Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
Autor |
Wiadomość |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
 Re: Czy homo-wstret to fizjologiczna norma?
Na forum katolickim zawsze tematy beda podobne - JEST TYLKO 10 PRZYKAZAN i grzechy przeciwko nim. Lepiej dyskutowac o tym bez konca niz truc o ateistycznej du.... marynie.
|
Pt paź 01, 2010 11:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
rycerzmarii napisał(a): Na forum katolickim zawsze tematy beda podobne - JEST TYLKO 10 PRZYKAZAN i grzechy przeciwko nim. Lepiej dyskutowac o tym bez konca niz truc o ateistycznej du.... marynie. Czyli regulamin na ktory sie zgodziles, jest nieistotny? Bo ty wiesz lepiej?
|
Pt paź 01, 2010 11:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kasiula55 napisał(a): Zdanie mojego M na ten temat jest krótkie:na stos  Takie zdanie ma więcej wspólnego z nazizmem niż chrześcijaństwem. 
|
Pt paź 01, 2010 11:16 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
rycerzmarii napisał(a): wstret do homoseksualistow zwieksza szanse na replikacje genow. Rzyganie na ulicy zmniejsza szanse na replikacje genów. Popracuj nad sobą. kasiula55 napisał(a): A nie zauważyliście że ,,tego dziwactwa,, jest coraz więcej? skąd się to bierze? Z pod ziemi wyłazi czy co? Znaczy rzygania na ulicy jest coraz więcej? Niestety, coraz więcej nieletnich chleje na potęgę i tak się to kończy. A potem ze wstydu wymyślają jakieś pokrętne wytłumaczenia.
|
Pt paź 01, 2010 11:19 |
|
 |
kasiula55
|
Na szczęście to tylko  słowa ale wiem jak bardzo jest uczulony na TYM punkcie.Nie było by takiego zamieszania w tej kwestii gdyby nie okazywali tej swojej odmienności publicznie-niestety jak widzimy teraz jest ta odmienność szeroko lansowana.
|
Pt paź 01, 2010 11:21 |
|
|
|
 |
kasiula55
|
SweetChild-wiadomo że miałam na myśli ,,tych homo,, anie rzyganie -pomyśl trochę o czym jest temat?
|
Pt paź 01, 2010 11:22 |
|
 |
SweetChild
|
kasiula55 napisał(a): SweetChild-wiadomo że miałam na myśli ,,tych homo,, anie rzyganie -pomyśl trochę o czym jest temat? Wiem, dlatego sam sobie odpowiedziałem na pytanie. Powiedzmy, że to taka figura stylistyczna.
|
Pt paź 01, 2010 11:27 |
|
 |
rycerzmarii
zbanowany na stałe
|
Ostatnio publiczne obmacywanie sie dwoch homoseksualstow widzialem w tramwaju w Warszawie. Oczywiscie jak zwykle zwymiotowalem ze wtretu na nich. Homosekualisci uciekli na najblizszym przystanku a pozostali pasazerowie dali mi brawa.
|
Pt paź 01, 2010 11:29 |
|
 |
SweetChild
|
A potem się obudziłeś?
|
Pt paź 01, 2010 11:32 |
|
 |
kasiula55
|
Czy nie jest tak iż mężczyzna jest bardziej ,,uczulony,, gdy widzi ściskających się facetów a na lesbijki już jest reakcja łagodniejsza? No i odwrotnie -kobiety chyba lżej znoszą widok ściskających się ,,panów,,niż panie.
|
Pt paź 01, 2010 11:35 |
|
 |
Witold
|
rycerzmarii napisał(a): Oczywiscie jak zwykle zwymiotowalem ze wtretu na nich. Homosekualisci uciekli na najblizszym przystanku a pozostali pasazerowie dali mi brawa. Myślę że powinieneś udać się do lekarza, te ciągłe wymioty mogą być objawem poważnych problemów żołądkowych.
|
Pt paź 01, 2010 11:36 |
|
 |
SweetChild
|
kasiula55 napisał(a): Czy nie jest tak iż mężczyzna jest bardziej ,,uczulony,, gdy widzi ściskających się facetów a na lesbijki już jest reakcja łagodniejsza? Mnie się wydaje, że "łagodniejsza" to łagodnie powiedziane  Zgodzę się, że dla wielu facetów widok ściskających się gejów jest nieprzyjemny (łagodnie mówiąc). Tyle że normalny człowiek nie napawa się tym widokiem aż do wystąpienia wymiotów i nie chwali się na publicznym forum, że nie potrafi kontrolować odruchów fizjologicznych.
|
Pt paź 01, 2010 11:54 |
|
 |
kasiula55
|
A to już nie wiadomo czy do wystąpienia wymiotów potrzebne jest napawianie  się czy wystarczy tylko świadomość ,,co jest grane,,. Nie uważam by rycerzmarii się tu czymkolwiek chwalił lecz opisał swoją reakcję na ,,takowe,, zjawisko. 
|
Pt paź 01, 2010 12:21 |
|
 |
awaryjan
|
kasiula55 napisał(a): Nie uważam by rycerzmarii się tu czymkolwiek chwalił Ja wręcz przeciwnie - chwali się jak nic.
|
Pt paź 01, 2010 12:32 |
|
 |
SweetChild
|
kasiula55 napisał(a): A to już nie wiadomo czy do wystąpienia wymiotów potrzebne jest napawianie  się czy wystarczy tylko świadomość ,,co jest grane,,. Czyli rzygać z powodu własnych wyobrażeń, co też oni mogą robić? Nie, o to nawet rycerzamarii nie podejrzewam. kasiula55 napisał(a): Nie uważam by rycerzmarii się tu czymkolwiek chwalił lecz opisał swoją reakcję na ,,takowe,, zjawisko.  Czyli w najlepszym wypadku taki naturalistyczny ekshibicjonizm. Brakuje wątku, czy rozwolnienie to zjedzeniu śliwek i napiciu się mleka jest zdrowe i prawidłowe.
|
Pt paź 01, 2010 13:01 |
|
|
|