rozkręcać :)

Pt wrz 10, 2010 20:19

SILVA, dobry pomysł. Napisałem do redakcji frondy przed chwilą w tej sprawie. Jak będzie jakaś odpowiedź to dam znać. :)

Pt wrz 10, 2010 20:51

Ewawobroniekrzyża napisał(a):
Jakbyś czytał objawienia (świętych, zatwierdzonych przez KK) to byś wiedział, że Pan przyjmuje modlitwy miłe Jemu (jesli za Ojczyznę, to znaczy by to była Ojczyzna wolna, sprawiedliwa, rządzona przez Chrystusa, a źli by się nawrócili, - nie można modlić się typu "Panie daj Mi a jemu zabierz, Jemu też daj nawracając i krusząc jego serce, bo jesteś Dobry i Miłosierny)

jakbys przeczytala to, co sama napisalas, to zauwazylabys, ze napisalas dokladnie to samo co ja

jedni sie modla, aby zli sie nawrocili i nie przenosili krzyza
inni sie modla, aby zli sie nawrocili i przeniesli krzyz

Modlitwy te rownoczesnie moga byc mile Panu.

Ja mysle, ze macie szanse na 7mln, tylko trzeba by poprosic jedna osobe o komunikat w tej sprawie.

Pt wrz 10, 2010 22:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona