Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
Autor |
Wiadomość |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
 Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
Mam silne obrzydzenie do zachowan homoseksualnych i homoseksualistow. Reaguje wymiotami na widok dwoch calujacych sie i obmacujacych sie homoseksualistow. Prawie wszyscy moi znajomi maja silny wstret do zachowan homoseksualnych. Czy jest to fizjologiczna normalnosc u Homo Sapiens?
|
Pt paź 01, 2010 8:17 |
|
|
|
 |
awaryjan
|
 Re: Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
rycerzmarii napisał(a): Reaguje wymiotami na widok dwoch calujacych sie i obmacujacych sie homoseksualistow. Dobrze, że jak lesbijki widzisz, to nie wymiotujesz. To by było straszne - dwie nagie kobiety, a tu wymioty... Nie, to nie jest normalne.
|
Pt paź 01, 2010 8:36 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Podniecenie mezczyzny do kobiecych biustow i kobiecych genitaliow to prawidlowo uksztaltowany poped plciowy. I nie wazne jest co kobiety robia , czy zbieraja nago owoce czy sa we trzy w lozku. Zboczeniem natomiast jest podniecenie mezczyzny wobec meskiej nagosci. Dlatego odruch wymiotny na widok homoseksualistow to pozyteczny i naturalny odruch fizjologiczny zdrowego mezczyzny
|
Pt paź 01, 2010 9:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Powiedzial rycerzmarii.
Ja widze drobna roznice miedzy brakiem podniecenia, a odruchem wymiotnym. Poza tym mezczyzni, ktorzy wymieniaja pocalunki, nie musza byc homoseksualistami. Np we Wloszech, to jest absolutnie normalne zachowanie przy spotkaniu np krewnego na ulicy.
|
Pt paź 01, 2010 9:29 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Pocalunki homo, ktore widzialem na ulicy odbywaly sie z jednoczesnym macaniem sobie rozporkow. Rzygalem na ten widok zdrowo i prawidlowo. Czego i tobie zycze, kamala.
|
Pt paź 01, 2010 9:39 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dziekuje, nie skorzystam.
Moze jednak powinienes zmienic miejsce zamieszkania? U mnie jakos takich zachowan nie widac publicznie.
|
Pt paź 01, 2010 10:11 |
|
 |
awaryjan
|
Ja mam z kolei awersję do ludzi, którzy bez powodu wymiotują na ulicach. Straszne to chamstwo moim zdaniem. Ciekawe, czy na przykład kaczki również mają takie objawy jak rycerzmarii. W końcu u nich również zdarza się pożycie osobników tej samej płci.
|
Pt paź 01, 2010 10:22 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Mieszkam w Polsce, USA i w Hiszpanii. Oblesne publiczne zachowania homoseksualistow sa powszechne. No ale ciebie jako lesbijke ,moze takie zachowania nie bulwersuja?
|
Pt paź 01, 2010 10:24 |
|
 |
SweetChild
|
rycerzmarii napisał(a): Dlatego odruch wymiotny na widok homoseksualistow to pozyteczny i naturalny odruch fizjologiczny zdrowego mezczyzny A co w nim pożytecznego? Osłabienie organizmu, które zmniejsza szanse na replikację genów. Raczej błędna reakcja, która powinna zostać wyeliminowana przez selekcję naturalną jako ślepa uliczka ewolucji 
|
Pt paź 01, 2010 10:36 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
wstret do homoseksualistow zwieksza szanse na replikacje genow. To marnowanie spermy w innego samca odbycie uniemozliwia replikacje genow
|
Pt paź 01, 2010 10:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
rycerzmarii napisał(a): To marnowanie spermy w innego samca odbycie uniemozliwia replikacje genow Wiesz, to dziwne, ale... mnie jakoś nigdy specjalnie... nie interesowała... sperma innych samców...
|
Pt paź 01, 2010 10:46 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
liam, ciesze sie , ze nie jestes pederasta
|
Pt paź 01, 2010 10:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja też. Przy takich jak Ty, to biedacy mają przekichane. 
|
Pt paź 01, 2010 11:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wyszukiwarka viewtopic.php?f=21&t=22431&hilit=homofobviewtopic.php?f=46&t=24410&p=504536&hilit=homofob#p504536viewtopic.php?f=46&t=25688&start=165I regulamin, na ktory sie zgodziles Cytuj: § II: Prawa i obowiązki użytkownika: 11. Przed założeniem nowego tematu użytkownik powinien sprawdzić, czy nie istnieje temat podobny. Wyszukiwarka znajduje się tutaj: search.php viewtopic.php?t=10498
|
Pt paź 01, 2010 11:07 |
|
 |
kasiula55
|
A nie zauważyliście że ,,tego dziwactwa,, jest coraz więcej? skąd się to bierze? Z pod ziemi wyłazi czy co? Nie mam nic do ODMIENNYCH -ich wybór i sumienie-oczywiście dopóki nie wkraczają w mój obszar.Staram się zrozumieć dzisiejszy świat choć przyznam iż nie jest łatwo.Zdanie mojego M na ten temat jest krótkie:na stos 
|
Pt paź 01, 2010 11:08 |
|
|
|