Cytuj:
Kto Cie czlowieku tak skrzywdzil,ze tyle nienawisci masz w sobie..........na opluwanie nie trac sliny....ona jest potrzebna do zycia !
Zaraz, zaraz, bo się zdenerwuję. Kogo ja opluwam? Gdzie opluwam? Gdzie zieję nienawiścią? Konkretne cytaty poproszę.
Cytuj:
Przydalyby sie niektorym otwory w ciemieniu...mogliby nimi spuszczac wode sodowa a ubytki ...uzupelniac olejem !
Oj przydałoby się, przydało... Ilu ludzi mogłoby wtedy poznać tajniki gramatyki, interpunkcji i ortografii języka polskiego... (Skoro już zaczęliśmy wymieniać się uprzejmościami)
Cytuj:
Znam takie piekne powiedzenie
To jest powiedzenie? Średnio mi się wydaje... (Tak, tryb złośliwości mam włączony- "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"- o i przy okazji to jest powiedzenie).
Cytuj:
Ponizszy wiersz dedykuje Panu A
Dziękuję, chętnie bym z wzajemnością zadedykował swój wierszyk również traktujący adresata jak śmiecia pozbawionego uczuć, który pewnie całe życie żyje w hedonistycznej rozpuście ciągle się śmiejąc, ale mam trochę lepsze wyobrażenie o ludziach i zdaję sobie sprawę, że gdy ktoś ma odmienne zdanie od mojego nie znaczy bynajmniej, że jest nieczułym kamieniem. Poza tym, szczerze nie lubię poezji.
Pozdrawiam. Buziaczki i ciasteczka.
A.