Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 23, 2025 23:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 194  Następna strona
 Swieta Rita 
Autor Wiadomość

Post Re: Swieta Rita
Ech :( i po co ta krytyka? Może zamiast się wykłócać, oceniać innych, po prostu módlcie się- każdy na swój sposób, każdy, jak potrafi najlepiej :(

N wrz 19, 2010 18:19

słusznie Anula pisze że każdy jak umie niech się modli , ja tylko tu proponuje pewien sposób . na pewno nie nawołuję . byleby nie klepać i w czasie modlitw być skupionym . poproszono mnie bym się wypowiedział o klęczniku dla euro parlamentarzystów . nie zrobię tego , bo nikt z internautów do tej pory nie ma ochoty tego skomentować - i dobrze .

pozdr .

N wrz 19, 2010 20:56

Dariuszu to tylko Bóg może stwierdzić czy moja modlitwa jest szczera czy nie:) Co do objawień powiedziane jest także że to wszystko może lecz nie musi się wydarzyć, wszystko zależy od ludzi. W przepowiedniach pewnego polskiego zakonnika powiedziane jest że Polska przez najbliższe 50 lat będzie bezpiecznym krajem.
Wierzę w wstawiennictwo Świętych inaczej by mnie tu nie było, Nowennę do Matki Pompejskiej też odmawiam. Ale wiem że jak moja modlitwa była krótka jak to powiedziałam trwała minutkę też dostałam wiele łask od Boga. Wydaje mi się że wszystko zależy od tego czy wierzymy w miłosierdzie Boże. Jak to powiedziała Anulka niech każdy się modli jak potrafi byleby było szczerze.
Pozdrawiam i miłego Poniedziałku.

Pn wrz 20, 2010 4:34

ponieważ nasza Patronka jest od spraw krytycznych , zwróciliśmy się do Niej kilka tygodni temu o wsparcie w sprawie zasypanych górników w Chile . wtedy mówiło się że ekipy ratunkowe dojdą do nich pod koniec grudnia .
od dzisiaj mówi się o początku listopada . jest więc lepiej . pojutrze proponuję włączyć chilijskich górników ponownie do naszych modlitw . pozdr.

Pn wrz 20, 2010 15:14

Mi także modlitwa do św. Rity pomogła nada się do niej modle, dziękując jej za pomoc.

zaczynam się modli w nowej intencji ponieważ moja rodzina znalazła się w bardzo ciężkiej sytuacji.
odmawiam także różaniec do Najświętszej Matki,

Wt wrz 21, 2010 14:13

jutro Twój dzień święta Rito . wysłuchaj nasze modlitwy , popatrz na nasze światełka do Ciebie .

Wt wrz 21, 2010 16:48

Anulka, ja takze czytam Wasz watek i jutro pomodle sie za Ciebie. Nie martw sie. Rozwod nie jest koncem swiata ani zwiazku. Jezeli bedzie Wam dane byc razem, ciagle jest nadzieja. Poleacam Wam Swietego Charbela - bardzo skuteczny Swiety, niesamowity. Anulka - Tobie szczegolnie Swietego Ekspedyta- to jest patron spraw beznadziejnych i zalatwianych w ostatniej chwili lub za pozno. Trzyma krzyz z napisem "dzis" - pomaga bardzo szybko.

Wt wrz 21, 2010 22:30

św Juda Tadeusz też , o św Szarbelu troche tu pisałem . nie wiedziałem że jest święty "last minute" .
proponuję modlitwy do siedmiu świętych Archaniołów , którzy stoja przed Tronem Boga . dowodzą wiernymi i Woli Bożej uległymi wojskami niebieskimi . zachęcam do dzisiejszych modlitw do św Rity , do usłyszenia wszystkim o 18.00

Śr wrz 22, 2010 4:04

"nazawsze"- nie dane nam jest być razem :( nawet wszyscy Święci już nie pomogą. Proszę Was dzisiaj o modlitwę. Moje życie nie ma już sensu...każdy dzień sprawia już tylko ból. :(

Śr wrz 22, 2010 4:32

Anula , jest coś co Cię pokrzepi . spójrz jaki wybór win " Święta Rita " znalazłem w sieci dla Ciebie .
http://www.eurovine.de/Chile/VINA-SANTA-RITA

no to nasze zdrowie .

Śr wrz 22, 2010 15:29

Dariusz-555 napisał(a):
Anula , jest coś co Cię pokrzepi . spójrz jaki wybór win " Święta Rita " znalazłem w sieci dla Ciebie .
http://www.eurovine.de/Chile/VINA-SANTA-RITA

no to nasze zdrowie .

Pięknie.
Proponujesz Anuli szukanie POKRZEPIENIA w alkoholu. Taaaa.....
To w istocie "najlepsza droga" do wyjścia z depresji....... Super.......

Zgodzę się jednak z tobą, że rzeczywiście odmawianie modlitwy może zająć umysł człowieka. Niestety: tylko na czas... trwania modlitwy. Natomiast upicie się "koi ból" człowieka na czas stanu upojenia alkoholowego oraz kaca, które trwają znacznie dłużej, niż modlitwa. Być może o tym pomyślałeś, kiedy proponowałeś Anuli alkohol.
Ale żadna z powyższych metod nie rozwiązuje istoty problemu: trwającego stanu depresji.

Śr wrz 22, 2010 18:25

Anulka mam nadzieję że chodzisz lub planujesz iść do psychologa. Myślę że to najlepsze wyjście z tej sytuacji w jakiej się znajdujesz i mam nadzieję że masz w kimś wsparcie z bliskich. Modlę się codziennie za Ciebie i wierzę że jeszcze się uśmiechniesz szczerze. Pozdrawiam serdecznie

Śr wrz 22, 2010 18:44

Dziękuję Tosko. Mam nadzieję,że któregoś dnia napisze Wam na forum....że jestem szczęśliwa. Dziękuję za dzisiejszą modlitwę...a jutro niech się wypełni wola Boga. :(
Do lekarza się wybieram wkrótce.

Śr wrz 22, 2010 19:01

Tomku , jesteś tu na tym forum od kilku tygodni . mam propozycje - napisz choć raz coś na temat .
potrafisz ??? . udowodnij , postaraj się . a może nie wiesz co jest głównym tematem tego forum ?
89 twoich postów , a ile nie związanych z tematem ? 88 .

w piątek wszyscy się modlimy za Anule . tak pilnie jak dziś .
zachęcam wszystkich , nawet "ściskaczy kciuków"

pozdr

Śr wrz 22, 2010 20:45

Dziękuję Dariuszu....dziękuję Wam wszystkim!
Co Bóg złączył, człowiek niech nie rozdziela.....ech :(

Śr wrz 22, 2010 21:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2907 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 194  Następna strona